dziekujemy
co do porodu to tak wyszlo ze w wodzie
wydaje mi sie ze zmniejsza to bol przy skurczach, choc to i tak nic przyjemnego... Polozna mi zaproponowała wlasnie przy nich a pozniej juz i tak nie mialam sily z niej wyjsc...Wiec maluszek urodzil sie w wannie
A karmienie to meczarnia, ssie nawet godzine a pozniej i tak placze, albo wogole nie chce zassac...Zobaczymy jak dlugo tak wytrzymamy bez butelki...
Witam Gratuluje nowej Mamusi.
Ja jestem już od jakiegoś czasu w Norwegii i będe miała piękne zaśnieżone święta
Chyba jeszcze w tym roku rodzinka mi się powiększy
Pytanie do latajcych wizzarem
czy musze miec swoj jakis pokrowiec, folie na wozek czy oni maja jak w norwegianie jakies swoje ktore mozna wziac sobie na lotnisku i czy wizzar pozwala zabierac gondole czy musi to byc spacerowka?
Hej.
jestem tutaj teraz na wakacjach z moim malym i mam takie pytanko co dajecie tutejszego swoim dzieciom na przeziebienie mam na mysli np wapno w plynie, syrop na kaszel jak to sie tutaj nazywa?
Hej, wapno to Kalsium,
syrop na kaszel to Hostesaft np. Bisolvon. Mozna podawac dziecku od lat 2.
na katar np. OtriBaby saltvannspray.
na goraczke np. Paracet.
Wszystko bez recepty w aptece.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.