Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Thug Life Mateusz Chyła Albert92 ........... Justyna Kaha LukaszC Ce Eugenia Noicka maaciek ... Milena.Honorata Radek2001 (8768 niezalogowanych)
25 Postów
Wiking
U mnie w pierwszej ciazy, do 5-go miesiaca nikt nie wiedzial , ze jestem w ciazy. Teraz 12t.c a ja mam brzusio jak w piatym . Co do destysty, tez musze sie wybrac, ale wciaz czasu brak...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
a pierwsza ciąża chłopak czy dziweczyna?? gratulacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Wiking
Pierwsza dziewczynka, teraz mam przeczucie, ze bedzie chlopiec, ale moje przeczucia zwykle maja skutek odwrotny;P Tak bylo poprzednim razem))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
pelagia ktosiek
(ona86bgo)
Początkujący
tez mam przeczucie ze bd chlopak, no ale zobaczymy potem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Ola Walczak
(Olla)
Wiking
Czesc Wam

Nic sie nie odzywalam bo bylam w Polsce
Co do samopoczucia w ciazy i jakis dolegliwosci to nie mam co narzekac
Nie jestem podrecznikowym okazem kobiety w ciazy...Od poczatku nie mialam zadnych wymiotow,zawrotow glowy, zmeczenia ani zachcianek....Gdyby nie rosnacy brzuszek pewnie nie wiedzialabym ze jestem w ciazy Ale ciesze sie ze tak przeszlam przez 2 pierwsze trymestry...zostal ostatni i mam nadzieje ze tez bedzie tak cudowny jak poprzednie ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
do dziewczyny która o dentystę się pytała - niestety - mój rodzinny mówi, że będzie Ci taniej lecieć do Polski zrobić zęby...nie ma ulg dla ciężarnych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
pelagia ktosiek
(ona86bgo)
Początkujący
wlasnie przezylam szok weszlam na wage a tam 84,3 !!!! eh no ale jak czlowiek od 2 dni jest chory to i waga leci w dol, mam nadzieje ze dzidzi nic sie nie stanie, ale lecza mnie tak ze osz no katastrofa, pewnie mam to co zawsze czytaj ' ropna angine ' a ona ze cos wirusowe, pobadala w plecach nie swiczy - bo zaczelo dzis z noda leci kaszel ehh pluca wypulwam eh oby nie bylo tak jak ost razem, ze na oskrzela poszlo buuuu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
marcemil,dzięki że zapytałaś.na szczęście już mi wszystko przeszło,płukałam cały czas szałwią i chyba to pomogło.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
tylko na dziąsła uważaj, bo to może byc wiesz, zapalenie kości szczękowej - ale jak przeszło to powinno byc ok, tylko przy okazji bycia w PL skontroluj to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Wiking
Potwierdzam to, co napisala marcemil. Za dentyste placimy tak jak inni "zdrowi"

Olla, ja za pierwszym razem tez czulam sie wspaniale. Bylam w ciaglym ruchu, zero wymiotow, mdlosci, zgagi...az do 8-go miesiaca. Pozniej modlilam sie o to, aby czas plynal szybciej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok