Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aguss mi tez sie wydaje ze żadnego numeru nie trzeba wiec nie wiem czemu mi ta baba tak napisała ja bede wysyłać meila i zobaczymy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
owie3ka18 tak jak napisała daris musisz zadzwonić do helsestasjon i poprostu umówić się z położną mnie dopiero połozna chciała przyjąć jak przekroczyłam 3 miesiąc ciąży, bo wcześniej nie chciała mi np sam lekarz doradził że lepiej będzie jak będę chodzic do położnej, ale gdy będę mieć pytania w każdej chwili moge zgłosić się do niego.Nie wiem jak u Ciebie ale ja mam do helsestasjon kilka kroków więc było super że mogłam na pieszo iśc do położnej, a potem do helse.. bedziesz chodzić z dzieciaczkiem więc sama rozumiesz ale to różnie bywa bo niektóre z nas wolały lekarzy, więc sama osądzisz ale masz również mozliwość żeby chodzic i do lekarza i połoznej, raz do tego a raz do tego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
dziewczyny ile się czeka na akt urodzenia dziecka? ja czekam już tydzień i nic nie przychodzi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Hej Dziewczeta mam urwanie glowy teraz z Julka. Okazalo sie,ze mleko jej sie cofa i po prostu sie dlawi Musze ja nosic dlugo po jedzeniu az jej sie ulezy w zoladku. Ale i tak jestem szczesliwa,ze to tylko to Co do kursu,to na koniec puscili kartke i trzeba bylo wpisac imie,nazwisko i numer personalny. Co do lekarzy i poloznych,to ja chodzilam tylko do fastlege. Ale mam super babeczke,ktora sie przejmuje i nie zbywa mnie Pisalyscie wczesniej o zakupach. Ja mialam wszystko kupione przed, ale po porodzie zycie zweryfikowalo wszystko. Kupilam lozeczko,ale jest za duze wiec kupilam kolyske. Ubranka tez byly wszystkie za duze i do tego niefunkcjonalne. Kupowalam wiec od nowa. Butle i reszte tez kupilam po. Takze nie ma co panikowac
limetka,a dostalas juz papier gdzie wpisalas imie i nazwisko dziecka? Odeslalas juz to? Jesli tak,to akt przyjdzie w ciagu paru dni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
limetka ja pierwszy papier dostała po dwóch tygodniach tam trzeba było wypisać imie itd a mój mąż zawiózł osobiście do urzędu i po 4 dniach przyszedł akt urodzenia, i dziwne bo jeszcze jeden akt przyszedł kilka dni później czyli mam juz dwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
no Aga ja juz myslałam że znów jesteście w szpitalu dobrze że nic bardziej poważnego z Julką sie nie dzieje a to w szpitalu Ci powiedzieli że jej sie pokarm zwraca??? i po każdym jedzonku tak ma???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
nie dostałam jeszcze żadnych papierów.... więc czekam....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,po kazdym ale teraz pilnuje ja i nie dopuszczam do tego. A wiem o tym,bo jak bylysmy w szpitalu to Julka miala 24 godziny sonde w zoladku.
limetka, to na dniach przyjdzie do Ciebie ten dokument. Wypelnisz i odeslesz. Potem przyjdzie akt. U mnie to trwalo 4 tygodnie. Wiec nie martw sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
marzenie jak ci cos odpisza to daj znac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
dziewczyny a jak jest z kupą? maja nie zrobiła kupy ani wczoraj ani dziś. martwię się tym i nie wiem co mam zrobić? jest na sztucznym mleku. ile tych kup ma być ? wczoraj zaczął się 2 tydzień mai. jestem sama bo mąż w pracy i zaczynam panikować. jak coś to nawet nie wiem gdzie z nią się udać. czy do lekarza mojego czy do legevaktu czy do helsestasjon i czy w ogóle jest powód do paniki. proszę was o pomoc. muszę dodać że brzuszek ma raczej miękki i że puszcza bąki i odbija jej się po jedzeniu, więc żołądek raczej pracuje...ale się boję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok