Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Aga to Ty ekspres jestes
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
z dnia na dzien coraz bardziej sie boje i porodu i karmienia ale chyba jakos dam rade

zuzia jest przekochana
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
a to oliwka na popoludniowej siescie z dumnym tatusiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
bardzo sie ciesze ze tak szybko ci poszlo aga!ja tez po porodzie czulam sie wysmienicie!dzis byla polozna-oliwka przytyla odpowiednio duzo wiec super.a co do karmienia piersia to wierze ze dasz sobie rade-najgorsze sa poczatki!ja nienawidze tej 3 doby po porodzie-z oliwka bylo to samo co z kubusiem-cycki jak banie,az swedza-teraz juz jest ok-mialam tylko jedna piers delikatnie poraniona ale dalam rade.teraz to juz z gorki.buziaki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(MYALLMINE)
Wiking
Aga,gratulacje i jeszcze raz gratulacje.Poród ekspresowy i udany Córa piękna,jakie ma usteczka,jej.
Kasiar,jak widać Zuzi w kraju dobrze
Z laktatorami tez słyszałam zeby kupowac po porodzie bo mogą się w ogóle nie przydać,a reczne wyciskanie mleka jest tez bardzo dobre.
Też bym chciała taki ekspres jak ty Aga.Juz 1 dzień po terminie i nic Bardzo słaba jestem,ciągle śpię,leżę,czytam,śpię.Dziwnie się z tym czuję,bo należe do typów aktywnych.
Niebawem pewnie ucałuję i ja nasz owoc miłości,wspaniale.
I ciekawe czy bede miała pokarm.Moja mama miała marny,ale podobno to nie jest dziedziczne.Tyle pytań,jej...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Agnieszka Jarosińska
(Agagdańsk)
Wiking
I Zuzia i Oliwka są prześłiczne taaaakie słodziaki Ale Wam się Dzieci udały aż się serce cieszy patrząc na te "Bąble"
Myallmine- to normalne że już nie masz na nic siły. Nie przejmuj się tym ważne Byś czuła ruchy Dzidzi i odpoczywaj przed porodem ile się da-później zatęsknisz za spaniem "całą dobę"
Aga31-głowa do góry pozytywne nastawienie to połowa sukcesu Pewnie że Julcia będzie chciała cyca! przecież czuje Mame-jak w brzusiu a i ciepłe i sama reguluje tempo "lecenia" mleka
Laktacja nie jest dziedziczna im więcej przystawiasz Maluszka tym więcej mleka się "robi" Moja Mama karmiła nas niespełna 3mieś(siostry i mnie). Moja siostra karmiła ponad rok a ja 9,5 mieś. Więc dobre chęci, dbałość o siebie i własną diietę oraz przystawianie Maluszka wpływa na to czy mleko jest czy nie Najważniejsze to zacząć przystawiać już w szpitalu
BĘDZIE DOBRZE!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Oliwka slodziutka

Ja dalej odciagam (tak ze jak sie zbierze cale to mala dostaje jedna dziennie butle z moim mlekiem)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
Karolina :)
(Karolina2)
Początkujący
witam dziewczyny
ale macie super te dzieciaczki my też bardzo chcemy drugie dziecko. Zobaczymy jak to wszystko się potoczy.
Rozmawiałam z koleżanką, mieszka tu w Norwegii około 4 lata, drugie dziecko rodziła tutaj i do 3 msc musiała sie określić jak chce rodzić czy przez cesarkę czy naturalnie.
Nie wiem czy pytają tu wszystkich czy trzeba poprostu znać swoje prawa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Kasia Zuzia coraz śliczniejsza i jak sie uśmiecha Tysia widać ze Oliwce dobrze na klacie u tatusia kurcze ale Wam dziewczyny zazdroszcze że juz możecie tulić swoje maleństwa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok