Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Thug Life Mateusz Chyła Albert92 ........... Justyna Kaha LukaszC Ce Eugenia Noicka maaciek ... Milena.Honorata Radek2001 (8768 niezalogowanych)
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
tuptusiowata, tylko jak szukać takiego zwykłego ginekologa na takim pustkowi jak u mnie...heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
No to Ty musisz skladac papiery o macierzynskie skoro masz stala prace No to procentowo i miesiacami to znasz co i jak

Decyzja trudna ale ja ani nikt inny nie moze za Ciebie i meza decydowac. Ja wiem, ze jesli nie bylabym wstanie jechac wyslalabym na sile swojego meza samego to tyle co napisze od siebie.

Chodzi mi ze nawet jesli sa strasze swieże mamuski to tez nie zachowuja sie dobrze lekarze i pielegniarki. Ja urodzilam majac 20 lat, miesiac pozniej skonczylam 21 lat. A teraz juz mam pol rocznego synka i meza troche ponad rok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
o to gratulacje pelnej szczęśliwej rodzinki

Ja męża też od ponad roku, chociaż zawsze się smieje, ze jestem mężatką od 5 lat a po ślubie rok bo moje zycie po slubie nic a nic sie nie zmienilo. Tylko tyle ze zaczeliśmy starania o dziecko, wczesniej...cóż, typowe, nie bylo kiedy, pierw dwa kierunki studiów, póżniej 3 prace zeby przeżyc, kolejne podyplomówki itp. W końcu przypadkiem znaleźliśmy się w Norwegii i zaczynianie od zera, zera takie prawdiwego, tylko z angielskim i 500 koronami tu przyjechalismy do pracy - zza biurka w szkole i uniwerku trafilam na zmywak troche dostalam w tylek ;P ale i tak nei zamienilabym tego na zycie w Polsce, chciaż tesknie czasami za pracą jaką miałam, tu raczej nie mam szans takiej sotac, kiedys moze bede się starac.

Poki co mam na reszcie papiery nostryfikowane wiec po ciązy bede szukac w zawodzie pracy (poki co na shellu pracuje od dwoch lat) tylko coś ta ciąza nie chce jakoś się pojawic na dłuzej.. czas leci, mam nadzieje ze w końcu będę mogla kupic sobie wymarzona sukienkę ciążową w sklepie dla cięzarnych hahahahhaha
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
dziekujemy zycze utrzymania ciazy i szczesliwego rozwiazania

Ja tutaj przyjechalam do meza zaraz po skonczeniu technikum, zdalam mature egzaminy zawodowe i mialam zrobic sobie przerwe odpoczynku 2 miesiace i wtedy szukac pracy, lecz po miesiacu okazalo sie ze nasze strania wyszly i jestem w ciazy

dzis akurat w koncu sie wzielam za napisanie cv, zeskanowania dokumentow i jutro zaczne powoli sobie na spokojnie wysylac i poczekamy i zobaczymy co z tego wyjdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
no trzymaj trzymaj, odgrzebie wątek za pare dni i dam znac jak tam sie sprawy tocza, w czwartek mam lekarza to sobie bete zrobie, tylko 5 dni na wyniki sie czeka -ahahaha w gdańsku 5 godzin....

Ja zaraz kończe prace i do domku, jutro wolne !! spanie do 11.

A gdzie mieszkacie ?? pociecha ile dokladnei ma ??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
My mieszkamy w Bergen. Synus Max bedzie mial 26 wrzesnia rowne 7 miesiecy juz.

Ja w ciazy caly czas spalam, cale dnie i cale noce hehe maz czasem nie mogl mnie dobudzic jak wracal z pracy a obiad nie zrobiony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
hahahahahahha - dobre ja tez uwielbiam leniuchowac i spac, jak ide na popołudnie do pracy to pierwsze o czym myśle to kiedy pod kołderkę wskoczę jak wróce ;P

A my będziemy w bergen za tydzien, na ani mru mru się wybieramy sobota, niedziela ! na reszcie powiew miasta. 4 godzinki pociągiem i cywilizacja ;P
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Nie zazdroszczę, że tak daleko mieszkasz od miasta. Choć my za niecałe 2 tygodnie się przeprowadzamy i żeby dojechać do centrum Bergen bede musiala jechac 2 autobusami i bybabna hehe a teraz tylko jeden autobus i bybana ale coz jak mus to mus pojde do pracy to kupie sobie samochod hehe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
oj rozumiem u nas bez samochodu cięzko, szczególnie jak w zimie minus 30...ja cały czas namawiam męża zeby sie przeniesc gdzies blizej, blizej lotniska by do gda móc smigac, z sandefjord-torp 6 raz yw tygodniu latają do gda! a ja musze 3.5 godziny się kulac samochodem na lotnisko..msakara, wiec w ciazy raczej czesto nie bde latac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
my mamy samochod firmowy wiec po pracy meza to nie problem ale jak ja chce gdzies sama albo z synem to tylko autobusy wchodza w gre
my na nastepnym mieszkaniu bedziemy mieli daleko do centrum ale do lotniska w bergen 5 min drogi samochodem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok