Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
viking xxxxxxxxxxxx Mariusz B Robert E. Zbyszek P-k ja ja Piotr XXX robson.6 Prof Wiktor m Jakub Świerzb (7558 niezalogowanych)
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
dobra Andre ved mark--- ... wracając do tematu ... praca w Adecco jest do d....y
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Kasia Tłumacz
(kasiatlumacz)
Wiking
Witam, jeśli szukacie pracy w Norwegii to wykonuję tłumaczenia i korektę CV dostosowując je do standardów norweskiego rynku pracy. Zachęcam do kontaktu.

Kontakt tel.:
z Polski + 48 58 743 07 53
z Norwegii + 47 21 999 409
lub mailowy tlumacz@multinor.no
Zgłoś wpis
636 Postów
Wyjadacz
powiatowy myśliciel napisał:
pracę tropik mam i to nie w Adecco hahahah (żałosne) i tak biedne to co piszesz tropik że nie wiem jak długo jeszcze będę się śmiał ?? teraz normalnie sobie pracuje , po prostu mam możliwość na coś lepszego , i tylko lepszego !! bo jeśli nie to dalej będę pracował jak dotychczas i wszystko -- a że mam tą możliwość to moja sprawa -- nie będę wylewał się na forum jak to załatwiam bo już widzę tropik że po twojej wypowiedzi sensu nie ma --- telefon ja sem żem kupił i to nawet je komórka i ja bede tera gadał hahahahah -- pozdrawiam , tylko tyle pozostaje ....

No niczego Ci nie bede zalowal ,nawet tej komorki se gadaj.
Tyle ze normalni ludzie pracuja do 15.00 srednio , a Ty caly czas na forum do poludnia , po poludniu ,wieczorem. Tak ze jakos mi ta Twoja super praca nie pasuje "stary"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
tropik, muszę ciebie uświadomić -- dzisiaj np. pracowałem przez cały dzień 2,5 godziny , ale w kontrakcie mam zapewnione 7,5 i płacą mi za 7,5 godziny , jutro też pracuję 2,5 godziny ale mam płacone za 7,5 , plus 25% dodatku za pracę po godz. 13.00 , a w niedzielę też pracuję 2,5 godziny i mam dodatek od rana ale dalej mi płacą za 7,5 godziny ---- rozumiesz ??? plus dojazdy do pracy i z powrotem 3,65 km + zwrot za bramki -- co jeszcze ??? --- możesz pomarzyć tylko

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
powiatowy myśliciel napisał:
tropik, muszę ciebie uświadomić -- dzisiaj np. pracowałem przez cały dzień 2,5 godziny , ale w kontrakcie mam zapewnione 7,5 i płacą mi za 7,5 godziny , jutro też pracuję 2,5 godziny ale mam płacone za 7,5 , plus 25% dodatku za pracę po godz. 13.00 , a w niedzielę też pracuję 2,5 godziny i mam dodatek od rana ale dalej mi płacą za 7,5 godziny ---- rozumiesz ??? plus dojazdy do pracy i z powrotem 3,65 km + zwrot za bramki -- co jeszcze ??? --- możesz pomarzyć tylko

No nie wiem co to masz , ale w sobote to sa 50% do 12.00 a po 12.00 100% a w niedziele to juz same sety no i oczywiscie dodatki do tego wszystkiego.To nie wiem co to masz ze kontrakcik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Nie pijcie takich trunków, bo bredzicie już:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
magda d
(madzia26)
Nowicjusz
a wiecie cos z ofert pracy sprzatajacej w oslo drammen asker lierskogen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
xxx
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Andre ved mark napisał:
xxx

no i wcięło treść posta
to tylko artykuł o adecco i o tym że mają na pieńku już nie tylko z "marudnymi pracownikami".

wnioski niech każdy wysuwa sobie sam.

Większa kontrola ze strony państwa to mniejsze prawdopodobieństwo że będą robić wałki z pracownikami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
masz łóżko na kółkach to możesz sobie pojeżdzić w weekend w pokoju jak nie jest za duży trafikk ...nie narzekaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok