Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Kakariki, w takim razie trzymamy kciuki, żeby sprawnie i szybko poszło I żebys jak najszybciej z Dzidzia wrocila do domu )))

No to kto następny ))) hihihih
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Kakariki jeszcze nie dawno pytałaś kto następny miałam być ja a u nas cisza jestem już tydzień po terminie według moich wyliczeń według USG to 3dni i tak sobie czekam z niecierpliwością na Córcie
Czuję w kościach że prędko nie pójdzie
Kalba jesteśmy na dobrej drodzę urodzenia w tym samym terminie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monika, tak, wszystko bylo ok
Kakariki, powodzenia U mnie bylo inaczej. Jak wody mi odeszly to mialam juz skurcze i po 5 godzinach Julka juz byla
Ola, sa to 2 szczepionki. Pierwsza 5 w 1 no i druga. Kluja w obydwie nozki. Po pierwszej dawce w jedna nozke Julka sie rozplakala ale zaraz sie uspokoila, ale jak zaraz dostala w druga nozke to juz byl koniec. Ryk jak syrena strazacka. A potem przez 20 minut poplakiwala. Wiec mysle,ze jakby to byla 1 szczepionka to jakos by to bylo. Ale, ze w krotkim odstepie czasu jest nastepne uklucie, to juz po prostu za duzo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
No wlasnie wedlug kolejnosci mialam byc 3 a wyszlo na to ze jestem w czolowce.A mialam sie pytac co z Toba Marta a tu prosze jeszcze w domku .U mnie nadal nic sie nie dzieje wiec na 17 jade do szpitala i moze zacznie wkoncuu sie cos dziac ,bo narazie samopoczucie rewelacyjne.
Dzieki dziewczyny za wsparcie i trzymajcie sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Kakariki trzymam mocno kciuki szybkiego porodu i żeby skurcze jak najmniej bolały powodzonka Kalba a czemu bedziesz miała cesarkę,nie pamiętam czy juz pisałas kiedys dlaczego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Mam cesarke, bo lekarze stwierdzili ze prawdopodobnie porod zakonczyliby proznociagiem. Wole zeby mnie cieli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej kochane
Moj malutki z kolei byl wyciagany za pomoca vacum,niestety musieli mu pomoc bo w ostatniej chwili jak to zwykle tutaj bywa okazalo sie ze byl 3 razy pepowina owiniety. Teraz mimo uzycia vacum wszystko jest w jak najlepszym porzadku i nigdy bym sie nie dala pociac-jesli bym nie musiala hihi Pytanko: jak to jest wkoncu z ta szczepionka przeciwko rotawirusom dziewczyny.. szczepilyscie czy nie? Wiem ze samemu trzeba ja kupic w aptece chyba tak? Ale jak sie okresle ze ja chce to mi bez problemu zaszczepia tak? Po 6 tygodniu chyba mozna zaszczepic z tego co wiem.. Idziemy jutro do helsestasjon wiec dopytam tez ale poki co to co wy o tym wiecie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,u mnie w helsestasjon nie chcieli dac. Bylam wiec w takim specjalnym osrodku gdzie zajmuja sie tylko szczepieniami. Nie kupowalam, bo tam mieli ta szczepionke na rotawirusy. Najlepiej podac pierwsza dawke miedzy 6 a 12 tygodniem. Mozna tez pozniej. Wazne zeby podac druga dawke przed ukonczeniem 6 miesiaca. Odstep miedzy dawkami to 4-6 tygodni.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Pierwsza ciaza tez zakonczyla sie cesarka i nie jest tak zle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Kakaraki- ze mna bylo podobnie mialam byc bodajze 2 lub 3 i bylam pierwsza hehe tak szybko poszlo tylko ze u nas miesiac wczesniej.

Dziewczyny, mam pytanie, czy uzywala ktoras z Was wkladki Mirena?? bo ja ide zakladac w poniedzialek.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok