Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Piłka Nożna szukam lub dołacze - Norwegia

Czytali temat:
(2775 niezalogowanych)
10 Postów
Wiking
witam. Szukam ludzi lub drużyny gdzie mógłbym w wolnym czasie i nie tylko grać w Piłkę Nożną mam 22 lata. Prosze o kontakt
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów
Michał taki tam
(streed)
Nowicjusz
temat był już ruszany ale z tego co pamiętam to umarł, jak by co to jestem chętny może się jeszcze parę osób znajdzie??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
John Smith
(TraxXx)
Wiking
Jakby co to ja się też piszę. Może zbierze się z 10 osób to byśmy coś zorganizowali.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
John Smith
(TraxXx)
Wiking
Odświeżam temat. Razem ze znajomymi chcielibyśmy popykać w piłkę nożną, jest nas 5 osób. Jak by się uzbierało z 10-12 osób to można się umówić na regularne spotkania np na valderoy, są tam fajne boiska. 2 samochody z Alesund i 1 z Myrland wyjeżdżają więc jakby co można by było kogoś zabrać po drodze. Każdy w tygodniu pracuję więc niedziela była by najlepsza np godzina 11. Odzywać się to może coś uskutecznimy w tym temacie. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów

(Johny1)
Nowicjusz
Ja z chęcią pogram, więc jakby co to dajcie znać kiedy i o której
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów

(Johny1)
Nowicjusz
Dla mnie również pasuje niedziela
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(MaciejGryszczuk)
Wiking
Jak coś też się piszę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(MaciejGryszczuk)
Wiking
nas jest 5 i gramy co niedzielę na hali około 18 i też szukamy chętnych osób
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
John Smith
(TraxXx)
Wiking
Też myśleliśmy nad halą ale jednak na świeżym powietrzu lepiej się oddycha Teoretycznie już jest 11 osób, czekam na info od jeszcze 3 osób którzy mi na privie napisali i możemy startować. Wyjeżdżam na urlop i wracam pod koniec stycznia więc byśmy mogli zacząć na początku lutego. Prześlijcie mi nr telefonów na priva to bliżej lutego się wszystko na sztywno ustali. Jak ktoś jeszcze chętny to pisać. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów

(Johny1)
Nowicjusz
Więc śmiało można już pograć.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok