daris dziekuje zdecydowalam sie bo w sumie juz wczesniej sie zastanawialam , ale zawsze jakos tak schodzilo, a teraz widze , ze Emil sie nudzi, moze to go zainteresuje, i mozna miec dziecko zawsze obok i robic inne rzeczy, takze mam nadzieje, ze sie sprawdzi i Emil to polubi
  zdecydowalam sie bo w sumie juz wczesniej sie zastanawialam , ale zawsze jakos tak schodzilo, a teraz widze , ze Emil sie nudzi, moze to go zainteresuje, i mozna miec dziecko zawsze obok i robic inne rzeczy, takze mam nadzieje, ze sie sprawdzi i Emil to polubi 

kalba , gratulacje duzo zdrowka dla Was 
 zdecydowalam sie bo w sumie juz wczesniej sie zastanawialam , ale zawsze jakos tak schodzilo, a teraz widze , ze Emil sie nudzi, moze to go zainteresuje, i mozna miec dziecko zawsze obok i robic inne rzeczy, takze mam nadzieje, ze sie sprawdzi i Emil to polubi
 kalba , gratulacje duzo zdrowka dla Was

kurde to może ja sie jeszcze raz wybiore na kurs do szpitala,prawie bedzie 3 dni przed terminem
  kurde to może ja sie jeszcze raz wybiore na kurs do szpitala,prawie bedzie 3 dni przed terminem 
  jeden mały krzyżyk a tyle zachodu
  jeden mały krzyżyk a tyle zachodu mam nadzieje że teraz juz bedzie ok
   mam nadzieje że teraz juz bedzie ok