Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
54 Posty
Monika Wójcik
(Niusia89)
Nowicjusz
aga ja ta hustawke kupilam tez dosc pozno bo Gabriel wtedy juz wazyl 7 kg
marzenie ja tez mialam problem z macierzynskim..zlozylam 3 tyg przed terminem ok 29.03 pierwsza decyzje (odmowna) dostalam pod koniec sierpnia, odwolalam sie i teraz dostalam decyzje pozytywna wyplacili wszystko do tylu wiec oplacilo sie z nimi walczyc i czekac a ja nie chodzilam do navu sie pytac...ciagle pisalam do nich maile zeby w razie co miec wszystko na papierku ehhh chyba mieli mnie juz dosc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów
Ewelina .........
(Ewelinka)
Początkujący
Hej dziewczyny jak któraś z Was szuka bujawekczki, huśtawki mam do sprzedania taka Graco SweetPeace www.skapiec.pl/img/1237466-2617-1-graco-sweetpeace.html
Jestem z niej bardzo zadowolona używał jej mój synek I z pewnością poleca ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
o rany, tyle pieknych rzeczy, że trudno się zdecydować!
daris, a jako specjalistka polecasz moze jakas norweska strone? Bo ja niestety nie mam jak do PL zamowic, bo z transportem mam problem nie ma mi kto przywiezc, a kurier prze moje rodzinne okolice nie jezdzi ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
a o to moja zachcianka na dzisiaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
cos mi podwoiło moje szyszki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Niusia widze że walczyłaś do końca brawo ja tez tak zrobie nie dam im spokoju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ta stronka polska jest super,polskich mam wiecej zaufanych bo tak jak mowie czesto korzystam i na wszystkich mozna placic karta bo mi tez na tym zalezy,wiec tylko takich szukam A jesli chodzi o norweskie to polecam te : kidsandcare.no , www.babble.no , a szczegolnie polecam www.babycare.no korzystalam i tez sa fajne i sprawne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dziewczyny, przystawilam dzis Zuzie do cycka (tak zeby zobaczyc) mala zaczela ssac i ku mojemu zdziwieniu jak nacisnelam na piers to polecialo mleko...

Marzenie nie rob mi smaka mniam mniam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
marzenie twoja zachcianka wygląda smakowicie narobiłaś mi apetytu hehe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj