Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
a dostalyscie te paczki z apotek1, jesli nie nie to jest: " target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer" >www.apotek1.no/.../gratis-babypakke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej dziewczyny
a przed nami jutro pierwsza podroz samolotem dla Zuzi
Milego dnia i wszystkiego dobrego dla Agi i Julci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
duzo tych gratisów musze popróbować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Brawo dla Zuzi;* dzielna dziewczyna Kasia a długo czekałaś na paszport dla malutkiej??? Szczęśliwej podróży
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Dzięki dziewczyny za linki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Paszport dostalismy na 8 dzien po zlozeniu wniosku tak wiec szybko

Dziekujemy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
O to rzeczywiście szybko,ja myślałam że co najmniej miesiąc trzeba czekać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Jak pojechalismy sie dowiedziec do mniejszego miasta to nam pani na policji powiedziala ze na drugi dzien mozemy dostac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Hej Dziewczyny
My juz z Julka w domu. HURRA We wtorek o 23 odeszly mi wody. Pojechalam do szpitala,ale zrobili mi ktg i wyslali do domu. Skurcze byly niby za slabe. No to wrocilam. Chodzilam po domu a w koncu mowie do meza,ze czuje jakby Julk a byla juz bardzo blisko i chce mi sie przec. Skurcze byly bardzo mocne i paskudnie bolalo. Zadzwonilam do szpitala,ale babka powiedziala,ze to niemozliwe. Za szybko Ale ja mowie,ze chce mi sie przec i,ze nie moge tego zatrzymac. No to ona na to,ze moge przyjechac. Dojechalismy na 5 rano. Zanim przyszla polozna to minelo nastepne pol godziny. Polozylam sie i po sprawdzeniu okazalo sie,ze mam 7 cm rozwarcia. I dopiero zaczela sie panika. Postalam chwile,potem siup na lozko,5 razy kazala mi przec i Julka o 5.54 juz byla na swiecie Jakby dluzej polozna nie przychodzila,to chyba urodzilabym na korytarzu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok