Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
619 Postów
Wyjadacz
ale laleczka malutka
ja za wizyte z badaniami czyli mocz i zawsze mam tez usg i placimy 400koron u tego polskiego
a za pierwsza wizyte z takim lepszym usg ze zdjeciami z wypelnieniem tej karty list za mnie wyslal do szpitala no doslownie wszystko to placilismy ok 1000koron
dziewczyny jakie te paczki dostalyscie te startowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monika,teraz juz ok Tyle,ze musze ja bardzo pilnowac po jedzeniu. Widze jak sie jej cofa bo robi wtedy taka dziwna mine ale jak jest w pionie to nic sie nie dzieje. Jak juz sie ulezy w zoladku to ja klade. A jak tam Oskar? Ile wazy i ile ma cm dlugosci? Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
OSKAR WAZY 5300KG I MA57 CM TEZ ZDARZA MU SIE ULAĆ POKARM OD CZASU DO CZASU ALE TO CHYBA NORMALNE DZISIAJ MIELIŚMY SESJE ZDJĘCIOWĄ U FOTOGRAFA MALUTKI WYMĘCZONY HEHE ŚPI JUZ OD 17
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ale Julce sie nie ulewa tylko mleko jej sie cofa z zoladka. No ale juz wiem o co chodzi i jest ok A to Oskar tez wypasiony Julka tez 5300 i ma 58 cm 2 kilo jej przybylo od urodzenia Taka pampucha sie z niej zrobila,ze ho,ho Tez sie wybieram w tym tygodniu do fotografa,bo trzeba paszport wyrobic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Limetka sliczna ta Twoja królewna a powiedz jak Ty sie czujesz po cesarce????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aguss ja w ogóle nie moge sie zarejestrowac na te darmowe paczki;( cały czas jakis błąd strony i dałam sobie spokój
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ja dostalam z libero fajna ta paczka ale na reszte tez sie wlasnie nie umiem zarejstrowac a na paczke z rimi niby sie zarejstrowalam ale nie wiem o co chodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
Z rimi to chodzi o to ze jak juz sie zarejestrowalas to wysla Ci do domu taki kartonikowy papierek w ksztalcie butelki i z tym idziesz do Rimi i odbierasz, ale to dopiero przed urodzeniem, mam termin na 28.11 a napisali ze przesla mi w 45tyg roku wiec jeszcze troche... musze jeszcze odebrac kubelek z barnas hus a w tym libero to za cholere nie rozumiem o co tam chodzi... pisalam do nich ale nie odpisali nie wiem jak zamowic ta paczke ... reszte juz mam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(Agnieszka)
Wiking
Tak płacę tylko 100kr dostałam skierowanie od mojego lekarza do specjalisty ginekolog i już w rozmowie telefonicznej gdy się umawiałam pani w recepcji powiedziała że wizyta będzie kosztować 100kr i byłam juz u 4 razy i za każdym razem płaciłam tylko 100kr to nie wiem gdzie wy chodzicie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Agnieszka,mylisz fakty. My wiemy,ze skierowaniem tyle kosztuje. Albo i jest za darmo. Tyle,ze jest problem z dostaniem skierowania. Jestes w 14 tygodniu i juz 4 usg???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok