1 NOK
Może ktoś ma do sprzedania książkę do nauki j.norweskiego PA VEI??
Napisz jesli masz ochote wyskoczyc na impreze,spacer,film we dwoje.
Poszukiwana masazystka, wiecej na pm.
witam potrzebuje elektronika który by mi sprawdził jeden układzik od panela wanny
witam potrzebuje elektronika który by mi sprawdził jeden układzik od panela wanny
Jest ktoś chętny na wspólne poszukiwanie pracy. Ja jestem w Sandnes od kilku dni i bede starał sie znależć jakąkolwiek prace. Podaję swój adres email do kontaktu theszczepan@interia.pl
poszukuje polskiej frzjerki w sandnes.
Potrzebuje dziewczyny(pani) która dysponuje czasem jest sumienna i miała stycznosc ze sprzatniem . Wiecej informacji bede udzielac na mailu . kmieckamila@o2.pl
Kasia J
29-07-2014 20:19
Witam szukam opiekunki w Sandnes szczegoly na pvt pozdrawiam
Witam poszukuje kontaktu do osob zajmujacych sie wyprawami wedkarskimi albo posiadaja lodzie do wynajecia
jak w temacie
K S
08-07-2014 13:49
Witam Mam pytanie, czy wiecie coś na temat możliwości zakupu np. pierogów, kopytek i tym podobnych szybkich dań do podgrzania w domu. Czytałam na forum (po wpisaniu hasła: pierogi), różne wpisy ale ...
hej jest tu ktos mlodszy z kim mozna wyjsc , pogadac ,nawiazac jakas znajomosc bo narazie nuda straszna ;/ ehh
Chetnie poznam dziewczyny, ktore spodziewaja sie malenstwa, mieszkam w sandnes, sama jestem w poczatkowej ciazy
Witam Serdecznie wszystkie mamy. szukam pracy jako opiekunka ,ponieważ moja aktualna podopieczna wybiera się od sierpnia do przedszkola. Posiadam wieloletnie doświadczenie w opiece nad dziećmi , a ...
Agnieszka R.
05-06-2014 19:09
Witam Miła, energiczna 33 latka zaopiekuje się dzieckiem/ dziećmi w Drammen. Posiadam doświadczenie w opiece nad dzieciaczkami . Zainteresowanych rodziców proszę o kontakt na mail ...
Tokarz pilnie potrzebny do jednej malej fuszki (dotoczenie malej cześci od skrzyni biegów)!! Tel. 462 40 824
Wszystkich chętnych do pogrania w piłkę nożna zapraszam jutro na boisko treningowe Sandnes Ulf. Godzina 15.00. Na chwile obecną będzie 12 osób
Witam ! Szukam osób chętnych do grania w piłke 2 razy w tygodniu bez względu na pogodę oczywiście w granicach rozsądku Granie odbywało by się na Hannie ...
jak w temacie szukam pokoju dla dwoch osob do wynajecia w sandnes lub okolicy tel 46274623
szukam firmy/prywatnej osoby zajmujacej sie przeprowadzkami. Musze przeniesc sie z Hillevag na Gausel, a mam troche rzeczy.
szukam mieszkania dla 4 osób.
Bożena M
14-03-2014 16:27
Witam,szukam pracy jako opiekunka do dziecka,pomoc domowa,moge rowniez zaopiekowac sie starsza osoba. Mam 32 lata,mieszkam w Sandnes. Kontakt pod nr.tel.92525161(sms,viber,watsapp) lub na email ...
Witam, poszukujemy osoby do pracy w kuchni ( Kucharz, pomoc kuchenna), wymagane doświadczenie na podobnym stanowisku, chęć do pracy. Angielski komunikatywny, praca od zaraz Na Soli. CV Proszę ...
Damjans Silos
11-03-2014 19:50
Witam szukam mieszkania do wynajęcia w Sandnes, może być hybel, jeśli ktoś coś wie proszę na priv.
Witam, poszukujemy osoby do pracy w kuchni ( Kucharz, pomoc kuchenna), wymagane doświadczenie na podobnym stanowisku, chęć do pracy. Angielski komunikatywny, praca od zaraz Na Soli. CV Proszę ...
Witam. Poszukuje współlokatora/współlokatorki do mieszkania w Sandnes. Mieszkanie blisko centrum (ok 20 min spacerkiem) cena 5000NOK/miesiąc w tym prąd i internet, miejsce parkingowe na jeden ...
W miejscu Alibi powstaje Escape. Otwarcie 8-go marca Jeśli ktoś jest juz znudzony STORM/Saturn to warto wpaść na otwarcie
Witam . Szukam nauczycielki norweskiego w Sandnes
Witam szukam pracy jako opiekunka do dziecka. Mam 44 lata, jestem osobą poważną , uczciwą, troskliwą. Jeśli szukasz opieki dla swojego malucha, na terenie Rogaland, jestem zainteresowana.
Pisalby sie ktos na taka wycieczke w wiekszej grupie do dalsnuten? powiedzmy taka zapoznawcza
Witam mam pokój do wynajecia w sandnes tel 46386069 i 99856484
Witam, Poszukuje pokoju do wynajecia najchetniej w Sandnes ale moze byc tez Klepp lub Bryne. Jestem nie pijacy i nie palacy, stala praca, referencje, lubie porzadek i spokoj. Jesli ktos ma pokoj lub ...
witam, Mam pytanie czy ktoś z Was uczęszczał do szkoły Høyland ungdomsskole w AFTEN SKOLEN w Sandnes do pana Dariusza Malczewskiego na zajęcia "NORWEGIAN FOR POLISH SPEAKING LEVEL 1"? ...
Zakładałem już dwa razy temat... mały odzew. A Szkoda Niech żałują !
Witam, Poszukuje korepetytora języka norweskiego , przynajmniej 2 razy w tygodniu . Pozdrawiam
Witam, mam na imię Jacek mam 40 lat, szukam pracy w branży budowlanej. 20 lat wielobranżowego doświadczenia, w Norwegii przebywam od niedawna, prace wykończeniowe, malowanie, podsufitki, regipsy, ...
mieszkam w okolicy remy 1000 u zbiegu ulic jaerveien/kvernelandsveien. Od jutra zaczynam biegać, jesli jest ktos chętny smialo pisac w grupie zawsze razniej
Witam jestem tutaj 2 miesiące dopiero, chciałam was zapytać o Sylwestra w tym roku, dzieje się coś w Sandnes? może ktoś coś proponuje ?
szukam odpowiedzialnej osoby do odprowadzania 4-letniego dziecka do przedszkola na terenie Oslo .-osoby zainteresowane proszę o kontakt na mój e mail kasiahany@amorki.pl
Witam szukam pracy jako opiekunka do dziecka. Mam 44 lata, jestem osobą poważną , uczciwą, troskliwą. Jeśli szukasz opieki dla swojego malucha, na terenie Rogaland, jestem zainteresowana.
Tak jak w temacie poszukuję psiego fryzjera Sandnes, Stavanger i okolice.
Jak w temacie Jakie dyskoteki preferujecie w Sandnes?
Witam poszukuje opiekunki na soboty z Sandnes ,wiecej informacji na pv pozdrawiam
Poszukuję osób zainteresowanych graniem w siatkówkę. Nie wiem jeszcze gdzie i jak Jacyś chętni żeby coś zorganizować??
Natalia N
01-12-2013 22:02
Jestem z Moss i poszukuję w pobliżu (mogę dojechać) ludzi chętnych do gry. Proszę o jakieś namiary
cześć! Ponieważ w przedszkolach w Sandnes na dzień dzisiejszy nie ma miejsc, postanowłiam zacząć chodzić do otwartych przedszkoli by dzieci się nie nudziły. Znalazłam na stronie komuny Sandnes ...
Witam jestem mama 2 letniego sybka i wlasnie zamieszkalismy na Hobafjel w Sandnes i chetnie poznam tutaj fajne mamy z dzieciaczkami badz kolezanki na ploteczki
Hej, Mieszkam w Sandnes. Jestem mamą dwóch synków: Kacpra (4lata) i Oskara (1,5 roku). Chętnie poznam mamy z Sandnes i okolic Poznajmy się
Witam Szukam kogos, kto w dniu 21 grudnia 2013 moglby przywiezc 2 osoby z lotniska Sola i w dniu 28 grudnia odwiezc je na samolot. Zaplace Wiecej info na priv. Pozdrawiam
Witam, mam pytanie, czy ktoś wie, czy i gdzie prowadzone są kursy dzienne języka norweskiego, nie chodzi mi o 2 godziny w tygodniu. Chciałabym się zapisać na kurs, który prowadzony jest codziennie,, ...
Cos fucktycznie jest na rzeczy (tak jak pisal @anders) skoro od dluzszego czasu nie ma chetnych,na tak wspaniala propozycje! Poza tym,zawijaj z ta lewizna do dzialu ogloszen! UWAGA! co rude to ...
don wasyl
17-10-2013 18:32
wybiera sie ktos dzisiaj do Sandnes na miasto?? potanczyc, napic sie??
Jacek jacek
11-10-2013 21:42
Jak w temacie szukam połączenia z Sandnes do Dirdal. Chyba że ktoś zna jakieś lepsze połączenie do Dirdal
Witam. Poszukuje domu lub mieszkania w Bergen lub na obrzeżach ( maksymalnie 1 godzina od Bergen autem) dla małżeństwa z dzieckiem. Obecnie mieszkam w Wielkiej Brytani, przenosimy sie do Norwegii ...
Witam Poszukuję mieszkania dla 2 osób w Sandnes do 8.000 kr. Jeśli ktoś posiada informację na ten temat proszę o odzew na priv. Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Pozdrawiam
szukam mieszkania lub duzego pokoju w Sandnes !!
Witam chodzi moze ktos na siłke w Bryne? szukam kogos z kim moglbym sie przejsc potrenowac troche po pracy,w domu strasznie sie czlowiek nudzi samemu