Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

OKAZJA NA KONTRAKT - Norwegia

Czytali temat:
(871 niezalogowanych)
1 Post

(GREG A4)
Wiking
WITAM WSZYSKICH .MAM PYTANKO ODNOSNIE ZAROBKOW .ILE POWINIEN ALBO ILE ZARABIA DOBRY LAKIERNIK W MARKOWYM WARSZTACIE SAMOCHODOWYM (TOYOTA ,BMW LUB INNY ?CHODZI O STAWKE GODZINOWA BRUTTO.PYTAM BO MAM SZNSE PRZEJSC Z AGENCYJNEGO NA BEZPOSREDNI .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Artur Góra
(brutka)
Wiking
Mój kolega pracuje w Toyota i zarabia ok 190nok na godz., ale ma już za sobą długi staż w tej firmie. Myślę, że stawki mogą zaczynać się od 150.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(GREG A4)
Wiking
HEJKA DZIEKI ZA PODPOWIEDZ,TAKA STAWKE MI PROPONUJA.Z TYM ZE PLACA PRAWIE DRUGIE TYLE DLA ADENCJII 275 ZA KAZDA MOJA GODZ ,TROCHE BOLI TE 190 .POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(GREG A4)
Wiking
PRZEGLADA TO OK 180 OSOB ,ALE NIKT POZA TOBA NIE RACZY SIE WYPOWIEDZIEC .CI POLACY TO JAK SIE ROZMAWIA O ZAROBKACH TO SIE WOLA ODWRACAC PLECAMI .CZYZBY -POLAK POLAKOWI WILKIEM ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
Irek Stolarski
(IrekStolarski)
Nowicjusz
Witam.
Jak dostajesz się do pracy przez pośrednika to dużo więcej jak 150 nok/h nie dostaniesz.Warto zacząć za tyle bo to nie jest żle.
Jak się im spodobasz to myśle, że Ci dorzucą.
Powodzenia Życze i Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
My polacy mamy mentalnosc wytykania ile kto komu za co i tak dalej. skoro piszesz ze twoj pracoedawca placi agencji 275 koron za twoja godzine to tez dodaj ze nie placi za ciebie ubezpieczenia ani podatku bo placi to agencja!!!! chcesz miec stawke 3000 kororon zaloz wlasna dzialalnosc i zobaczysz ile kosztuje stanowisko pracy. stawka 150 koron na godzine jest zwyczajowa stawka dla pracownika wykfalifikowanego tutaj. jasne ze potem mozesz miec wiecej.Mity o stawkach powyzej 200 koron dla robotnika sa tylko mitami z moich informacji.Szansa na kontrakt???? c o przez to rozumiesz???????? to Ty zdecyduj czy chcesz sie zwiazac z firma kontraktem czy nie.pieniadze sa tu na drugim planie bo wielu oddalo by wiele za jaka kolwiek prace wiec ich zdanie bedzie zgola inne os tego ktore napisza ci co siedza tu lata i pracuja juz dlugo.jeszcze jedno - wynika z twojego postu ze pracujesz w jakims servisie wiec kwestia zarobkow zostaje w geski wlasciciela.Wygladasz na mlodego czlowieka wiec chyba powinnes przyjac oferte i udowodnic swoja fachowosc najpierw a otem rozmawiac o zarobkach.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(SAS)
Wiking
Tu glownie pisza kobiety a one a i owszem sa fachowcami, ale od lakierowania paznokci a nie samochodow

Mysle, ze nie ma tu wielu lakiernikow stad niewielki odzew, generalnie podpisuje sie pod tym co napisal fazi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(GREG A4)
Wiking
FAZI-TY YO NIE ZLE WYKLADY TUTAJ DAJESZ -WIDZE ZE JESLI KTOS MA INTERES W TYM, AZEBY DOWIEDZIEC SIE CZY NIE POPELNIA BLEDU ..........TY ODRAZU RZUCASZ TEKSTAMI JAKBYS WPADL W JAKAS FURIE ... TAK! A TERAZ ROZUMIEMM JESZCZE TWIERDZISZ ZE 200 NOK NA GODZ TO MIT -ZA MALO WIESZ I NIE WCISKAJ LUDZIAM KITU !!!! TWOJEA ZLOSC WYNIKLA Z TEGO ZE PEWNIE TY ROBISZ ZA OWE 132 NOK (TO JUZ NIE MIT) ALBO NA CZARNO KRECISZ WAŁY .POZDRAWIAM FAZIEGO I JEGO WYKLADY JAK OD KSIEDZA NORMALNIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(GREG A4)
Wiking
A ZAPOMNIALEM TO TWOJ TEKST :MY POLACY TO......-ACO MASZ DO POLAKOW ......CO ......JESTESMY NA EMIGRACJI ZAROBKOWEJ .-JEST NAM B CIEZKO ,NASZE RODZINY SA DALEKO W POLSCE -PRACUJE SIE PO TO ZEBY ONI COS MIELI -JA TU NIE PRZYJECZALEM DO BABCI NA PĄCZKI ZEBY SE POBIMBAC
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok