Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Witam - Norwegia

Czytali temat:
(812 niezalogowanych)
9 Postów

(grzes17)
Wiking
czy jest ktos chenty by mi pomoc w znalezeniu pracy w Norwegii?zapłace 20000koron,Mysle ze ciezka sprawa by polak pomogł polakowi,Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a chentny jakiej pracy jesteś?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
grzes17 napisał:
czy jest ktos chenty by mi pomoc w znalezeniu pracy w Norwegii?zapłace 20000koron,Mysle ze ciezka sprawa by polak pomogł polakowi,Pozdrawiam

Wbrew pozorom pomagamy sobie czesto! I ja i mój mąż pomogliśmy z pracą wielu osobom sami pozostając czesto bez pracy. Źle wiec zakładasz! Teraz jednak pracy jest zdecydowanie mniej niż kilka lat temu. Wymagania zaś rosną, zwlaszcza jezykowe. Poza tym jest tu tylu Polaków, ze każdy z nas ma przynajmniej kilka zanjomych osób, którym potrzeba jest praca od zaraz. Są jeszcze znajomi i rodzina w Polsce, którzy też czakają na swoją kolej, jakąś szanse. Dlatego nie zakładałabym, że nikt ci nie pomoże, ale też nie liczyłabym na pomoc obcych ludzi z forum. Na pewno masz znajomych, którzy są w Norwegii, może rodzine. Tam masz wieksze szanse, niż tu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
gama28 napisał:
[quote]grzes17 napisał:

Wbrew pozorom pomagamy sobie czesto! I ja i mój mąż pomogliśmy z pracą wielu osobom sami pozostając czesto bez pracy. Źle wiec zakładasz! Teraz jednak pracy jest zdecydowanie mniej niż kilka lat temu. Wymagania zaś rosną, zwlaszcza jezykowe. Poza tym jest tu tylu Polaków, ze każdy z nas ma przynajmniej kilka zanjomych osób, którym potrzeba jest praca od zaraz. Są jeszcze znajomi i rodzina w Polsce, którzy też czakają na swoją kolej, jakąś szanse. Dlatego nie zakładałabym, że nikt ci nie pomoże, ale też nie liczyłabym na pomoc obcych ludzi z forum. Na pewno masz znajomych, którzy są w Norwegii, może rodzine. Tam masz wieksze szanse, niż tu.[/quote

Wyglada na to, ze twoja rodzina w Polsce i znajomi to sami nieudacznicy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
optimus reaktywacja napisał:
[quote]gama28 napisał:
[quote]grzes17 napisał:

Wbrew pozorom pomagamy sobie czesto! I ja i mój mąż pomogliśmy z pracą wielu osobom sami pozostając czesto bez pracy. Źle wiec zakładasz! Teraz jednak pracy jest zdecydowanie mniej niż kilka lat temu. Wymagania zaś rosną, zwlaszcza jezykowe. Poza tym jest tu tylu Polaków, ze każdy z nas ma przynajmniej kilka zanjomych osób, którym potrzeba jest praca od zaraz. Są jeszcze znajomi i rodzina w Polsce, którzy też czakają na swoją kolej, jakąś szanse. Dlatego nie zakładałabym, że nikt ci nie pomoże, ale też nie liczyłabym na pomoc obcych ludzi z forum. Na pewno masz znajomych, którzy są w Norwegii, może rodzine. Tam masz wieksze szanse, niż tu.[/quote

Wyglada na to, ze twoja rodzina w Polsce i znajomi to sami nieudacznicy.[/quote]
mąż+ gama również
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
grzes17 napisał:

Grzesiu 20 000 NOK to jest kwota dla studenta,
ktora zapewni sezonowa "prackie" na 2 miesiace

Jesli chcesz powaznie wplynac na swoje zycie
to musisz POSWIECIC co najmniej ROK,
na "wypracowanie" swojego statusu "pobyt i praca".

BTW
Masz jednak "plusik/oklask" za ZDROWY ROZSADEK
i PRZYZWOITOSC.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
a ja uwazam ze ciezka sprawa by polak polakowi zapłacił 20000tys nok za załatwienie pracy. następny tajemniczy co nie napisze co potrafi robic i czego szuka. Ogarnij się człowieku albo pierdolnij sie w łeb
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
ziziak ty mówisz ludzkim głosem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
tomasz.zyzak.zyskowski napisał:
I co ten prokurator mi miałby zarzucić ?

Nie "sraj w gacie" ziziak, tylko rusz glowa!

Naprawde nie wiesz co Tobie grozi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
tomasz.zyzak.zyskowski napisał:
Myślę że to że od początku gram w otwarte karty to da ludziom zaufanie. Staram się robić wszystko tutaj z literą prawa. Uczciwie też można zarabiać pieniądze
Przede wszystkim staram się zrozumeć rodaków w potrzebie a nie jak Wy przecwelone kreatury z kryminalistyczną przeszłością, rozwodniki, akoholicy, miernoty życiowe jebane przez nie w dupę nabijacie się z ludzi , szydzicie z narodu polskiego z którego się pochodzicie.

To nawet najgorszy przecwel i chujonzo nie wyzywa nacji Swojej. Przecwel i chujonzo kurwa.

Ty zaś jesteś pajacem ze spierdolonej stronki bez szacunku (Ty + pozostałych pajacach typu ... zresztą wiemy ) w dodatku kryjącej się za spierdolonym nickiem i avatarem. Ale czego tu się spodziewać jak ta cała stronka jest tak spierdolona że nawet ja mam miejsce żeby sobie z pajacami podyskutować przy okazji wypełnić misję nadaną przez Boga

mogą sprawdzić moje doświadczenie i niech to robią ! ... a Twojego nie da się sprawdzić bo jesteś miernotą życiową o czym wspominałeś w poprzednich postach, gdzieś tam , że nigdy CV nie pisałeś... i nigdy u nikogo nie pracowałeś. Jesteś normalnie ...taki miernota, że chuj Ci w dupę downie

Nie wiem już jak z takimi śmieciami jak TY mam rozmawiać . A jeszcze trochę pstów muszę nastukać więc podejrzewam cdn ...

no dobra
to jak nazwać istotę, która
ma zamiar założyć jakiś interes
tak więc idzie do konkurentów
robi im gnój w zakładzie, wymyśla, oczernia
i jeszcze zostawia wszędzie na ścianach adresy swojego nowo powstającego businessu
jak nazwać takiego co szydzi sobie z różańca, a innym razem powołuje się na Boga
no jak mówić na takiego?
polska świnia, polaczek, Polack, parch?
no jakbyś takiego nazwał?
i czy to jest szydzenie z narodu z którego się niestety pochodzi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok