1 NOK
Place 150 NOK za kurs na lotnisko z Sandnes ok 14.00 i z powrotem w dniu 3 sierpnia(sroda)...caly czas jednem w Sandnes. jak ktos jest zainteresowany dzwonic 40574566
Witam Zna ktos moze jakiegos nauczyciela Norweskiego w sandnes? chodzi mi o prywatnego bo mam dosc smienszy rozklad pracy Pozdrawiam Olaf
Witaj Ona82 mysle ze wato zawsze cos innego polecam fajnie jeszcze jak ma sie dzieci pełny ubaw polecam
Witam i kolejny POLAK !! mieszkam w algard nie tak daleko zapraszam do KONGEPARKEN! TAM PRACUJE
ania s
24-07-2011 00:29
doświadczonych cieśli szalunkowych, zbrojarzy, betoniarzy zwią się Vest Betong zasłyszane w Radio Sandnes dzwonić 900 80 333
czy mieszka ktos na Hana?
Witam serdecznie poszukuje opiekunki do 3 letniego dziecka w Sadnes 3 godziny dziennie od pon do piatku od 6 rano\\odprowadzanie dziecka do przedszkola\\
Ugochi niewazne
09-06-2011 22:38
Przepraszam za literowe w SANDNES moj meil nwachukwu@buziaczek.pl
Witam czy ktos moze ma namiar na polskiego ginekologa w okolicy
Poszukuje niani dla rocznej dziewczynki- okolice Sandnes.Osoby zainteresowane prosze o kontakt tel. 40348438
Witam, Poszukuję mieszkania do wynajęcia w Stavanger albo Sola albo Sandnes od 01.07.2011 Będę wdzięczny za informację. Pozdrawiam Marta prosimy o kontakt E-mail: dzwonek.em@gmail.com ...
Witam serdecznie. czy ktos z Was orientuje sie moze gdzie w Sandnes okolice Lura lub Centrum znajduje sie åpne barnehage?mam 6 miesieczna coreczke i chcialabym zeby miala kontakt z innymi dziecmi w ...
Karolina .....
15-05-2011 12:07
szukam przewodniczki po sympatycznych knajpkach w Sandnes ,jestem tu krótko i nie znam miłych miejsc ,Rosjanka ,Polka byle sympatyczna...z góry dzięki
ja wiem gdzie jest ale nie znam ulicy... wiesz gdzie robia nowe ronda na trasie do kvernaland? i zaraz za mostem i pierwszym rondem( jadac od strony ganddal) skreca sie w prawo i tam sa wielkie ...
czy znajdzie sie ktoś kto mógłby polecić jakieś dobre miejsce do rozbicia namiotu w okolicach Storavatnet ? pozdrawiam
czy tacy tu sa???
Basia chesterka
25-03-2011 23:13
chcialam zapytac czy na Lura albo w okolicach sa mamusie z dziecmi? ja mam 6 miesieczna corcie Nadie i chcialabym zeby miala jakies "kolezanki" lub "kolegow" w swoim wieku takie ...
Witam, czy ktos zna osobe ktora udziela prywatnych lekcji j. norweskiego i jest w stanie wystawic za to rachunek ?? Bede wdzieczna za odp.
BiZi Z Wlochaczewa
09-02-2011 23:27
Dotujcie British Army i wpłacajcie datki na SANDES www.sandes.org.uk/welcome.asp Ostatecznie Naród Polski powinien być wdzięczny HRM za to, że przyjęła ponad pół miliona rodaków do pracy.
Postanowilam cos napisac...hmmm nie mam weny, moze jednak innym razem Pozdrowienia dla rodakow z Sandnes
Karol Łączyński
06-05-2010 15:11