Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
PIOTR Ch SYLWIA MĄDRA A A Joanna Jędras Kamil Wisniewski boj fra oszlo ayahuazca ayahuazca lugoo85 kowalski Urszula Chochrek mirdar88 Łukasz Ch Paulina NO Lunka Koszycka Daria Worytko (14399 niezalogowanych)
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Margaret1975 napisał:
Ja poprosilam BV o pomoc. Mam dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym. Bardzo mi pomogli . To bardzo zyczliwi ludzie. dbaja o interesy dziecka. Uwazam, ze najwazniejsze jest dobro dzieci.
tak, wiele sie pisalo nt temat.
Mi pomogli i jestem wdzieczna. Nawet pomogli mi w znalezieniu miejsca w pobliskum przedszkolu i ....mam teraz rzut beretem.

fantastyczni ludzie.

pozdrawiam

dajcie spokoj z zastraszaniem o BV.

dbajcie o dzieci, i tyle
kobieto wiem ze ja zazwyczaj nic mądrego tu nie pisze ale jak ciebie czytam to pierdzielisz jak potłuczona czasami...
I NIE MYL NAV Z BV!!!! BO TO NIE MA NIC WSPÓLNEGO ZE SOBĄ!!!

..."FANTASTYCZNI LUDZIE"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
138 Postów

(Margaret1975)
Stały Bywalec
Bv jest w porzadku. Natomiast twe domysly sa glupie. Za dlugo jestem w NO bys ty mi tutaj podskakiwal mlodziencze. Jak nie miales doczynienia z BV to nie pisz polamana Polszczyzna bo wstyd i hanba dla naszego kraju. Jak tylko slowa typu Pierdolic tylko posiadasz w swoim slowniku to nie powinienes sie tutaj wypowiadac tylko kup Slownik Jezyka Polskiego .
BV jest instytucja ,ktora we wszystkim pomaga tym co prosza o pomoc i dbaja o dobro dzieci. Maja wszedzie wplyw, w komunie i w Navie. Wszedzie.
Ja sie wypowiem pozytywnie bo sama doswiadczylam ich pomocy przez ponad 2 lata .

Przestancie straszyc innych ze BV jest zle. Moze to taka Wasza metoda by nas Polakow nie emigrowalo do Norwegii. Konkurencja?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
138 Postów

(Margaret1975)
Stały Bywalec
Prosze, nie wypowiadajcie sie ci ,ktorzy nie kieli nic wspolnego z BV.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Margaret1975 napisał:
Bv jest w porzadku. Natomiast twe domysly sa glupie. Za dlugo jestem w NO bys ty mi tutaj podskakiwal mlodziencze. Jak nie miales doczynienia z BV to nie pisz polamana Polszczyzna bo wstyd i hanba dla naszego kraju. Jak tylko slowa typu Pierdolic tylko posiadasz w swoim slowniku to nie powinienes sie tutaj wypowiadac tylko kup Slownik Jezyka Polskiego .
BV jest instytucja ,ktora we wszystkim pomaga tym co prosza o pomoc i dbaja o dobro dzieci. Maja wszedzie wplyw, w komunie i w Navie. Wszedzie.
Ja sie wypowiem pozytywnie bo sama doswiadczylam ich pomocy przez ponad 2 lata .

Przestancie straszyc innych ze BV jest zle. Moze to taka Wasza metoda by nas Polakow nie emigrowalo do Norwegii. Konkurencja?

"pierdzielisz" p i e r d z i e l i s z
Han skrev ikke så "Pierdolic " ...widzisz tak samo BV...
Chwalisz dzień przed zachodem słońca.

Kiedy dziecko złamało rękę i czekało na złożenie 2 dni, najpierw do szpitala ze złamaniem, później z tym złamaniem na noc do domu,w kolejnym dniu znowu do szpitala itp zgłaszając się o pomoc do Opieki nad Dziećmi,że dziecko cierpi z bólu i bycia kolejny dzień na czczo.okazało się że nie mają wpływu na takie cierpienia dziecka.Tu odmówiono pomocy.

Później po roku pomogli, tzn dziecku ,np.spełniając jej marzenia "jazda konna" ,przebywanie za darmo na FSO.
To była pierwsza forma pomocy.

W kolejnym roku BV przyznało poza moją wiedzą, kolejną pomoc, tzn. też dziecku.
Lecz z tej pomocy zrezygnowałam, bo dziecko nie chciało dłużej być u rodziny zastępczej, stawiając mi wybór albo przyjadę po nią ,albo sama wróci do domu.
Więc wyjechaliśmy...

A ile dzieci pozostających,same podejmują próby ucieczki ??? czytałaś ? a ile odbiera życie ?
Bałam się że moje dziecko zrobi to samo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
Margaret1975 napisał:

tak oczywiscie trzesiemy galotami przed ta coraz barwniejsza konkurencja,

a co do twojej piesni pochwalnej dla bv,.....
to zastanowilas sie co bedzie jak ktos poslucha ciebie zglosi sie do bv i straci dziecko?
bo trafi na mniej wspanialych,cudownych,pomocnych urzednikow,tylko zwyklych karierowiczow....
no chyba ze to twoj cel....,chcialabys pozniej spojrzec w oczy takiej matce czy ojcu?
co bys im powiedziala.....? odpowiesz?

a i jeszcze jedno,ja mlodziencem nie jestem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
kryss napisał:
Margaret1975 napisał:

tak oczywiscie trzesiemy galotami przed ta coraz barwniejsza konkurencja,

a co do twojej piesni pochwalnej dla bv,.....
to zastanowilas sie co bedzie jak ktos poslucha ciebie zglosi sie do bv i straci dziecko?
bo trafi na mniej wspanialych,cudownych,pomocnych urzednikow,tylko zwyklych karierowiczow....
no chyba ze to twoj cel....,chcialabys pozniej spojrzec w oczy takiej matce czy ojcu?
co bys im powiedziala.....? odpowiesz?

a i jeszcze jedno,ja mlodziencem nie jestem

Raczej na to nie będzie odpowiedzi...

Ludzie często pod wpływem reklamy działają i kupują tracąc pieniądze.
Lecz ta reklama to nie strata pieniędzy,ale może być utratą dziecka.
Dlatego wole pisać o tych złych stronach ingerencji BV ,aby na zimne dmuchano.
Niż reklamować, i być winną tragedii.
...chybił trafił...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
tez sie odpowiedzi nie spodziewam.....bo i jakiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty

(Leo7604)
Wiking
...jedno podstawowe pytanie,masz dzieci z Norwegiem czy emigrowałaś z mężem z Polski?
tu nie chodzi o straszenie,daj Bóg niech wszystkim się powodzi
chodzi i informacje...a co do konkretów,nikt nic nie napisze i nie udzieli informacji,jeżeli dziecko jest nadal zabrane,jest zabronione nagłaśnianie takich incydentów,grozi to urwaniem wszystkich kontaktów z dzieckiem...
i tak to na dzień dzisiejszy wygląda,liiiipa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty

(Leo7604)
Wiking
..."pozazycie" dobrze piszesz, jestem "ZA"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
margaret napisałaś tu w 1szym swoim poście o BV: Nawet pomogli mi w znalezieniu miejsca w pobliskum przedszkolu i ....mam teraz rzut beretem. jakiś czas temu to samo przeczytałem w innym temacie że to Nav ci pomógł z tym przedszkolem bo cały czas ich nękałaś aż znaleźli tak blisko przedszkole, dlatego napisałem nie myl BV z Nav

p.s.a co do słownika j.polskiego to jeszcze ci przypomne
p.s.2 i napisałem p i e r d z i e l i s z!!! wiec nie pierdol mi tu pani starsza
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok