Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
U mnie sie pojawilo to dopiero po ciazy, ostatnio bylismy ze znajomymi w knajpie na sushi i jak mnie dopadlo to myslalam ze padne, plakalam z bolu, dobrze ze mama miala nospe w zastrzykach a znajomy to ratownik medyczny wiec mi podal.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
oj wiem jak boli potrafi bolec okropnie ja czasem nie umiem jeszcze oddechu zlapac;(
ale moze akurat trafi ci sie lepszy lekarz niz ja i cos zaradzi na to warto sprobowac mam nadzieje ze ci sie uda i sie wyleczysz ale sprobuj sie mniej denerwowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów

(matyna)
Nowicjusz
bandazowałam sie jak mi radzilsyscie pije tez herbatke z szalwi i miety i nic nie pomaga mleko jak jest tak jest i do tego bol piersi masakra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Martyna ciężko jest odstawić Smyka od piersi z dnia na dzień. Ja jak odstawiałam swoje dzieci to robiłam to stopniowo gdy pierś była pełna podawałam ją dziecku, po kilku dniach pokarm zanikł i dziecko piło już tylko z butelki.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Hej dziewczyny chcialam dolaczyc do grona przyszlych mam jestem w 18tc i czekam na pierwsze usg pozdrawionka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Witamy nowa przyszla mame Grono sie caly czas powieksza
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Dziewczyny macie jakis zloty srodek na zgage ???
Tak mnie meczy a najgorsze jest to ze nic nie dziala juz na mnie zadne migdaly ,mleko, rennie ,gaviscon i spanie na siedzaco .Moze wy macie jakis dobry sposob ???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Ehh mnie tez zgaga meczy ale mi pomaga rennie nie znam innych sposobow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
mi zawsze pomagało wypicie zimnej szklanki mleka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
No powieksza nam sie grono super;P AK83 a w którym szpitalu bedziesz rodzic???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok