Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Heh dzieki dziewczyny
ja sie juz doczekac nie umie i spac nie moge po 4 na lotnisko jedziemy

co do znieczulenie to u nas na tej ankiecie jak sie nie zaznaczylo ze chce sie porod ze znieczuleniem to na oddziale i tak jak juz sie bylo na porodzie mozna bylo zmienic zdanie i przewozili na inny oddzial

Aga- mnie tez odeslali jak przyjechalam pierwszy raz (skurcze 2-3 minuty, zero rozwarcia) pani ginekolog stwierdzila ze to wina bakterii w moczu (mialam je cala ciaze) i ze jeszcze minimum tydzien pochodze mam jechac do domu i brac antybiotyk... a jak mnie robaczyla po 7 rano spowrotem to w szoku byla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
aga31, Ja tez kiedys mieszkalam w Kolbotyn a w zasadzie Sofiemyr teraz od roku tutaj w Sandvice, chociaz bardzo lubilam mieszkac w Sofiemyr,teraz czesto tam zagladam bo mam przyjaciolke w Oppegård

Zazderszcze Ci takiego porodu, ja czekam jeszcze 3 tygodnie wedlug planu , no ale z tym to roznie, patrzac teraz na Twoja coreczke slodka, to juz bym chciala mojego Emilka tulic , trzeba czekac.

Kasiar12 , milego pobytu w Polsce, mam nadzieje , ze sobie odpoczniesz i poskladasz wzystko, zczesliwej podrozy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga jak tak wczoraj czytałam relacje z twojego porodu to cała noc mi sie sniło że mi wody odeszły ale urodzić nie mogłam bo zero skurczy i co najgorsze za cholere nie mogłam sie obudzić ale pewnie przed porodem bede miała jeszcze gorsze sny no i jak sobie pomyśle że ja mam 60 km do szpitala i jak mi sie przytrafi że tez mnie odeślą to chyba bede spała wtedy na parkingu Aleks26 to teraz Twoja kolej i znów bedziemy czekać zniecierpliwione na wieści i też bedziesz mieć synka jak ja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej dziewczyny my juz po locie Zuzinka cala droge przespala
a moj tata to prawie zawalu nie dostal (miala byc niespodzianka dla niego ) weszlismy cicho do domu jak robil kawe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
malina .
(carla)
Początkujący
teraz sie czeka na passzport 3 tygodnie, wczoraj zlozylismy wniosek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
aga ale ci zazdroszcze ze masz to juz za soba ale dokladnie tak jak marzenie mialam sny bardzo dziwne po twoim opisie heh my nie mamy samochodu wiec jak tak nas odesla to ja nie wiem jak to bedzie ojejku zaczynam sie coraz bardziej bac

kasiar milego wypoczynku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
malina .
(carla)
Początkujący
nie boj się, kazdy poród jest inny i moze akurat trafi sie Tobie ten "lekki" ja akurat tego szczescia nie mialam ;/ najwazniejsze to dobre nastawienie i nie panikowac (teraz to juz łatwo sie mówi). mnie jak na odddzial przyjęto byla godzina okolo 22 a moja Julka urodzila sie przed 17-stą dnia nastepnego!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
malina .
(carla)
Początkujący
jak powiesz, że nie mcie autka to na pewno Was nie odeslą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
malina .
(carla)
Początkujący
kasiar12 ale Wam zazdroszcze, tez bym chetnie już pojechała do rodzinki do Polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Aga31 Gratuluje ślicznej córeczki
Ja jak rodziłam swoją córkę to do samego końca wmawiałam sobie że ja jeszcze nie rodzę, gdy zdecydowałam się pojechać na porodówkę to chciałam z niej uciekać ponieważ położna pędziła do mnie z koszulą i biegiem na porodówkę nie wiedziałam dlaczego tak się dzieje, dlaczego nikt mnie nie bada i każa pędzić do sali porodowej ale miło wspominam, ból również był do wytrzymania nie to co przy pierwszym porodzie. Ciekawe jak będzie tym razem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok