Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Tolka- ja tez mialam krwotoki w 11 tyg. ciazy, trafilam do szpitala, okazalo sie ze mialam krwiaka ale na szczescie nie zlaczonego z dzidzia- wiec dlatego bylo ok , mialam tabletki na podtrzymanie do 24 tyg. po wyjsciu ze szpitala bylo troche gorzej bo odkleila sie prawie cala kosmowka, ale mala silna i wszystko przetrwala . Tak wiec uwazaj na siebie!!
PS. Z tego co wiem, tu nie podaja tabletek na podtrzymanie, wiec jakby sie cos dzialo i bys potrzebowala - moge Ci przeslac bo jeszcze mam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Kasiar, Ty sie kuruj, mam nadzieje, ze to jednak nie ospa... ja dziś rano niestety sie obudziałm z zatkanym nosem, bolem gardła i lekką febrą - mężon mnie załatwił

Byłam dzis też u położnej, wszystko ok, ale mam bialko w moczu i podwyzszone cisnienie - nie na tyle zeby smigac do spzitala, ale kazala mi sie obserwowac. Kakariki a jakie mialas objawy zatrucia ciazowego? Mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko ok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AGA 31 CZY JULKA ROBI KUPKĘ CODZIENNIE ?BO MÓJ SYNALEK JUŻ OD 3 DNI NIE ROBIŁ ZACZYNAM SIE MARTWIĆ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia, a baczki puszcza? I jaki ma brzuszek? Bo Julka tez nie robila. Ale bylam w helsestasjon i polozna wlasnie zapytala o baczki i brzuszek. Julka miala miekki i puszczala wiec polozna powiedziala,ze wszystko ok. Jesli do tego nie prezy sie i nie placze to nawet 7 dni moze nie zrobic. Ale jesli widzisz,ze Oskar sie meczy to trzeba isc do lekarza.
tolka12, dbaj o siebie Super,ze dzidzi nic sie nie stalo
lady_dosia ,te nasze mezony to przynosza czesto jakies chorobska Jak bylam w ciazy to tez mnie zarazil jakims paskudztwem
Kasia,masz racje,nic nie daja. Jestem ciekawa,od ktorego tygodnia zaczynaja cos robic? Bo jak bylam w 15 to pani powiedziala,ze i tak by nie pomogli...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
lady_dosia narazie jest lepie, jutro ide do lekarza

halas- z tego co wiem dzieci moga nie robic kupki do 7 dni (nie wiem nawet czy nie wiecej), zwlaszcze te karmione piersia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dzięki dziewczyny uspokoiłyście mnie troszeczkę mały puszcza bączki brzuszek ma miękki wtaki razie czekamy na kupke dalej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Aga tu podobno daja cos dopiero po 22 tyg. ale nie wiem co dokladnie, ja jak bylam na tym ich "pogotowiu" bo zle sie czulam i lekarka wypytala mnie o przebieg ciazy itd. i jak jej powiedzialam o tym krwiaku i kosmowce to zrobila wielkie oczy i zapytala jak udalo nam sie dotrzymac tak dlugo ciaze? ... O_o no i powiedzialam o tych tabletkach i ona mi powiedziala ze tu dopiero daja cos po 22 tyg.
A jak sie tu przeprowadzalam to moja lekarka mi powiedziala ze mam wykupic te tabletki i jakby cokolwiek dzialo sie za wczesnie to mam brac i nie pytac lekarza, bo to hormony.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
jej jak dobrze zse dzidzi nic nie jest uwazaj na siebie
moja mala robi po pare kupek dziennie jak na razie
lady_dosia na bialko w moczu to pij kwasne soczki mi pomogly z pomaranczy i cytryny swiezo wycisniete
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,na poczatku tak jest Nie nadazalam pieluch zmieniac. Nawet w nocy A potem stopniowo zaczelo sie zmniejszac. Polozna mowila,ze Julka tak dobrze wchlania mleczko,ze nie ma sie z czego zrobic kupka A teraz to roznie. Raz na dzien albo raz na 4 dni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Lady_dosia moje objawy to podwyzszone cisnienie ,bialko w moczu i spuchniete stopy.Wlasnie dzis mialam wizyte w szpitalu i na szczescie mnie nie zatrzymali gdyz wyniki mi sie troszeczke poprawily gdyz przez 2 dni pomiedzy wizytami pilam hektolitrami sok z zurawiny ,jadlam suszona zurawine bo jest bardzo dobra na wyplukanie bialka z moczu i oczywiscie kilogramami grejfruty(obnizaja cisnienie) pomimo ze nigdy w zyciu tego nie jadlam bo nie znosze grejfrutow ale coz sie nie robi dla malenastwa i samej siebie.Ale wracam do nich spowrotem w piatek bo juz jestem pod scisla opieka i musza mnie monitorowac i dziecko.Ale co 2 dzien mam robione usg i ctg i wszystko jest dobrze.Ale daja mi czas do poniedzialku i chyba juz mnie zostawia.
Tolka12 dzieki za pocieszenie ,i tez uwazaj na siebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok