Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
daris dziekuje zdecydowalam sie bo w sumie juz wczesniej sie zastanawialam , ale zawsze jakos tak schodzilo, a teraz widze , ze Emil sie nudzi, moze to go zainteresuje, i mozna miec dziecko zawsze obok i robic inne rzeczy, takze mam nadzieje, ze sie sprawdzi i Emil to polubi

kalba , gratulacje duzo zdrowka dla Was
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Kalba, gratulacje!

Dziewczyny, ale Wy z tej polskiej strony zamawiacie do Polski, tak?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Dla zainteresowanych: nowa edycja szkoly rodzenia w ahus odbedzie sie 15 grudnia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Kalba gratulacje aguss mój kochany tatus mi wczoraj przysłał z Pl krówki bo je uwielbiam a szczególnie te ciagnące a tutaj nie ma kurde to może ja sie jeszcze raz wybiore na kurs do szpitala,prawie bedzie 3 dni przed terminem Aga pojechałam po południu do tego Navu i powiedziałam tej babce o co mi chodzi i czemu dostaje jakies listy że moja szefowa nie wysłała wymaganego papierka skoro wysłała a ona znalazła te meile w kompie i mi pokazuje że rzeczywiście wysłała i tak sie zastanawia i nagle mi pokazuje że jest błąd ale mały bo moja szefowa zamiast w rubryce zaznaczyć że chodzi o macierzyńskie to cały czas dawała krzyzyk na chorobowe i dlatego nie uznali jeden mały krzyżyk a tyle zachodu mam nadzieje że teraz juz bedzie ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Bardzo prosze Ja jak zamawiam z polskiej strony to zawsze do Polski,na polski adres A co do kursu w ahusie to jak maly nie wyskoczy wczesniej to idz marzenie drugi raz Ja tez dwa zaliczylam i nie zaluje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
no własnie przynajmniej bede miała na świezo wszystkie wiadomości no chyba że mój mężczyzna wcześniej sie pojawi to nici z kursu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
oj marzenie ja tez uwielbiam krowki ide do ciebie na te pysznosci

daris moze my na ten kurs tez sie wybierzemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,czyli dobrze,ze poszlas Chociaz wiesz co i jak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
aguss to sie pospiesz bo mój wszystkie szyszki pochłonie hehe no Aga przynajmniej mi pokazali na oczy o co chodzi a tak to Norweżka z Norweżką nie mogła sie dogadac przez telefon czyli moja szefowa z ta z Navu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Noo ba Ja moglabym pojsc jeszcze raz na ten kursik Przeciez prowadzaca nie ma dzieci wiec nigdy nie rodzila tylko odbierala porody hihi wiec my jej bysmy to od tej drugiej strony zaprezentowaly hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok