1 NOK
Witam szukam dziewczyn ktore robia włosy w domu, najlepiej fryzjerka oraz dziewczyny która wykonuje manicure hybrydowy z hareid/ ulsteinvik. Z góry dzięki za odzew
Hej, szukam pracy dla mężczyzny 30 lat, może być magazyn, budowa lub inne. znajomość angielski, uprawnienia wózki widłowe, prawo jazdy kat. C, AutoCad. Ktoś, coś ?
Hej ! Może ktoś słyszał lub ma do wynajęcia mieszkanie - najlepiej kawalerkę - od 1 kwietnia tego roku na dłuższy czas ? Najchętniej częściowo lub całkowicie umeblowane
Justyna Adrjan
02-03-2015 12:14
Hej Pewnego wieczoru trafiłem na to forum, i pomyślałem, że możne uda mi się ogarnąć kto w okolicach Alesund podziela moje zainteresowania. Wiec, są tu jacyś zapaleńcy?
( )
23-02-2015 21:23
Hej ! Zna ktoś może jakąś firmę lub osobę przewożącą rzeczy z Polski do Alesund ?
Witam szukam kogoś kto naprawiłby mi lodówkę gwarancja skończyła się kilka miesięcy temu agregat pracuje ale nie chłodzi lodówko-zamrażarka indesit kupiona w Elkjopie Alesund listopad 2012 szkoda mi ...
Hej nazywam się Magda niedługo wyjeżdżam do Norwegii do miejscowości Alesund. Mam do Was kilka pytań dotyczących tej miejscowości i będę bardzo wdzięczna za każdą odpowiedź. Na początek zatrzymam ...
Witam załołyłam ten temat poniewaz jestem z Alesund znam tu sporo ludzi tylko mało jest właśnie z tej miejscowośći..a bardzo bym chciała poznać kobiety nie ważne jaki wiek..... chodzi mi bardziej o ...
Marcin B
31-01-2015 17:51
Heej, Chetnie zapoznam kolezanki z Polski, mysle o wspolnym wypadzie na kawke, spacer, zakupy, sesje fotograficzne Wiem, ze byly juz takie wpisy ale to chwile temu. Widze, ze jest nas Polakow ...
Witam, mam problem ze znalezieniem notariusza w Stranda
Może jest ktoś zainteresowany chodzeniem po górach w weekendy, umieram z nudów samemu i chętnie coś bym pochodził, piszcie proszę
Hej! Szukam osoby-najchętniej koleżanki, chętnej na wspólne spacery, plotki przy kawie, może siłownię, ogólnie rzecz ujmując na wspólne spędzenie czasu, którego mam w nadmiarze. Mam 20 lat i ...
szukam szkoły nauki norweskiego z najlepiej polskimi nauczycielami ktoś coś ? proszę o namiary.
Dorota Pantoł
03-11-2014 12:49
witam chatnie poznam nowych ludzi w alesund jestem tu juz jakis czas i nie ma co robic warto by bylo poznac kogos i poplotkowac przy kawie
Marcin Polskie
29-10-2014 21:41
Witam, jak w tytule , czy korzystał ktoś z siłowni w Alesund?? proszę o info. Z góry dzięki
Chodzi ktos moze?
gramy co niedzielę w piłkę nożna co niedzielę o 16, na hali zapraszam
Witam was drodzy użytkownicy piszę w sprawie Gry w Piłkę Nożną w Alesund. Ponieważ poszukuje ludzi lub drużny którzy tworzą jakieś drużyny i spotykają się regularnie aby grać a A może jest tez ...
Witam serdecznie, Wybieram się się na przedłużony weekend do Alesund (pod namiot) i do szczęścia potrzeba sklep sportowy aby kupić kartusz gazowy do kuchenki turystycznej. Google podpowiada mi ...
ewelina dźwil
06-09-2014 09:50
Znajdzie się kilka osób zainteresowanych wspólnym wypadem na gokarty w Alesund, im więcej tym ciekawiej
Witam! Poszukuję siłowni do której można przychodzić bez podpisywania żadnych umów lojalnościowych itp. Fajnie dyby była otwarta do późniejszej godziny. Znacie, Pomożecie ?
ROBERT SIGØYNER
31-08-2014 21:16
Witam. Czy ktoś się orjetuje gdzie można wypożyczyć łódkę na ryby . z gory dzięki za odpowiedzi
Czarek Kowalski
24-08-2014 22:43
Witam pisze watek bo chcialem sie dowiedziec cos o tym festivalu czy bilety mozna kupic na miejscu czy trzeba na necie kupowac?? od której godz zaczyna sie ten festival i do której godz trwa i czy te ...
czy ktos wybral by sie na ryby po 20tym sierpnia,okolice alesund?
Witam wraz z dziewczyną, jestem w trakcie autostopowej podróży przez Niemcy, Danie, Szwecję i Norwegie. Około niedzieli jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem będziemy w Alesund, gdzie szukamy ...
Witam! Mam dużo wolnego czasu z którym nie bardzo mam co robić...poszukuję kogoś kto mi trochę ten czas urozmaici kawka, herbatka, spacery itd mieszkam blisko centrum, mam 23 lata. Pozdrawiam
Alesund - Krakow- Alesund za 1,5 tys koron bilety do PL i powrot na 2 osoby. Wylot 7 lipiec powrot 1 sierpien. Sprzedaje bilety gdyz zakupilismy auto i jedziemy autem do PL. wiecej info wiadomosc ...
do podpisania podlogowki z uprawnieniami czy ktos moze pomodz
Czy jedzie ktoś na początku lipca lub w pierwszej połowie autem z południa PL do Alesund lub Molde itp. rejony? Szukam jednego miejsca wolnego dla kogoś z mojej rodziny.
Cześć. Właśnie wybieram się do Alesund i będę tam prawdopodobnie 4 miesiące. Chciałbym Was prosić o radę w wyborze operatora sieci komórkowej, w której będę miał najkorzystniejszy pakiet ...
Chcialbym poznac miłom dziewczyne na spacery pogaduszki wycieczki po tym pięknym kraju itp itd pozdrawiam
Witam wszystkich szukam kogoś kto przywiózł by mi fotel 3-osobowy ok mercedesa vito z polski w okolice Alesund za rozsądne pieniądze
Witam poszukuje dobrego ginekologa w okolicy Alesund Pozdrawiam
kris5555 kris5555
14-06-2014 11:00
Witam wszystkich. Dobra Panowie, widzę że potrzeba wszystkim kopa do gry. 28.06 (myślę, że do tego czasu wszyscy się ogarną) Będę w Alesund i proponuje się umówić o 18/19 na chociaż godzinkę, ...
Hej, 28.06 będę w Alesund do 1.07 W tym czasie chciałabym pozwiedzać z chłopakiem. Przygotowaliśmy listę atrakcji jakie chcemy zaliczyć. W zamian za pomoc w zobaczeniu tych miejsc oferujemy miłe ...
Witam, poszukuje ludzi którzy regoralnie spotykają sie aby grać wspolnie w Piłkę Nożna. 96840455 to moj kontakt
Witam wiele jest wątków na temat gry w pilke . tu proszę tylko o konkretne osoby. Proszę pisać imię i propozycje dat numery kom tez mile widziane. Jak cos to jestem ja i 2 osoby. Pozdrawiam i czekam ...
pilnie szukam mechanika w alesund
Grzegorz Marciszewski
27-04-2014 17:29
Witam Mam pytanie dotuczace rozładunków statków w Alesund. Jest ktoś kto pracował lub pracuje? Jak zarobki i czy jest zapotrzebowanie na ludzi?
witam. Szukam ludzi lub drużyny gdzie mógłbym w wolnym czasie i nie tylko grać w Piłkę Nożną mam 22 lata. Prosze o kontakt
Piotr Listek
29-03-2014 23:42
Witam chce kupic dom w Skarbøvik kolo fabryki rybnej i mam pytanie czy smierdzi tam rybami latem, poniewaz teraz nic nie czuc. Prosze o porade kogos kto tam mieszka. Z gory dziki
Jak w temacie, chetnie zagral bym w siatke jakbysmy zebrali ekipe. Dawac znac w temacie. pozdrawiam
witam !!! szukam osoby ktora udzieli mi lekcji z jezyka norweskiego od podstaw !!!! 2-3 razy w tygodniu po 1 godz bardzo pilnie !!!!!!!!!!!!!!!! konkretne propozycje prosze na priv pozdrawiam
ewelina dźwil
24-02-2014 23:33
witam !!! szukam osoby ktora zna dobrze program CUBASE !!!! pozdrawiam
Hej hej do wszystkich mam jeśli nie macie z kim zostawi c swojej pociechy służę do usług jestem.mam malutką córeczkę i chętnie zaopiekuje się innym dzieckiem
Witam! Planuje wyjazd do Alesund w połowie lutego , powiedzcie mi drodzy przyjaciele jak wyglada sytuacja odnośnie miejsc pracy i wynajmu mieszkań . Bardzo chciałbym sie zorientować w tym ...
Poszukuje polskiego dentysty w Alesund lub okolice.znacie jakiegos? Lub moze ktos zna i poleci jakiegos dentyste?
Czersc cszukam dobrego i teniego internetu mobilnego, ktoś mi doradzi??
Poznam wesołą normalna kobiete ,wspólne wyjścia,kawa,spacery,rozmowy nic ponad to. Zwyczajna znajomość. Nuda zaczyna mnie dobijać.
Adii Walker
11-01-2014 11:06
Jest mieszkanie do wynajecia na Hatlane, 50m2, 6700 NOK za miesiac, 1 miesiac depozytu, dostepne pod koniec stycznia. Wszystkich zainteresowanych prosze o wiadomosc na priva z numerami ...
Witam, szukam pokoju w Alesund do wynajęcia od marca. Dodam że jestem kobietą i pokój potrzebny mi tylko na maksymalnie miesiąc. Oczywiście płacę normalną miesięczną stawkę. Może ktoś z Polaków w ...
Poznam ludzi z okolic Vatne,chciałbym się z kimś zaprzyjaźnić ,czasem napić się wspólnie kawy,porozmawiać a może wybrać się na wędrówki górskie. Nudno tu samemu
Przeglądam wszelkie ogłoszenia i widzę jedynie techniczne zawody: elektryk, cieśla, mechanik... Czy jest możliwość znalezienia tymczasowej pracy, np jako opieka osoby starszej, albo dziecka albo ...
nie masz czasu a masz ochotę na ruskie pierogi...pisz na priv