Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Marzenie, Daris - ale fajowi Ci Wasi Panowie :-D Przystojniaki, będą łamać kobiece serca kiedyś
Póki co mamusine serca grzeją

Ja mojej ziutce obcinam pazurki jak śpi
Aleks - dokładnie, cudownie jest obserwować jak siędziecko rozwija, uczy i zdobywa nowe umiejętności, niesamowite to jest....

U nas sukces (tfu tfu tfu) - Ida juz 3 noc spała w swoim łóżeczku i zasypiała w nim bez krzyków. Pomarudziła sobie troszkę przed zaśnięciem, ale odpalam jej na główką karuzelkę z szumem strumyczka, na suficie wyświetlają się cienie listków drzew i mała odpływa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
aleks26- dokladnie,za krotkie te czesci ciala Ja mam kroliczka w kapeluszu tez z Ikea i cala glowe mu wyciagam a melodyjka i tak krotko gra
Gratulacje odnosnie siadania-ehh ile ja jeszcze musze czekac na to hihi a ile dokladnie Emilek-super bohater juz ma?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzieki lady_dosia
Fajowe sa te wszytkie karulezele-ze tak nam pomagaja... Na mojego malego kolory dzialaja jak najbardziej ale zadna muzyka z kolei... na karuzele moze patrzec dlugo ale jak tylko wlacze w niej muzyczke obojetnie czy to jakis mozart czy strumyk to odrazu mu sie lezec odechciewa hihi W hustawce jest tak samo-wibra jak najbardziej ale muza juz nie
Trzymamy kciuki zeby Ida juz tak caly czas miala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga ja nawet ja mu obetne pazurki to sie i tak drapnie,chyba mu bede musiała piłować i tez zaczełam mu wczesnie obcinać choc sie bałam że go uszkodze ale kurde od dzis mu sciągam bo daris masz racje niech sie uczy łapać a tak to w tych niedrapkach to tylko piąstki zaciska no za krótki ma ogon lisio,przydałby sie conajmniej na 3 metry no ale chłopaki nam rosną i powiem Wam dziewczyny że jest róznica miedzy Olim a Natanem,niby dzieli ich miesiąc i 9 dni ale Natan juz taki kontaktowy i mozna go trzymać na rekach pionowo i bajki juz oglada a mój maluszek jeszcze ma takie ruchy nieporadne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
anna peszek
(oliwka86)
Wiking
rany boskie ile zescie stron naprodukowaly

my staramy sie o drugie malenstwo zobaczymy kiedy beda dwie krechy

ja jak narazie jestem zszokowana, i przygnebiona zagniona Madzia, wiem moze jestm zbyd wrazliwa ale lzy mam w oczach za kazdym razem gdy o tym slucham ((

Nasza Niki zaczela dopiero siedziec okolo 2 tyg temu, wiec kazde dziecko rozwija sie wlasnym tempem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
daris, Emil, 04.02 skonczy 5 miesiecy

U nas znowu na muzyke reaguje bardziej co dziecko to inaczej, Emilowi wystarczy muzyczka z karuzeli i spi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Marzenie daj czas na wszystko temu swojemu Oliemu Wszystko bys chciala odrazu
Zobaczysz jaki bedzie kontaktowy za miesiac i 9 dni a nawet wczesniej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Slodziaczek musi byc z naszego forumowego Emilka i super ze juz siada-co dziecko to inaczej,tak jak mowisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Brawo Ida Tylko tak dalej
aleks26, to szybko zaczal siedziec Super Moja Julka to jeszcze sie nie zabiera za siedzenie. A starsza jest od Emilka prawie miesiac.
marzenie,masz przyklad na Emilku i Julce. Mimo,ze miesiac roznicy,to on siada a ona nie. Kazde dziecko rozwija sie indywidualnym tempem. Nawet sie nie zorientujesz jak Oli juz bedzie sie sztywno trzymal i bardziej koordynowal ruchy
Co do tych muzyczek z karuzeli,to Julka dostaje malpiego rozumu jak je slyszy. Strasznie sie denerwuje,wiec nawet jej nie wlaczam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Dokładnie - każde dziecko jest inne
I inaczej sie rozwija, w swoim tempie oraz lubi inne rzeczy.
Ida w ogóle lubi muzykę - słuchamy sobie w dzień też dzieciowych piosenek i muzyczek różnych i widzę, że jej się to podoba :0)

Dziewczyny kiedy zaczelyscie nosic swoje maluszki w nosidelkach? Bo my mamy baby bjorna i niby jest tam napisane, ze można od urodzenia, ale wyczytalam gdzies, ze lepiej zaczac jak dziecko skonczy 3 miesiace...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok