Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Zuzia praktycznie jeszcze pol dnia przesypia no i w nocy wiec nie chodzimy zmeczeni. My idziemy spac kolo 23 jak sie obrobimy a wstajemy razem przewaznie 10-11
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
A mi nic nie pomaga. Nawet noszenie reklamowek z zakupami po schodach Skurczy ani widu ani slychu Cholerne skurczybyki Mialam ich duzo wiecej w 28 tygodniu. Srasznie panikowalam,ze nie donosze. A tu co? Wyszlo,ze przenosze Ale nic na to nie poradze. Julka jak zwykle tanczy od pol godziny. W koncu to jej czas. Jakby nie zaczela,to bym od razu do szpitala jechala. Punktualna jest jak cholera. Praktycznie co do minuty zaczyna swoje wygibasy Kasia,to Wam sie dziecko udalo Tylko pogratulowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
aga ty to masz nerwy ona cie chyba uczy cierpliwosci na przyszlosc jak sie urodzi i bedzie broic

jej kasiar te dwa zdjecia sa swietne az serduszko sie kraje jak bys ja miala zostawic czy meza w norwegi oj nie wyobrazalne ale razem przetrwacie wszytsko dacie sobie rade napewno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kurcze,a ja znowu na tym kompie od rana Dzisiaj mam juz nerwa. Mam nadzieje,ze mi przejdzie,bo nie lubie byc zla. Moj mezus przyniosl wczoraj wozek i fotelik do samochodu. Zmontowal wszystko i polozyl u Julki w pokoju A ona i tak ma nas w nosie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
aga31,Twoja corcia najwidoczniej uwielbia Twoj brzuszk,dobrze i bepiecznie nie martw sie i nie zlosc , juz niedlugo
A ogolnie jak sie czujesz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
aga31, wczoraj dostalam odpowiedz w zwiazku z macierzynskim no i przyznali mi , na 19 dni przed porodem

A Tobie dali juz jakas odpowiedz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
malina .
(carla)
Początkujący
hej
te Julcie to już tak mają, mojej tez sie nie spieszylo az do pewnego dnia takze rozsiądź się wygodnie i nie myśl o tym )
kasiar12 ale masz fajnie ze swoim malenstwem, moje tez spi calkiem niezle w nocy ale za to w dzien ma drzemki tylko po 20 minut jakoś strasznie zmęczona nie jestem ale mam WIELKIE zaleglości domowe bo mała to najchetniej juz by chyba sobie pobiegała (ma 2,5 m-ca)
przeprowadzilam sie tydzien temu do drammen i nie bardzo sie tutaj orientuje wiec jesli macie jakies namairy na leklarzy polskich, szczególnie ginekolog i pediatra lub rodzinny przyjmujący prywatnie to byalabym wdzięczna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Carla my mamy problem bo nasza Zuzia nie chce siedziec tylko chce stac na kolanach...

bylismy na policji (teoretycznie biuro do spraw obcokrajowcow zamkniete do 12.08 ale cos udalo sie dowiedziec)

bo doczytaniu odpowiedzi z UDI na policji - my bylismy w szoku i oni - napisali rowniez ze ja, maz i dziecko mozemy wyjechac do Polski i tam zamieszkach...

no ale mniejsza z tym- kazali sie odwolywac do tej odpowiedzi, zostawilismy kopie biletow ze wyjezdzamy, i jak przyjedziemy mamy przyjsc i probowac np. internetowe studia , praca, albo pokazanie ze mam pieniadze zeby sie sama utrzymac lub wracac co 3 miesiace do Polski.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
aleks,jeszcze nie dostalam. Skladalam pozno i teraz okres urlopowy. Ale na dniach sie wyjasni. A czuje sie bardzo dobrze. Wlasnie wrocilam z pracy. W domu mozna korby dostac Musialam gdzies wyjsc,bo mnie jakas cholera brala Ale juz puscila
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
malina .
(carla)
Początkujący
no to super widze ze zaraz humor lepszy
ja moje malenstwo ucze aby troche polezała bo cos za duzo ją nosiłam na rekach i sie bestyjka nauczyla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok