Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam koleżanki po 40-ce.. - Norwegia

Czytali temat:
Krzysztof ....... beata xxx Krystyna Krychowska Marta Piątek Anna Klak (742 niezalogowanych)
4 Posty

(ELA100)
Wiking
Witam! Szukam koleżanki po 40-ce z Tonsberg/Notteroy... jestem tu nowa, chętnie poznam koleżankę, z którą mogłabym czasmi wypić kawę, pogadać..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
a mogę być ciut przed czterdziestką
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(ELA100)
Wiking
a jestes kobietą?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Mariola O.
(maska)
Wiking
Witam.Tez jestem sama,ale w Polsce,szukam ludzi własnie w podobnym wieku.Byłam w Norwegi.Ciężko to zniosłam,rozłąka z dziećmi,domem rodzinnym,koszmar.Nie dałam rady.radość z powrotu do kraju nie trwała długo,dobrze zarabiałam,ale kasa szybko się kończy,wydatki no dom,dzieci.Teraz żałuję tego.szukam pracy,jest tak tragicznie że płakać się chce.Dlatego bądz silna nie poddawaj się,płacz jeśli masz taką potrzebę,to ci pomoże,rozładujesz się emocjonalnie.Pozdrawiam,i życzę powodzenia. M.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Wiking
czesc mam na imie Iza mieszkam w Sandefjord tez szukam jakies pokrewnej duszy bo brakuje mi przyjaciólz Polski ,zeby napic sie kawy lub czegos innego i poprostu pogadac ,posmiac sie moj nr gg9892393 pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Mariola O.
(maska)
Wiking
Witam serdecznie mam na imię Mariola,mieszkam w pl. Szukam bratniej duszy,osoby z która można normalnie porozmawiać ,o wszystkim i o niczym. Jeśli masz ochotę napisz do mnie. Pozdrawiam serdecznie. M.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Hej
Mam na imie Gosia i również chciałabym poznać nowych ludzi, mieszkam koło Klofty. Jestem tu od lutego, pracuję z rodakami, ale nie mam dobrego zdania o nich, najchętniej utopiliby nas w łyżce wody. Tak brakuje mi kogoś normalnego, uczciwego..... Jestem tutaj z mężem i bardzo byśmy chcieli poznać nowych ludzi. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok