Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
177 Postów
Stały Bywalec
Ten szpital jest taki dobry? Czy po prostu mieszkacie w okolicy? Pytam bo fajnie byloby miec znajome mamy w okolicy ja mieszkam na Høybråten
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Az ciezko uwierzyc Ak83 odezwij sie bo ja tez mieszkam w dzielnicy Høybråten Wyslaalm Ci wiadomosc tez na privat. A co do szpitala to najlepszy w okolicy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ja mieszkam w Oslo co do szpitala nie mam pojecia tam mnie przydzielili no i jestem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Hehe ciesze sie ze slysze pozytywne opinie o szpitalu poki co jeszcze mnie to wszystko nie przeraza tylko ekscytuje strach pewnie przyjdzie pozniej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Ja nie mieszkam w Oslo i do szpitala mam 50 km i w sumie to taka norweżka m go poleciła i sie okaże jak to bedzie ale ponoc szpital i personel ok Aguss butelki i sterylizator i podgrzewacz i takie tam pierdoły przywiezie mi siostra w listopadzie a najważniejsze łóżeczko i wózek bede miała w grudniu i mam nadzieje że dojedzie na czas kurcze dziewczyny zazdroszcze Wam bo większośc z Was mieszka w Oslo a ja w mojej okolicy nie mam żadnej znajomej dziewczyny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Daris a Ty jak tam sie czujesz??? bo juz nie duzo chyba Ci zostało czsau do rozwiazania??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
marzenie a to kto ci przywiezie ta reszte
aj ja mieszkam w oslo a nie znam nikogo;( zaczynam wariowac od tego;(
przeprowadz sie do oslo pojdziemy na spacer
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
A u Daris wszystko oki-dziekuje Czasu jeszcze a czasu niecaly miesiac Ale ogolnie oki,maly jeszcze wierci sie na maxa ale caly czas na szczescie we wlasciwej pozycji sie znajduje wiec moze sobie skakac-juz sie raczej nie przekreci. A tak wogole to dalej nie mam nic kupionego.. musze sie chyba wziasc wkoncu za jakies zakupy Nawet szykuje sie jeszcze na ten kurs 18 paz tylko tym razem z mezem chce isc-moze sie uda ze maly jeszcze bedzie w brzuszku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aguss reszte mi przywiezie taki kolega ale jak cos nie wypali to go chyba udusze bo jest taka opcja i wtedy bede musiała tu kupic;( gdyby to było takie proste sie przeprowadzić to bardzo chetnie w sumie tu gdzie mieszkam to nie jest zle a jak spotkam Polaków to przewaznie faceci więc tez żadnej mamusi tu nie poznałam Daris co Ty mówisz jeszcze nic nie masz??? ja miesiąc przed porodem to na pewno zaczne panikować i jeszcze ta zima cholerna wtedy bedzie;( no i kochana jak Ty pójdziesz na ten kurs 18 to jakby co to bedziesz miała za ściana porodówke hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów

(matyna)
Nowicjusz
heja dziewczyny moj brzdac ma juz 4 miesieca mam pytanie do mam co podajecie swoich maluchom jakies soczki? marchewke?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok