Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
A i bylam u lekarza, jakas wysypka z zakazeniem mnie zlapala dostalam masc z antybiotykiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
DARIS JA ZAKUPIŁAM SZCZEPIONKE W APTECE PŁACIŁĄM 464 ZŁ ZA 1 DAWKE PODALI JA W HELSESTASJON BEZ PROBLEMU PIERWSZA DAWKE JAK SKONCZYŁ 6 TYG A DRUGA DAWKA BYŁA JAK SKONCZYŁ 3 MIESIACE
MALUTKI DOBRZE CZUŁ SIE PO SZCZEPIONCE NIE MIAŁ GORĄCZKI NIE GRYMASIŁ WIEC WSZYSTKO OK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
KASIAR 12 SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dziekuje . Maz mi smaruje te kropki hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Witajcie
Jestem z powrotem przebadali mnie ,siedzialam 4 godziny i doszli do wniosku ze moge wrocic do domu bo oczywiscie nawet jednego skurczyka i nic sie nie dzieje zlego ze mna ani z dzieckiem.Wszystko jest dobrze wiec wracam do nich jutro rano.No chyba ze w nocy zacznie sie cos dziac .Ale po odejsciu wod dziecko moze jeszcze przebywac w brzuszku do 48 godzin .Ale wyczytalam tez tak na internecie ,wiec az tak bardzo sie nie zmartwilam tym ze mnie puscili do domku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Kasiar to dobrze niech smaruje wkoncu po cos nam sa przydatni ci mezczyzni hehheheehe
A Ty wracaj do zdrowia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Kakaraki- ja nie mialam zadnych objawow, zero opuchlizny, zero skurczy przepowiadajacych, brzuch wysoko- zupelnie nic, w piatek mialam wizyte kontrolna. I w sobote wieczorem juz wyladowalam w szpitalu, mialam skurcze co 2-3 min i odeslali mnie do domu hehe z tym ze nie mialam rozwarcia ... powiedzieli ze jeszcze tydzien pochodze... o 4 w nocy bylismy w domu, skurcze byly silniejsze i silniejsze no ale lezalam sobie, po 7:30 odeszly mi wody i wtedy to juz nie moglam wytrzymac po 8 lezalam juz sobie na sali porodowej, 3 cm rozwarcia , przed 11 dostalam epidiural, o 12 skurcze parte i 12:26 Zuzia byla z nami ... pozniej dostalam zastrzyk zeby wywolac skurcze z powodu lozyska, ale go nie urodzilam... nie mialam juz skurczy, wiec musieli go wyciagac recznie...

Tak wiec rzycze powodzenia !

Ja z reka na sercu moge powiedziec, ze moj maz mi bardzo duzo pomaga (we wszystkim, lacznie z gotowaniem i sprzataniem) .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Dzieki Kasiar Jak Ty wszystko pamietasz ze szczegolami Ja jak mi wody rano odeszly to tak spanikowalam ze nawet nie wiedzialam jakiego byly koloru A co do rozwarcia to jak bylam wczoraj w szpitalu na badaniach to juz mialam na 2 cm .Wiec zupelnie nic nie rozumiem i nie spotkalam sie z takim przypadkiem jak ja .
Tez na meza nie moge narzekac , tak szczerze to on robi wiecej w domu niz ja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Oj pamietam pamietam, zobaczysz ze tez bedziesz pamietac kazde minuty z porodu

o 1:30 w nocy bylismy w szpitalu wtedy

Ja pamietam jak odliczalam minuty zeby dostac ten epidiural i narzekalam na lekarzy ze nie przychodza, bo tak mnie bolalo ...

Ale jak dostalam ja to juz nie myslalam ze bolalo.

Pozniej tylko sie balismy o mala bo 2,5 tyg. spedzilismy w szpitalu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kasia,uczulilo Cie cos? Wracaj szybko do zdrowka
Ciekawe jak tam Kakariki Moze juz tuli swoja dzidzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok