Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Budowa największego na świecie pomnika Chrystusa zakończona - Norwegia

Czytali temat:
(558 niezalogowanych)
1 Post

(Lærer)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Budowa największego na świecie pomnika Chrystusa zakończona
Ciekawe ilu bezdomnych można by nakarmić (dać dach nad głową) za cenę pomnika...?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
Nie widze zwiazku. To, ze rzad postepuje nieetycznie, nie usprawiedliwia stawiania gigantycznych swiatyn czy pomnikow zamiast pomocy biednym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krzysztof ignaszak
(kaliszanin)
Wiking
jak chcecie pomoc glodujacym i biednym to oddajcie swoje wyplaty! a od Jezusa ,kosciolow ,krzyzy WARA WAM WSZYSTKIM!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
Czyli uwazasz, ze KRK postepuje etycznie, biorac datki od ludzi (czesto emerytow) i przeznacza je na pelne przepychu obiekty...? Ciekawe tylko, jak taki pobozny czlowiek jak ty moze uzywac sformulowan jak: "precz z pedalami lewakami homosiami postkomunsitami z po sld i gazety zydorczej!czyta polska to wolna polska!". Cytat z twojego postu... Poza tym, moglbys sie zdecydowac "Michnik" czy "Ignaszak"???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krzysztof ignaszak
(kaliszanin)
Wiking
pewnie ze moge poniewaz my kataole zwalczamy czyny a nie ludzi!jesli jestes pedalem mam prawo a nawet obowiazek uswiadamiac ci ze robisz zle !co do datkow pozatym nikt cie nie zmusza bys cokolwiek dawal komukolwiek!najwiecej gadaja ci co daja najmniej lub nie daja wcale !co do kolegi o wolnosci slowa wolnosc slowa mozesz glosic wtedy kiedy to co mowisz nie obraza drugiej osoby !proponuje poczytac troche a nie klepac bezsensu to co ci powie rezimowa telewizja czy kolega na budowie!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(alicja1)
Wiking
kolejna rzecz tak potrzebna ze cholera trafia czlowieka!!!! skat ludzie biora te bezsensowne pomysly i kto to sponsoruje!!! ludzie otrzasnijcie sie!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
Nie podejmuje dalszej dyskusji, bo szczerze mowiac boje sie takich ludzi jak ty (w przenosni, nie doslownie). Mozesz miec swiatopglad, jaki chcesz, ale hasla "Precz z..." kojarza mi sie z "krysztalowa noca".
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Mariusz ---
(MB0)
Wiking
John 12:6 (1)Na sześć dni przed Paschą Jezus przybył do Betanii, gdzie mieszkał Łazarz, którego Jezus wskrzesił z martwych.(2)Urządzono tam dla Niego ucztę. Marta posługiwała, a Łazarz był jednym z zasiadających z Nim przy stole.(3)Maria zaś wzięła funt szlachetnego i drogocennego olejku nardowego i namaściła Jezusowi nogi, a włosami swymi je otarła. A dom napełnił się wonią olejku.(4)Na to rzekł Judasz Iskariota, jeden z uczniów Jego, ten, który miał Go wydać5)«Czemu to nie sprzedano tego olejku za trzysta denarów i nie rozdano ich ubogim?» (6) Powiedzial zas to nie dlatego, jakoby dbal o biednych, ale poniewaz byl zlodziejem, i majac trzos wykradal to, co skladano. (7)Na to Jezus powiedział: «Zostaw ją! Przechowała to, aby [Mnie namaścić] na dzień mojego pogrzebu. (8)Bo ubogich zawsze macie u siebie, ale Mnie nie zawsze macie».
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Even)
Wiking
Oby z tyłu była odpowiednio duża dziura, to włażenia jezusowi w d...
Na pewno to doceni, jak sobie wstanie z martwych i wszystkim zrobi w nagrodę żydo-katolickiego loda.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krzysztof ignaszak
(kaliszanin)
Wiking
piekne slowa cytowane z biblii mam nadzieje ze teraz ludzie zrozumieja dlaczego stawia sie pomniki naszemu panu chociaz pewnie polowa durniow nie zrozumie tresci tego przekazu z pisma swietego!no nic moze by dotarlo to do nich gdyby palikot im przemowil albo ktgos sprofanowal krzyz!dzisiaj jest moda na obrazanie boga ktrzyza symboli religyjnych i na to niestety sie pozwala ,ale bog wszystko widzisz i pan bog osadzi kazdego z nas osobna za to co robi i mowi!gdyby ktos sprofanowal koran zostal by zapewne od razu sciety ale nieestety my katole pozwalamy samym sobie niszczyc nasza wiare nasza religie!jest napisane bedziecie sluchac a nie zrozumiecie bedziecie widziec a nie zobaczycie,ja na szczescie rozumie i widze...co do kolegi ze z niczym sie nie zgadzam ...a jak mam sie zgadzac ze swiatem ktory jest zly mam isc za moda i mam byc fajny bo jestem tolerfancyjny i toleruje pedalow antychrystow i tp ?nie dziekuje zostane soba... dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok