kasiar jak ty dajesz zuzi zelazo?? w jakiej postaci ja daje tylko witamine d3... a mleczko z kaszka dajesz jej na noc??? ile mleka ile kaszki????????????? bo ja daje malemu ma skonczone 5 miesiecy 5 miarek mleczka i 5 miarke kaszki na noc zeby byla gesta tresciwa ale i tak maly sie budzi 2 razy w nocy do jedzenia juz niewiem co mu dawac na noc zeby chcociaz raz sie budzi na jedzenie..................... kalba powodzenia ja tez mialam zaplanowana cesarke ja ty tez sie balam ale wszystko bylo ok nawet przy cesarce dali mi polska polozna zeby wrazie czego tlumaczyla po cesarce dluzej dochodzi sie do siebie wszystko boli ja 1 dni nawet nie moglam wstac malego przewinac a oni kazali mi isc juz do ubikacji ale niemiala sily 2 dni lezalam obolala wazne zeby byl przy tobie maz przy mnie byl nawet na sali i dobrze o bez niego niewiem co bym zrobila bo strasznie sie balam i panikowalam glowa do gory jak uslyszysz placz swojego szkrabka to polaczesz sie ze zwruszenia i o wszystkim zapomnisz moja rada przystawiaj dzidzie odrazu jak najczesciej do piersi zeby wzbudzic laktacje bo po cesrace pozniej przychodzi pokarm i moga ci dokarmiac bobasa bo po cesarce nawet po 5 dniach przychodzi mleczko mi przyszlo juz na 2 dzien bo przystawaialam malego czesto praktycznie calky czas
powodzenia