Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Ja za 9 dni mam cesarke, juz ie moge sie doczekac. od soboty jestem na urlopie macierzynskim i strasznie mi sie nudzi. Dzidzia wszystko ma juz kupione i nawt nie mam po co po sklepach latac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Monika Wójcik
(Niusia89)
Nowicjusz
ja tez uzywalam wody morskiej i aspiratora jedna dziewczyna mi doradzila ze jezeli karmie piersia to zebym malemu wstrzyknela do noska moje mleczko, na drugi dzien katarek juz przeszedl my dzis bylismy na szczepieniu...moj Gabryś ma 72.5cm i wazy 9300g
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Kalba w takim razie powodzenia! przynajmniej wiesz kiedy sie urodzi hihihi

My szczepienie mamy 23.11
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Kakariki, dokładnie o takich samych objawach mowila mi polozna - bole glowy, mroczki, bol i ucisk w klatce piersiowej i mostku. Juz sie wlasnie zaopatrzylam w grejfruty i sok zurawinowy i mam nadzieje, ze to wystarczy i nie bedziemy musieli w trybie pilnym smigac do szpitala, tylko w poniedziałek pojawimy sie na planowej wizycie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kalba,powodzenia
Ah te szczepienia Na sama mysl mi niedobrze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
jej dziewczyny nie straszcie mnie my mamy szczepienie dopiero w grudniu ale juz sie boje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
kalba powodzeniaaga szczepiłaś Julke przeciwko rotawirusom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Chyba dziewczyny zaburze kolejnosc porodow hehehhehhe wlasnie odeszly mi wody o 7.30 rano i sobie czekam na skurcze ale nic sie nie dzieje.Dzwonilam do szpitala i powiedzieli ze jak nic sie nie bedzie dzialo to na 17.00 mam sie wstawic.Narazie czuje sie super ,wrocilam ze spacerku i dalej nic
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
kalba powodzenia
To takie straszne te szczepienia? my idziemy pierwszy raz 30 listopada, ale jak tak czytam to az sie boje...
U nas naszczescie obywa sie bez kataru, nie ubieram Emilka na cebule tylko zwyczajnie nawet teraz jak chlodniej to zakladam cieplejszy kombinezonek i czapke, pokoj w ktorym spi jest codzien wietrzony, mam otwarte okno caly dzien, wiec swieze powietrze. narazie odpokac, zadnych chorob.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
kakariki to powodzenia i trzymaj sie, mam nadzieje, ze wszystko pojdzie dobrze i juz niedlugo zobaczysz i przytulisz Swoja kruszynke
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok