Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pomóżcie!!!!!!!!!!! - Norwegia

Czytali temat:
(1612 niezalogowanych)
5 Postów

(kamiljuve)
Wiking
Błagam podejmę się każdej pracy - proszę o pomoc.Wiem że istnieją jescze dobrzy ludzie.Może niektórzy byli nawet w podobnej sytuacji co ja.Potrafię bardzo ciężko pracować.Kamil 24.Nesodden.Torvet.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sainz123)
Wiking
Oj Kamilu...i tu sie robi problem...do nich tez doszedl kryzys i zwalniaja ludzi na potege..wszystko stanelo...a zwlaszcza budownictwo gzdie bylo najwiecej pracy. Wejdz na strone www.gradkapraca.pl lub jakos tak...tam wpisz znajdz ogerty pracy dla stolarzy lub budownictwo..powinno Ci wyswietlic kilanascie ofert i na samej gorze bedzie PCM Norwegia..popatrz tam.Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(robaj0)
Wiking
Chłopaku wejdź na www.finn.no pracy jest dużo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Iwona Galanciak
(iwonka25)
Wiking
cześć Kamilu, a jakiej pracy potrzebujesz? W czym się specjalizujesz i czy praca koniecznie musi być tam gdzie mieszkasz?
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(kamiljuve)
Wiking
Wczesniej pracowalem na budowie - wykonczenia glownie - pozniej nawet spratalem domki jednorodzinne - al eteraz niestety praca sie skonczyl a- troszke zostalem oszukany - i sama widzisz - stoje bezczynnie - oczywiscie z eni emusi byc tam gdzie mieszkam - moglbym dojezdzac....znam jezyk angielski w stopniu komunikatywnym
- i moglbym zaczac niedlugo jak cos
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Benka)
Wiking
Kamil, wiem, że czekasz na ofertę pracy, ale jeśli pracowałeś w Norwegii legalnie i teraz straciłeś pracę, to jedz do NAV przysługuje Ci zasiłek dla bezrobotnych. Zawsze coś.
Pozdrawiam
Trzymam kciuki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(kamiljuve)
Wiking
Wczesniej pracowalem na budowie - wykonczenia glownie - pozniej nawet spratalem domki jednorodzinne - al eteraz niestety praca sie skonczyl a- troszke zostalem oszukany - i sama widzisz - stoje bezczynnie - oczywiscie z eni emusi byc tam gdzie mieszkam - moglbym dojezdzac....znam jezyk angielski w stopniu komunikatywnym
- i moglbym zaczac niedlugo jak cos
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(kamiljuve)
Wiking
Kurcze - jest tylko maly problem ze ja ni w zab norweskiego - tylko angielski i niemiecki - ale do niego nie bede sie tu przyznawal hehe.Obecnie przesiaduje w nesodden - ale bez roboty jest tu naprawde ciezko - a moze masz jakies kontakty - gdzie moglbym sie zalapac - z gory wielkie dzieki za wczesniejsza odpowiedz takze - pozdrowienia.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów
@ @
(majoliwit)
Początkujący
kamiljuve napisał:
Kurcze - jest tylko maly problem ze ja ni w zab norweskiego.......... Obecnie przesiaduje w nesodden - ale bez roboty

Kurcze - jest tylko .... zamiast przesiadywać jak piszesz zacznij się uczyć norweskiego lub szukaj pracy w krajach w których będziesz w stanie sprostac wymogą. A tak to życzę powodzenia w dobie kryzysu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok