Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Polska: Całkowity zakaz palenia w miejscach publicznych - Norwegia

Czytali temat:
(249 niezalogowanych)
83 Posty
Justyna x
(justyna85)
Początkujący
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polska: Całkowity zakaz palenia w miejscach publicznych
mimo ,że teraz jestem w NO to ten zakaz mi sie bardzo podoba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
G K
(Grzech)
Wiking
Komuno wroc, jakis urzedas decyduje czy w knajpie wolno palic czy nie, to chyba powinno lezec w gestii wlasciciela tak jak menu i ilosc wody dolewanej do piwa : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Justyna x
(justyna85)
Początkujący
skoro osoby palące same nie są na tyle domysle, że np n aprzystanku nie są sami i innym może to przeszkadzać to władza się za to wziela i dobrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
bardzo sie z tego powodu ciesze pomimo ze bylem palaczem przez 15 lat ( obecnie nie pale ) bardzo popieram ten zakaz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kristofer.norway)
Wiking
Proponuje palaczą wycieczke na oddział laryngologiczny najbliższego szpitala , osoby z rurkami w krtaniach to wlasnie ofiary papierosów i palacze, ale słyszałem że i oni jeszcze popalają pokryjomu.........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
wiesz...jak palilem to i tak bylem zwolennikiem zakazu palenia w miejscach publicznych, kiedys mieszkalem w szwecji i jak wszedl u nich taki zakaz bylem zadowolony ( pomimo ze kopcilem jak lokomotywa )...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Krzysztof ....
(Duszek)
Wiking
Moim zdaniem powinno sie zamknąć wszystkie firmy produkujące alkohol i papierosy .To na pewno budżet państwa by miał dziurę w wielkości Australii.Ale polityką łatwiej jest wprowadzic zakaz bo to przynajmniej łatwiejsze na ich zdolności .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok