Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marek Marecki 55555555 55555555 Rafał klimek Jolanta Kubaszewska borys borys Mariola ... Wtf ? Nietak Rafał81 Grzybkiewicz Beata Pl alma78 Pippa Adrian Pranga Mateusz Pypno (5249 niezalogowanych)
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
A z jakiej konkretnie wiary?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
Hilton napisał:
Dlaczego mialaby cierpiec do konca zycia? Co ty za bzdury wygadujesz piekna?
Hilton chodzi mi o to, ze dziewczyna jest zalamana
i "sama" moze popelnic mnustwo bledow.

Ja sama wiem jak to jest byc zdradzona.

Trudno w takich sytuacjach zachowac "zimna krew",
postepowac racjonalnie i bez emocji.

W takich chwilach jest prawie NIEMOZLIWE
dzialac na korzysc dziecka, zamiast prowadzic "wojenke".

BTW
Hilton i Izzy, mozecie byc SWIETNYM "substytutem" psychologa!
Pisze powaznie i bez ironi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Wiking
Islam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Beettii napisał:
Islam

Wiec od razu cie informuje, ze jej nie wolno mieszkac z facetem bez slubu, a co wiecej ona nie moze byc zona nie muzulmanina, wiec jak mysla "powaznie" o zwiazku, to on musi przejsc na islam.
Mozesz mu odplacic troszke i powiedzic ze na nia doniesiesz do meczetu
Masz mocny argument w reku, mozesz go be zwahania uzyc, powiedz bylemu ze ty sobie nie zyczysz, aby muzulmanka mial wplyw na wychowanie twojego dziecka i ze uwazasz, ze to jest dla malego niebezpieczne - przebywanie u nich w domu. Mowie na serio. Jak sie jej islamscy bracia dowiedza ze wdala sie w uklad z innowierca, to wpadna do domu i zostana tylko zwloki.
Nie strasze cie, ale nie dawaj ta dziecka, bo po co mialaby byc swiadkiem awantury przeprowadzonej przez "najbardziej pokojowa religie swiata".
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Wiking
O RANY !!!!!!!!!! Co ja mam robic ???????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
Beettii napisał:
Islam
To naprawde TRAGEDIA rowniez dla Twojego "bylego".

Tutaj nalezy postawic sprawe JASNO!!!

Oczywiscie w formie ULTIMATUM.

ZERO "egzorcyzmow" w poblizu dziecka!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Jezli ona z nim mieszka, to wynika z tego, ze ta lasencja nie czyta koranu, nie modli sie, nie posci itp. A to oznacza, ze jej rodziny tu nie ma (w Norwegii),ale ma na pewno jakies kolezanki muslimki, teraz musi sie ukrywac, ze mieszka z facetem i to nie muslimem.
Ich zwiazek dlugo nie potrwa. Ile mozna sie ukrywac? Ona moze miec dzieci, tylko nie z nim hahah, ani z zadnym innym ktory nie bedzie jej mezem, bo gdyby zaszla to od razu by mogla skoczyc pod pociag, na jedno by wyszlo.
To sie szybko skonczy, ona go bedzie po woli namawiala na islam, delikatnie, malymi kroczkami, a jak sie nie zgodzi, to milosc sie skonczy. Wiedz jeszcze jedno, jak on przejdzie na islam, to ona przestanie pracowac, bo on bedzie musial ja utrzymywac, aby byc dobrym mezem. Jej to pewnie pasuje, ze nie bedzie jej traktowal jak sluzacej i nie bedzie bil
Daj sobie z nim spokoj, jest slepy i glupi, chron dziecko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Wiking
Ona podobno ma meza w swoim kraju , zreszta widzialam jej zdjecia ze slubu i wesela . nie wiem moze sie ostatnio rozwiodla . Kurde teraz to mnie nastraszylas Hilton
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Wiking
Z tego co wiem to jeszcze nie wprowadzila sie do niego , ale zamierza zrobic to wkrotce a w chwili obecnej to on pomieszkuje u niej .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Mogla sie rozwiesc, ale nie moze byc z innym facetem bez islamskiego slubu. Na 100% musi to byc muzulmanin.
Nie boj sie, ja cie nie strasze tylko informuje. Wiem bardzo duzo na temat islamu ( nie jestem muzulmanka ).
Znam duzo muzulmanek i sa to fajne kobiety, moga sie z toba spotkac na kawe, pogadac o pierdolach i jest ok. Lecz jesli w gre wchodzi zwiazek, lub "zwiazek", nie wiem jak to nazwac heheh, to sprawa sie komplikuje.
Nie boj sie, tylko trzymaj sie od nich z daleka. Faceci muslimy maja nasrane w mozg.
Zaloze sie o stowe, ze ta lasencja jest z Maroka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok