Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

SZUKAM PRACY OPERATOR I PROGRAMISTA MASZYN CNC - Norwegia

Czytali temat:
Artur S Andrzej Kop DavidDashii nemo2016 Łukasz Rojek Rafal Bednarski dreadlook Ikett Personalpartner D1R2018 (3939 niezalogowanych)
4 Posty
dawid jeka
(dawidois)
Wiking
witam poszukuje pracy w norwegi jestem operatorem maszyn cnc jeśli ktoś by m nial jakieś namiary na firmy proszę o pomoc z góry dziękuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krzys19663)
Wiking
Czlowieku operator cnc to nie wszystko ,programujesz tez czy nie najbardziej poszukiwani w norge sa programisci-operatorzy w hejdenhainie ,musisz napisac co potrafisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krzys19663)
Wiking
Ja pracuje na cnc 20 lat i nigdy nie staralem sie o prace tylko jako operator bo to nawet malpy mozna nauczyc zielony i kazdy mysli ze wszystko umie.
Jesli masz pojecie o programowaniu to szukaj na fini jest sporo ofert w tym zawodzie ale uprzedzam programowanie to podstawa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
dawid jeka
(dawidois)
Wiking
programista tez jestem pracowałem na prasach amady fin pawerach laserach amady krawędziarkach numerycznych itp ogólnie programy pisalem na Jet camie możne nie mam takiego doświadczenia jak ty 20 lat sporo ale 8 się znajdzie oraz mowie po angielsku , islandzku i po rusku się dogadam wiec chyba małpa nie jestem dziękuje za pomoc dobry człowieku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krzys19663)
Wiking
bez obrazy ale takie sa fakty ,a co z norweskim ,pewnie juz czytales co pisza inni na forum jestes w norge to mow po norwesku ich juz nie ujmuje angielski a po rusku ja tez sporo potrafie
POWODZENIA ZYCZE .
a tak nawiasem to pewnie z wysp przybyles wiec uprzedzam to nie wyspy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(JanKo)
Wiking
O jacy wy zdolni jestescie i jacy skromni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj