Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Wypelnianie dokumentow ogolnie jest bardzo proste,kwestia czytania ze zrozumieniem
Napewno sie uda-to nie jest nic strasznego. Przypomnialas mi rzeczywiscie ze od 9-15 byl ten kurs. Damy znac napewno agus co z tym kursem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Dziewczyny własnie przeczytałam zaległą poczte i tam miałam meila od Pani Ewy Kapuścińskiej że kurs odbedzie sie w pazdzierniku bo ja pisałam do tej babki przed wrzesniem ale mi odp że za wczesnie dla mnie ale teraz sie kwalifikuje i napisała mi że trzeba podać swoje dane i nr personalny i to wysłać ale na jakiego meila to nie wiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
to dupa bo ja nie mam jeszcze tego zakichanego numeru;(
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hola hola kolezanki Ja nigdy nie podawalam zadnego numeru personalnego... a juz tymbardziej poprzez mail.. na tym spotkaniu a wlasciwie po jego zakonczeniu prosila o podanie tego nr ale nie zeby to decydowalo o tym czy mozna przyjsc czy nie
Maila wysyla sie na adres gravidkurs@ahus.no wysylajcie,wysylajcie to sie wszystkie tam spotkamy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
Witam was miłe panie obserwuje i czytam bardzo chętnie co piszecie tu na forum bo sama nie mam z kim porozmawiac bo tu w norwegii nie mam zadnych znajomych polakow ktorzy maja dzieci.Moje pytanie troche z innej beczki wierze ze pomozecie otóż jestem w ciazy ok 10tydzien nie bylam jeszcze u lekarza mam umowiona wizyte na wtorek do tzw"lekarza rodzinnego" ale czytalam ze lepiej chodzic do polożnej jednak nie mam pojecia jak to zalatwic czy mam isc do helsestasjon?ciezko u mnie z norweskim wlsciwie tylko podstawy lepiej z angielskim ale bez szału wiec bede potrzebowac tłumacza jak mam to wszystko załatwic?prosze o pomoc!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Witamy w naszym gronie zatem Zdania sa podzielone jesli chodzi o lekarza a polozna,najlepiej samej sprawdzic Ja ogolnie chodze tylko do poloznej i jestem bardzo zadowolona a napewno bardziej niz z lekarza ale jakbym miala konkretna lekarke to kto wie.. Ogolnie sprawa indywidualna
Zeby pojsc do poloznej to w miejscu zamieszkania musisz znalezc helsestasjon i zadzwonic zeby sie umowic na wizyte albo przejsc sie tam,jesli lepiej dla ciebie dogadac sie bezposrednio niz przez telefon.Oni napewno beda mowic po angielsku wiec sie dogadasz Jak jest dokladnie z tym tlumaczem to niestety nie powiem,bo niewiem jak to sie zalatwia i gdzie ale moze ktos sie znajdzie,kto bedzie wiedzial
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów

(JusCep)
Nowicjusz
Jesli chodzi o tłumacza to idziesz do helsestasjon i umawiasz się na wizytę przyczym prosisz ich aby zamówili ci tłumacza na wizyte, nie robią żadnych problemów. pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Witamy witamy

ja dzis robilam pierwsze kwiatki akrylowe xD takie nijakie ale trening jest
milej nocy zycze dziewczyny, buziaczki dla maluszkow tych na swiecie i brzuszkach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Kamila Sowa
(NIANIAszukaPRACY)
Wiking
Witam Was Kochane Babeczki Pokocham i zaopiekuję się dzieciaczkiem od zaraz Pilnie poszukuję pracy jako opiekunka do dziecka. Posiadam doświadczenie, gdyż mam własnego maluszka oraz zajmowałam się maluchami moich znajomych. Obecnie jestem w Pl, ale wystarczy słowo ---> pakuję się i lecę do Norwegii. Pozdrawiam! +48 793 - 138 - 122 Kamila.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Kamila Sowa
(NIANIAszukaPRACY)
Wiking
Witam Was Mamuśki Poszukuję pracy jako opiekunka do dziecka, sprzątam i gotuję Posiadam doświadczenie, gdyż mam własnego maluszka. Obecnie przebywam w Pl, ale wystarczy chwila, pakuję się i lecę do Norwegii. Zainteresowane mamuśki proszę o kontakt : +48 793 - 138 - 122 Kamila. Albo kretschmannowski@wp.pl. POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok