1 NOK
Wez i "trzasnij" jeszcze jeden taki sam post 3 jednakowe na przestrzeni 40 minut, w tym samym dziale, to ja mysle, ze zdecydowanie za malo Spamujesz czlowieku...
tomasz rudolf
24-09-2013 17:12
Pisze w tym watku, bo tu chodzi raczej o Sandnes a nie Sandes! Zle nazwali zakladke, to tak jakby zamiast Warszawa bylo Warszwa Wstydzcie sie moderatorzy, wstydzcie Bo jesli chodzi o Sandes - ...
zaopiekuję się dzieckiem w Sandnes lub Stavanger .Mieszkam w Sandnes jestem 44-letnią pogodną ,odpowiedzialną kobietą.
Siemka. Poszukujemy osób do grania w piłkę w okolicach Stavanger i Sandnes.
Marcin Wojciech
12-09-2013 16:18
Podobno gdzies w "starym" centrum Sandnes jest sklep pakistanski, gdzie mozna kupic polskie rzeczy - slodycze, ogorki itp Czy jest tu ktos, kto moze mi napisac gdzie dokladnie sie on ...
zaopiekuję się Twoim dzieckiem w Sandnes lub okolicy
Witam Szukam do wynajecia pokoj w Vikesa. Kontakt km.80@wp.pl Pozdrawiam
jak w temacie.
Mam pytanko. Zna ktoś może ciekawe miejsce (nie wygórowane cenowo, jeśli to możliwe) do wynajęcia na tydzień w lipcu w okolicach Songdal? czy dalej Hytta czy kemping....... Z możliwością ...
Katarzyna Dworniczak
31-08-2013 11:13
Witam, Potrzebuję lawety bądź innego transportu aby przewieźć samochód osobowy z Sandnes do Polski (woj Pomorskie). Najlepiej we wrześniu-październiku.Proszę o kontakt mailowy magdamilewska1@o2.pl
witam !! chętnie zaopiekuję się Twoim maluszkiem ,najchętniej w Sandnes lub okolicach jestem 44-letnią wesoło usposobioną kobietą
Witam Wedkujacych. Poszukuje osob ktore wedkuja w Sandnes i moga podzielic sie z informacjami gdzie lowic. Mieszkam od niedawna w tym miescie a ze wiosna za pasem to trzeba zaczac sezon. Prosze ...
Szukam siłownii w Sandnes na 1 miesiac (praca wakacyjna). W tamtym roku chodzilem na Citygym - moglem kupic karnet za 500 koron. Nie wiecie czy tez tam tak jest teraz?
Witam, szukam kogos kto nauczy nas (5 os.) podstaw jezyka norweskiego. Najlepiej jakby ta osoba mogla dojezdzac do mnie do domu. Ok 3 razy w tygodniu. Pozdrawiam.
Witam mam do oddania zestaw sof- 3os,2os,1os, w dobrym stanie. Sandnes-Bogafjell , TRANSPORT WE WŁASNYM ZAKRESIE. Tel. 46378543 Kamila Pilne !!
Kamila Rz.
12-07-2013 17:02
witam, podejmę każdą pracę w dowolnych godzinach, może być sprzątanie, opieka nad dziećmi lub osobami starszymi, pomoc w domu, lekkie prace wykończeniowe, lub w ogrodzie. Jestem 35 letnią kobietą, ...
Witam, szukam ogarnietej ksiegowej w Sandnes. Prosze o jakies namiary. Pozdrawiam
Witam, jestem studentką wiek 21 lat, poszukuje pracy w rejonie Rogaland. Posiadam samochód i prawo jazdy. Doświadczenie: Praca w sklepie z odzieżą - aktywna obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, ...
Witam, chce zacząć prace w swoim zawodzie- technik chemik, i w związku z tym mam do was pytanie,prosbe o informacje, może ktoś zna jakieś firmy w okolicy Stavanger które maja laboratorium i ...
Kamila Rz.
01-07-2013 13:20
Witam poszukuje pilnie pokoju w sandes od zaraz!!
witam chciałbym się dowiedzieć czy ktoś korzystał lub korzysta z siłowni elixia sandnes ogólnie jaka atmosfera i warunki czy nie ma jakiś ograniczeń.
mariusz matusik
23-06-2013 17:27
Witam ,wyjezdzam do Polski 07 lipca i powrót 02 sierpień wyjezdzam z Kristiansand do Hirtshals ma 2 miejsca wolne ,i jedziemy w okolice Szczecin ,Wałcz ,Piła,Człuchów,Chojnice,cena w 2 strony 1500 ...
witam czy ktoś z Was orientuje sie czy jest jakis dentysta w okilicach sandnes ktory przyjmuje po południami lub w soboty bez zapisow z bolem zeba prosze o odp .
Czesc wszystkim ! Czy ktos chodzi na silownie Elixia ( Forus ) ??? Poszukuje kogos z kim moglbym cwiczyc w parze no i oczywiscie wzajemnie asekurowac
ODDAM KILKA POLSKICH GAZET (Z MAJA 2013) W ZAMIAN ZA PUDEŁKO (1 L) DOBRYCH LODÓW CZEKOLADOWYCH 1) WPROST x2 2) ANGORA x2 3) POLITYKA WYDANIE PODWÓJNE
Aneta Polak
27-05-2013 10:44
ODDAM ZA DARMO UŻYWANE ŁÓŻKO O WYMIARACH: 200/120/20 NA DREWNIANYCH NOGACH. ŁÓŻKO DO ODBIORU W SANDNES, TRANSPORT WE WŁASNYM ZAKRESIE.
Aneta Polak
17-05-2013 11:07
Witam, Poszukuję miłej Pani kosmetyczki, która podjęłaby się zrobienia paznokci akrylowych tudzież żelowych najpóźniej do soboty (18.05). Proszę o kontakt na priv...najlepiej numer telefonu,żebym ...
Jak w tytule szukam kogos co by mi wypolerowal ranty na felgach ranty maj tylko 1,5 cal ale chce je doprowadzic do stanu.
kto ma pozyczyc rower dla dziewczyny pilne na jeden dzisiejszy dzien !! w zamian moge wyregulowac i przygotowac ten rower do sezonu moge zostawic depozyt !
Interesuje mnie najtansze polaczenie do Oslo z Sandness lub Stavanger obojetne co byleby tanie
albert ze spychowa
25-04-2013 21:08
czy ktos moglby mi powiedziec na przykladzie swoich doswiadczen jak jest z dziecmi ktore przyjezdzaja z pl (8 i 13 lat) i zaczynaja edukacje w Sandnes i jak to jest czy pojda do norweskiej szkoly i ...
witam szukam osoby do pilnowania 6 latka na 2 miesiace praca od 7:30 lub 8 :00 do 15 max osoby tylko z okolic sandnes centrum cena do uzgodnienia odp na priv
Witam Niestety kończy mi się przegląd samochodu i muszę go odnowić. Gdzie najpewniej robić przegląd samochodu w Sandnes ? Chodzi mi gdzie jest tanio i utrzciwie przeprowadzany EU kontroll ? ...
Pozdrawiam. doświadczony stolarz poszukuje pracy
Witam! Wiem,że temat był kilka razy poruszany ale zazwyczaj kończył się klapą. W Sadnes jest wiele boisk ze sztuczną nawierzchnią itp. Czy są jacyś polacy, którzy spotykają się, aby pograć? Chętnie ...
Czy to chodzi o miejcowosz Sandes czy Sandnes w Rogoland
Rafix Niechcij
30-01-2013 14:31
Witam, Jeśli ktoś chciałby pograć w Squasha w weekend i ma czlonkostwo w SATS zapraszam na priv. W weekend dla posiadaczy karnetów za darmo. W tygodniu 75 Kr za godzine. Pozdrawiam
Witam, poszukuje masażysty chętnego podnająć stanowisko do masażu. więcej informacji na priv.
Udało mi się w końcu znaleść mieszkanie (w Figgjo), teraz muszę podpisać umowę na prąd. Podpowiedzcie jaka firma w tym rejonie jest najatrakcyjniejsza, totalnie się w tym nie orientuję. Pozdrawiam ...
Magda A
20-01-2013 15:38
Hydraulik_Wentylarz napisał: Ze względu na planowane wydatki w maju szukam pracy dodatkowej: Popołudnia: 16.00-20.00 (max.21.00) Weekendy: Sobota 07.00-19.00 (niedziela opcjonalnie.) Jezeli ...
Wykonujemy usługi transportowe na terenie Kołobrzegu i regionu Zachodniopomorskiego. Nasza działalność skupia się też na terenie Polski i Europy. Dlatego potrafimy zadziałać szybko i sprawnie w ...
Mam pytanie czy ktoś się może orientuje jak wygląda sprawa z przyczepką na polskich blachach w Norwegii, czy są takie same zasady ja z samochodem czy nie jest wymagane przerejestrowanie. Samochód na ...
Kontakt tomasz-rudolf@o2.pl Cv dla zainteresowanych
cos ktos wie o jakiejs imprezie andrzejkowej ? sadnes, stavanger, kleppe, bryne i OKOLICE ???
Katarzyna K
22-11-2012 23:19
Hej, nie orientuje się ktoś, gdzie w Stavanger znajduje się przetwórnia rybna lub firma zajmujaca sie produkcją wyrobów gumowych albo jakieś inne hale produkcyjne?
Anna NVM
19-11-2012 22:41
Poszukuję mieszkania do wynajęcia od 01.01.2013 w Sandnes. Małżeństwo z dzieckiem w wieku szkolnym.
Witam Wszystkich. Napewo ten temat sie juz pojawił,jednak pilnie potrzebuję informacji i bardzo prosze o pomoc. Przyjechalam do znajomych w poszukiwaniu pracy znam j.angielski w koncu prace ...
Yatsek :)
08-11-2012 19:26
Obecnie bym chciałam sobie dorobić przy sprzątaniu domków ,biur i sklepów ponieważ ma mało pracy na wtorki i środy po jednym domku do sprzątania i a czwartek ma cały wolny , ma doświadczenie ...
Witam! Poszukuję pracy mieszkam w Norwegii na stałe, podejmę każde wyzwanie, z wykształcenia jestem mechanikiem, ale bardzo długo pracowałem w stolarni w firmie black red white, mam dużą ...
CZY KTOŚ WIE GDZIE W OKOLICY SANDNES MOŻNA ZATANKOWAĆ DO SAMOCHODU GAZ LPG. POZDRAWIAM !!!
witam, mam do sprzedania dwa balony na wino o pojemnosci 20 litrow kazdy.jesli jest ktos zainteresowany prosze o kontakt
jeśli ktoś z Was potrzebuje jakichś zakupów (spożywczych , budowlanych, etc.) czy przewiezienia przesyłki, to służę busem,odbiore przesyłki np. z allegro lub od kuriera i dostarcze pod wskazany adres ...
Hej poszukuje kogoś albo coś co kursuje między haugesund a stavanger i z powrotem Pilne!!!!!
witam, czy jest ktos z Sandnes badz okolic kto mialby ochote dzis wyskoczyc na jakies kregle badz piwko wieczorkiem z nami? pozdrawiam
W trybie pilnym( !) poszukujemy do wynajęcia mieszkanie w Sandnes dla rodziny (2 doroslych oraz dziecko w wieku szkolnym). Proszę o kontakt. tlf. 46213197 Sprawa jest bardzo pilna.