Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
Dziekuję bardzo za popowiedzi no nic zobacze jak bedzie we wtorek na wizyciemoja pierwsza ale na nastepna to juz na 1000% bede prosic o tłumacza zobacze co to za kobieta z tej pani doktor.Mam jeszcze jedno pytanie czy za taka wizyte trzeba placic?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Limetka nam polozna mowila ze kupki moze nie byc do 7 dni, nie wiem jak Twoja mowi, moj brat ma miesieczna coreczke w PL i ich polozna powiedziala to samo.
Moja Zuzia tez jest na sztucznym (+ kaszka) ale u niej to kupki sa 1-2 na dzien, rzadko kiedy sie zdarza ze jest co 1,5 -2 dni. Ale jak ma brzuszek miekki to wydaje mi sie ze ok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(Agnieszka)
Wiking
Hej ja jestem w 14 tyg ciąży i miałam już robione 3 usg w Norwegi. To prawda że oni robią jedno usg na całą ciąże ale są też tu prywatni specjaliści ginekolodzy do których można poprosić o skierowanie swojego lekarza. Ja chodzę do specjalisty (polki) prawie co półtorej miesiąca i ona za każdym razem robi mi usg. Teraz miałam 20 września a następne mam już 7 listopada. Oprócz jej chodzę do swojego lekarza i położnej. Kobiety w ciąży za usg płacą tylko 100kr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
100kr?? to chyba tylko Tobie tak sie udalo bo moja polozna powiedziala ze jak chce usg to moze dac mi numer do Norwega ktory ma najlepszy sprzet w okolicy-cena 1000kr u innych podobna.. za 100 kr to bym chyba chodzila co tydzien
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
kasiar12 dzięki. trochę mnie uspokoiłaś.... właśnie Maja zrobiła kupę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
100 nok za usg??? A gdzie to tak jest?Szkoda,ze my tak nie trafilysmy Ja placilam prywatnie 1300 A jak mnie wysylala moja fastlege do szpitala to za darmo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Hihi, a moj fastlege ma sprzet w swoim gabinecie i mam usg co wizyte za darmo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
A to moja słodka córcia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Sliczna dziewczynka Ja juz zapomnialam jak Jula byla taka malutka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
HEJ AGA 31 JAK TAM JULKA ?LEPIEJ JUŻ DUŻO ZDRÓWKA ŻYCZE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok