Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Kasia a mam takie pytanie pisałaś że w szpitalu Ci powiedzieli że miałaś bakterie,to oni tu nie robia badań z moczu na te bakterie??? bo ja tez w polsce jak miałam robione badania to mi wyszło że mam bakterie a jak tu przyjechałam to każdy wynik z moczu jak na razie mam dobry i tak sie zastanawiam co oni tu z tego moczu badają w końcu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,karmienie to po prostu tragedia na poczatku. Jak juz zassie,to jakos idzie. Ale bol cholerny. No i nie ma jak tego za bardzo wyleczyc,bo moja Julka to ssak pierwszorzedny. Potrafi 45 minut ciagnac z jednego cycka. Odbije jej sie i dawaj 45 minut przy drugim Przysypiam czasami juz No i oczywiscie jak bylam w tym hotelu to spala ze mna na lozku. I teraz problem. Bo w lozeczku sie budzi. No i wkoncu laduje miedzy nami na lozku Kasia,super to lozeczko aleks26,mi tez sie snily takie glupoty,ze szok. Az nie chcialam pamietac. Nie przejmuj sie. To normalne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
kasiar super ma lozeczko aj rodzice sie musza cieszyc bardzo ze tam jestescie

aga a maz byl z toba te 3 dni caly czs
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
No to ładnie Julcia ciągnie a powiedz mi laktator kupowałaś może??? jesli tak to tutaj i jakie tu sa ceny???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
marzenie - robia badania na mocz tylko ze u nas w PL robilas siusiu i zanosilas do labolatorium... a tutaj to wyglada tak robisz siusiu a wizyte masz np. na 10:30 i moim bledem bylo to ze mocz stal okolo 2 godziny w temp. pokojowej i automatycznie bakterie po tym czasie znikly wiec robisz siusiu kolo 8 a wizyte na 10 to musisz wsadzic do lodowki
u mnie na nastepnym badaniu juz bakterie wyszly ale nie robili tu nic bo na mnie nie dzialaz zadny antybiotyk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Aa i nasza Zuzia przespala od 21:12 - 6:55 szok bo to nowe miejsce
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
marzenie,najtanszy laktator nie automatyczny to koztuje tu okolo 500kr w vitus apotek ogladalam ostatnio. www.vitusapotek.no/Products/NMD+default+Catalog/PID-821199.aspx , znalazlam wlasnie taki, ale nie szukalam wnikliwie , wiec moze jest jakis tanszy gdzies
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Kasia zawsze tak własnie sikałam kolo 8 ale potem nie trzymałam w lodówce ale w chłodnym miejscu,na drugi raz wsadze do lodówki Aleks26 dzięki za linka,musze sie rozejrzeć tutaj bo do Pl już nie pojadę to w sumie podobne ceny jak w Polsce to chyba zależy tez od firmy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,tak. Byl ze mna caly czas. W hotelu bylismy od 12 godziny w srode do 11 w piatek. Zaplacilismy 660 koron za spanie dla taty No i za jedzonko tez musial placic. A laktator kupilam Aventa za 660 koron i jestem zadowolona. Sciagam pokarm, bo mam strasznie duzo i piersi jak kamienie. Po za tym dzisiaj sie poddalam i nakarmilam Julke butla. Mam tak zmasakrowane sutki,ze nie dalam rady. Dostalam w nocy strasznej goraczki i myslalam,ze piersi mi eksploduja. Wszystko mi pulsowalo. Julka nie najadla sie i wyla. Wiec sciagnelam i dalam butelke. 5 minut i spala jak aniol. Chociaz poplakalam sie strasznie,ze nie moge jej dawac cyca
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
A ściaganie laktatorem tak samo boli??? chyba każda mama pragnie karmic piersia i nie dziwię Ci sie Aga że sie popłakałaś;( ale jak podleczysz sutki to na pewno znów bedziesz karmić to ten hotel malutko kosztuje dla tatusia i ja też na pewno bym nie chciała byc sama w szpitalu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok