Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
ja jestem w 31tyg. i dopiero mam składać papiery do nav o becikowe,też mnie poinformowano że w 26 tyg. się składa ale póżniej też można po prostu pózniej dostanie sie pieniazki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty

(anulka86)
Nowicjusz
zgadzam sie z Tobą Toja to prawda od 26 tyg.trzeba zacząc skladać dokumenty do NAVU ..
A mam pytanko gdzie bedziesz rodzila w którym szpitalu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
ja w Kongsvinger ponoć ze jest ok z tego co mi połozna mówiła i panie rodzace tam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty

(anulka86)
Nowicjusz
ja będe rodzila na Baerum ? co myślicie o tym szpitalu? o klimacie panującym w nim atmosferze?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(anetamilka23)
Wiking
Witam!! to prawda ze wniosek mozna najwczesniej zlozyc w 26 tyg. Ja jestem juz w 38 tyg. i wniosek mąz zlozyl w navie 2 tyg. temu czyli w 36tyg. i powiedzieli ze do dwoch miesiecy trzeba czekac a tak naprawde pieniadze po dwoch tygodniak byly na koncie 35tys. koron spoko jestesmy zadowoleni ze tak szybko to poszlo . Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
aleksandra d
(ola*i*andrzej)
Nowicjusz
Witam Was,Ja jestem w 30 tyg ciazy-bedzie synek.Rowniez uzywam tego kremu na rostepy i jestem zadowolona, Pozdrawiam wszystkiw przyszle mamusie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(beatris0302)
Wiking
ola*i*andrzej Dla Was również gratulacje ja też będę miała synka i mnie się dziś zaczął 31 tydz Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
49 Postów
Patrycja M.
(mamma84)
Nowicjusz
Hej!

Czy któraś z Was wie coś o podwyżce becikowego? Byłam w NAV złożyć podanie i spytalam, poniewaz obilo mi sie o uszy, ze co roku podnoszą ( w 2008 bylo 33tys 2009 35tys) i Pani powiedziala, ze poszlo do gory ale niestety nie potrafia znalezc informacji na temat kwoty a d...y jej sie nie chcialo ruszyc, zeby pojsc spytac kogos kto moglby znac odpowiedz, hhihi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(anetamilka23)
Wiking
Witam!! Ja dostalam jakis tydzien temu po dwoch tygodniach od złozenia ppierów pieniazki , takze szybko i była to kwota 35.263
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Sorki, że nie odpowiadam, ale jestem na wakacjach i tu nie zaglądam. Wniosek składajcie jak najszybciej po ukończeniu 26 tyg, bo wypłacają je przed porodem na zakup potrzebnych rzeczy, ja dostałam po 2 tyg od złożenia wniosku.
Termin mi wyliczyli jakoś dziwnie, bo nie pasuje z tygodniami. Mam na 25 lub 28 listopada, a według moich własnych obliczeń ok 1 grudnia. Teściowa mnie dokarmia i brzuch mi wreszcie urósł, ale chyba tylko przez tłuszczyk, hihi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok