Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
A ja sie dzis nie poddalam marudzeniu Emila, i tak dlugo marudzil az w koncu zasnal, wiec mialam obiad na czas, pranie aaa i nawet posprzatalam. Dzieciaczki nas wykorzystuja jak tylko moga
Postanowilam dzis mu nie ulegac i udalo sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej dziewczyny,
Aleks gratulacje!!

u mnie z tego co pamietam Zuzia byla glowka w dol okolo 29 tyg.

a i tak jak pisalam, z lotem mielismy problem, mala marudzila bo chciala juz spac, jesc tez nie chciala, nawet pierwszy raz nie moglam jej na spaniu nakarmic...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kasia, sliczna Zuzia
Moja Julka juz od 28 tygodnia byla glowka w dol.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dziekuje

my dzis probowalismy podac surowe jablko, ale nie przeszlo (najsmieszniejsze jest to ze kaszka jablkowa tez nie przechodzi) czyzby mala nie lubiala jablek ? hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
JAK TE NASZE DZIECIACZKI POTRAFIĄ SOBIE NAS OWINĄĆ W KOŁO NAJMNIEJSZEGO PALUSZKAHEHE CAŁY NASZ ŚWIAT KRĘĆI SIE W KOŁO NICH NO I DOBRZE HEHE
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
kasiar cudne ma oczka
aleks ja oczywiscie tez gratuluje
halas oj tak kreci sie kreci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Malutka jakie oczka ma ładne

No to w sumie kolo 30 tyg już maleństwa się okręciły...hmm mam nadzieję, że bobo moje to też tylko kwestia czasu bo nie brałam pod uwagę innych możliwości porodu jak naturalnie....brrr.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Kasia córcia Ci rośnie na prawdziwa ślicznotkę Aga ja mam pytanko bo w zeszły piatek dopiero dałam papiery o macierzyńskie do Navu i babka powiedziała że wszystko dobrze i że mi sie nalezy ale czy dostanę jeszcze jakąś odp listownie??? jak to było w Twoim przypadku??? bo ja zapomniałam sie ich tam zapytać a poza tym z tym moim Navem to mam tu przekichane bo juz trzecie zwolnienie im zaniose a jeszcze za pierwsze mi nie przelelali i telefony i pytania czemu nic nie dają!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
Dziekuje dziewczyny,

kasia, sliczna Zuzia, oczka niesamowite.
aga i aguss dajcie fotki Waszych ksiezniczek

U nas dzis noc przespana , teraz najedzony lezy a ja moge pare slow napisac
U mnie Emil glowa w dol to sie przekrecil w 29 tygodniu, ale z tym to chyba roznie, gdzies czytalam , ze nawet w dniu porodu moze sie dopiero ustawic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,ja po 2 tygodniach od dania wniosku dostalam decyzje o przyznaniu mi macierzynskiego. Byla tam np. informacja o kwocie na dzien i kiedy wyplacaja Wiec czekaj na list z Nav
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok