1 NOK
Czy we wtorek, 15 stycznia, pojedzie ktoś z Oslo (chodzi mi właściwie o lotnisko Rygge w Moss) w okoliceAalesund? Jeśli byłoby miejsce, to miałbym prośbę o zabranie dwóch sympatycznych dzieciaków (w ...
Witam, potrzebuję pilnie samą zamrażarkę. Może ma ktoś do oddania bądź sprzedania to proszę o kontakt. Ważne żeby zamrażarka nie była za wielka tak do 100 cm wysokości i ok 100 cm szerokości. ...
Pilnie poszukuje osoby prywatnej badz firmy ktora przewiezie paczke o wym. ok 50#70 25kg na wyzej wymienionej trasie. Prosze o kontakt do niedzieli wieczor pod nr 96711673. Paulina
Szukam opiekunki do dziecka, Valderoya Witam. Poszukujemy niani dla naszego 7-miesięcznego synka. Czas pracy od poniedziałku do piątku w godzinach od 8.00 do 13.00. Szukamy osoby energicznej, ...
Witam, interesuje mnie czy ktos korzystal z uslug prywatnej kliniki Medi 3 w Ålesund, Molde lub Haugesund, zwlaszcza z laryngologii ( Medi 3) Jakie odniesliscie wrazenie? czy maja tam dobra opieke ...
Jest jakieś połączenie po między alesund a vestnes ? Czy tylko auto wchodzi w grę?
Witam wszystkich serdecznie Szukam kogoś kto by mógl mi przywieźć paczkę z polski centralnej Łódź ,Częstochowa ,Kielce , Wrocław do Norwegii okolice Alesund , Kristiansund .Paczka okolo 10-15kg ...
Hej. Czy ktos mi powie jak dodaje sie zdjecia do profilu? Bo co próbuje to pokazuje mi sie informacja ze format zdiecia jest za duzy
Witam. Z tego co wiem to w niedługim czasie rozpocznie w Norwegii swoją działalność polska firma szkoleniowa posiadająca certyfikaty do szkoleń z zakresu obsługi urządzeń transporty bliskiego (wózki ...
Zaplace za sex!!!
iksiński igrek
05-10-2012 19:33
Witam! Przeprowadziłem się tutaj jakiś czas temu i poznam kogoś na wieczorne wyjście Pozdrawiam
brzy dal
12-09-2012 21:29
Dodatkowy Występ Kabaret Ani Mru Mru wystąpi w centrum Stavanger 23 września 2012 o godz. 16:30 w sali koncertowo-widowiskowej STAVANGEREN Vaisenhusgaten 37 Bilety w cenie 300 NOK do ...
Witam! Bardzo pilnie poszukuję pokoju w Alesund ze względu na szkołę (mieszkam daleko od Alesund i nie ma połączenia które pozwoliłoby mi na codzienny przejazd autobusem). Dziewczyna, 16 lat.
Hejka czy ktoś z was zna firmy zakładające wentylację w Alesund?????
Witam wszystkich. Chciałabym zapytać jaką jest pogoda w Alesund????
Witam, ruszam 31/07/2012 z Ikornnes k/Alesund do Polski Moge przewiesc ladunki / paczki / mienie przesiedlenia do Polski Do dyspozycji auto dostawcze o wymiarach 4.1m dlugosc / 2.2m szerokosc ...
Do sprzedania mam bilet lotniczy z Alesund do Poznania cena 600zł do negocjacji. Termin 23 lipca godzina 7 rano przylot do Poznania o 12:00. Przesiadka w Oslo. kontakt nandrzejewski@o2.pl 724511611 w ...
Nikodem Andrzejewski
12-07-2012 15:14
Do sprzedania mam bilet lotniczy z Alesund do Poznania cena 300zl. Termin 23 lipca godzina 7 rano przylot do Poznania o 12:00. Przesiadka w Oslo. kontakt nandrzejewski@o2.pl 724511611
Witam, szukam hytty lub jakiegos pokoju na kilka dni do wynajmu w aalesund lub w odolicach, chcial bym wybrac sie z dziewczyna na zwiedzanie tych okolic a na przelomie, lipca i sierpnia wiekszosc ...
Siema W zwiazku z tym ze nadchodzi wiosna chcialbym spotkac sie z kims i pograc troche w kosza. Sa chetni? Mysle raczej o wieczornych spotkaniach, w Alesund boisk raczej nie brakuje
Michał taki tam
29-05-2012 23:18
Witam Szukam osoby w Alesund bądź okolicy która profesjonalnie przedłuża rzęsy metodą 1:1.
Witam wszystkich , Na początku czerwca wraz z dziewczyna planujemy przeprowadzić się do Norwegii. Przeczytałem wiele komentarzy naszych rodaków na forach i tak naprawdę niczego konkretnego się ...
Cześć Chętnie poznamy ludzi, którzy znają jakieś fajne miejsca do nurkowania oraz z którymi można w weekendy zanurkować.
Czesc, Trzech "emigrantow" szuka fajnych ludzi i miejsc na sobotnie imprezy w Alesund i okolicach.
DO sprzedania telewizor Samsung lcd 37 cali stan idealny ma 1,5 roku w 100% sprawny. bardzo ladny obraz FULL HD!!! dane i zdjecia w linku ponizej ...
Witajcie. Właśnie zajechałam do Alesund. Pięknie tu, tylko tak trochę... obco Czy ktoś chciałby nawiązać kontakt, pokazać mi i wyjaśnić co i jak w Alesund. Szukam znajomych Pozdrawiam, Iza
Aleksander ---
06-04-2012 19:25
witam czy wraca ktoś z okolic alesund w najbliższym czasie?
STANISLAW GORSKI
29-03-2012 15:16
witam czy ma ktos informacje czy w niedziele wielkanocna odbedzie sie msza po polsku i w jakim kosciele. z góry dziekuje
Witam. Jestem od niedawna w Ålesund i szukam ludzi ktorzy chetnie pograliby w pilke nozna, ewentualnie mozliwosci podpiecia sie pod istniejaca juz druzyne. Nie jestem profesjonalista, po prostu ...
Temat taki Moja dziewczyna leci do Polski we wtorek, potrzebuje by zabrała mojego laptopa ze sobą ale zabiera tez swojego, a z tego co sie orientuje można tylko z jednym przez odprawe? Leci ktoś ...
Witam. Jak w temacie, szukam pokoju do wynajęcia w Alesund. tel 92532012
Jak w tytule.
Poszukuje pracy w Norwegii jako monter płyt gk szpachlarz malarz. Pracowałem wcześniej w Bergen. Obecnie jestem w Polsce,ale chętnie bym wyjechał do pracy.Proszę o pomoc. Z góry dziękuje. Morze ...
WITAM wszystkich orientujecie sie może w jaki sposób można znależć pracę na statku dla rybaka?znacie moze jakieś adresy firm lub linki ,proszę o cenne wskazówki drodzy rodacy!pozdrawiam gorąco!
zaraz po swietach jade busem do Alesund i moge cos przywiezc z Polski. piszcie lub dzwoncie kom. 888.124.851
Witam 20 grudnia wyjeżdżamy z narzeczona samochodem (VW Passat B5 kombi) z okolic Alesund do Polski – Gdyni przez Karlskrone. Chętnie zabierzemy 2-3osoby z niewielkim bagazem. Wracamy 3 stycznia ...
Witam bede mial samochod dostawczy wolny w Alesund 24/10/2011 i 25/10/2011 Jade do Polski przez Drammen Alesund Oslo Goetoborg - Ystad lub Karlskrona do Polski moge zabrac ladunek do 12m3 / ...
szukam pomocy w przewiezieniu paczuszki dla dzieci ktore sa w norwegi w miescie vatne prosze o jakies namiary jezeli ktos wie cos w tym temacie
jestem nowy w okolicach alesud.czy moze jest tu jakis sklep z polsk zywnoscia albo ktos kto chandluje polska zywnoscia , papierosami?co tu jest ciekawego w okolicy do zobaczenia? mikael 967 525 48
W najbliższy weekend wybieram się do Ålesund. Czy ktoś może mi podpowiedzieć co warto zobaczyć w tym mieście?
szukam mieszkania domu do wynajecia pilne
Witam, Jestem od niedawna w Norge, mieszkam w Orsta. codziennie sprawdzam nav i finn.no bez rezultatu. Wdzięczna za każdą informację.
WITAM Dojechałem cały i szczęśliwy... Natomiast ,jak będzie Jutro z rana w nowej pracy , to się okaże w praniu ... Jak na razie nie jest aż tak źle , by nie mogło być , jeszcze gorzej... NO to ...
Szukam do wynajęcia umeblowanego mieszkania w Alesund dla czteroosobowej rodziny z pieskiem
Witam szukam sklepu w którym można by było zakupić flamastry , farby do ścian malarskie , ołówki ,poprostu szukam sklepu dla plastyków...........w okolicach Alesund....bardzo mi zależy bardzo proszę ...
Witam ! Potrzebuje informacji o urlopie. Pracuje w dwoch zakladach . W jednym na 50 % i w drugim na 50 % czy ktos wie ile nalezy mi sie urlopu. Dodam ze w tym drugim zaczelam prace od lutego 2010 ...
Witam czy ktos z Was zapisywał bądz zapisuje swoje dziecko do przedszkola? Jak to sie odbywa i do kiedy jest termin przyjmowania wniosków? Aha no i gdzie powinnam sie udać najpierw? Baaardzo prosze o ...
mieszkanie bardzo ladne,Tanio!!!wiecej wiadomosci pod nr ,96857877
za 3 tygodnie bede w ålesund i szukam ludzi z ktorymi mozna by milo spedzic czas
Potrzebuje pomocy prawniczki , slyszalam o pewnej Pani w Ålesund ma ktos moze telefon lub wie jak sie z nia skontaktowac albo inny kontakt. Z gory bardzo dziekuje
Adriana Bombelowna
10-01-2010 11:13