Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aguss mam nadzieje że pójdziesz na ten kurs bo bede miała z kim pogadać a jak u Twojego ginekologa/??on Ci robi usg jak poprosisz????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
W ahus w lørenskog mam calkiem blisko dletego ten wybralam poza tym ponoc sporo tam polskich poloznych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
spotkanie tych wszystkich mamusiek byloby niezle duzo juz nas
co do zgagi mi pomaga cola wiem ze sie nie powinno ale nic innego nie dziala

'marzenie a kiedy to dokladnie jest bo juz zapomnialam
a usg mam co wizyte i nie musze sie w ogole prosic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
18 pazdziernika o 10 bodajże ale masz fajnie z tym usg ja wczoraj byłam u mojej połoznej i niby krew i mocz ok i dzidzia rosnie i wszystko dobrze ale chciałabym chociaz jeszcze jedno usg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
AK 83 ja tez tam bede rodzic w grudniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
To super bede miala wiadomosci z pierwszej reki ja mam wstepny termin na luty a dokladniej sie okaze na usg czyli 6 pazdziernika
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
mam pytanie do mam które dokarmiają butlą. mam pokarm ale bardzo mało i muszę mojej niuni podawać co 3 godziny mleczko nan1. czy dzieci które jedzą z butli się dopaja ? mam czasem wrażenie że chce jej się pić między posiłkami a w cycusiu pusto i nie wiem co mam robić... poza tym od kiedy można podawać wodę do picia lub jakieś herbatki?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej hej, dzieci karmione butla powinno sie dopajac, ja wyczytalam ze powinna dostac na dzien odpowiednia ilosc plynu tyle co dajesz mleka na jeden posilek, czyli np. jedna butelka mleczka ma 100ml to na dzien powinno byc + 100ml innego plynu, my podajemy Zuzi herbatke koperkowa z HIPPa ale tutaj jej nie ma, my kupujemy w PL jak jestesmy.

My dzis bylismy na kotrolii 6300 i 60cm
Dzis w nocy mala dostala temperatury, mamy dwa wyjscia albo ida zabki albo mala zarazila sie ospa od kuzyna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Herbatka koperkowa z HIPPa jest od pierwszego tygodnia zycia co do wody to chyba nie ma przeciwskazan
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
no to zobacze jeszcze bardzo bym chciala byc ale nie wiem co na to moj mezczyzna
a marzenie wszystko ci juz dowiezli z polski czy jeszcze nie
AK83 ja tam rodze w listopadzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok