Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
viking xxxxxxxxxxxx Mariusz B Robert E. Zbyszek P-k ja ja Piotr XXX robson.6 Prof Wiktor m Jakub Świerzb (7688 niezalogowanych)
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
tropik napisał:
krzysztof1970krk napisał:
tropik napisał:

Krzysztofie jesli Ci chodzi o unijne doplaty , to zawsze mozesz zalozyc wlasna firme rokrutacyjna i czerpac z tego korzysci.
A co do dojazdow i platnosci za dojazdy , to uwierz mi ze na Twoje miejsce bedzie dziesieciu albo i wiecej chetnych, ze zrezygnuja z zaplaty za dojazdy a nawet i bramki zeby tylko miec tutaj prace chocby za te same pieniadze (jak nie mniejsze) bo znam ludzi co pracuja za 80 kr na czarno i jeszcze maja potracane na mieszkanie.

za 80 na h to ja moge ryby łowić ,a nie pracować na budowie w Norwegii
16 tyś -4 mieszkanie - zarcie ,jakieś piwo ,szlugi ,przeloty itp .............i co zostanie 6 tyś kor
za tyle to ja w kraku moge pracować i to na BIAŁO !!!!!!!!!!!
to po ch,,,j tu przylatywać ???????????
4 browary na godzine to ja wszedzie zarobie ,paczke szlugów w kraju mam trzy ,piec chlebów ?? w polsce mam 10 !!!!! poł kilo piersi z kurczaka ?? w polsce mam 2 kilo ,tylko benzyna tu jest tańsza ,reszta wszystko w przeliczeniu na roboczo-godzine w polsce jest tańsze ,120 kor NETTO to minimum !!!!!!!!!!!za ktore moge rano wstać do pracy ....

Nastepny klakier sie znalazl![/quote]
znasz znaczenie słowa :klakier ??
komu ja przyklaskuje ?? komu właże w dupe ???
to ty ze strachu: leżysz i robisz pod siebie
nie oceniaj innych wedlug swoich kategori
cos przeczowam że jesteś jednym z tych co nadstawiają dupy byle tylko mieć prace ..
to przez takich jak ty ,niemających Szaconku ,ani do siebie ,ani do innych ludzie pracują na czarno za 80 kor .......
jestem pewien ze masz brazowy język i juz tego nigdy nie zmyjesz
zawsze bedziesz lizał dupe ,zeby tylko się utrzymać .....
pływasz w gównie i nigdy z niego nie wyleziesz ....
smutne ,ale prawdziwe ...........
dlatego ja Umre na stojąco by moc lać z góry na tych co zyją na kolanach.....
ty tego nie zrozumiesz bo w twoim łbie plywa tylko szlam z bagna w ktorym się taplasz..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Kasia Tłumacz
(kasiatlumacz)
Wiking
Witam, jeśli szukacie pracy w Norwegii to wykonuję tłumaczenia i korektę CV dostosowując je do standardów norweskiego rynku pracy. Zachęcam do kontaktu.

Kontakt tel.:
z Polski + 48 58 743 07 53
z Norwegii + 47 21 999 409
lub mailowy tlumacz@multinor.no
Zgłoś wpis
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
masz racje krzysztof1970, trzeba wiedzieć za co się tu pracuje , i mieć jakąś godność, nie tylko do samego siebie, do ludzi którzy mają jakikolwiek szacunek do ciebie. Wiem dobrze że wielu pracuje tu bo ,,pracuje,, ale nigdy się nie dorobi !!! , a są tacy co wiedzą za co pracują ,żyją i wszystko jest w porządku . Na to na co się zgadzasz- tak później masz!!! , bo nikt inny tylko sami jesteśmy kowalami swojego losu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sailor)
Wiking
Krzysztof!

Do calego swiata juz chyba dotarlo, ze chcesz umrzec na stojaco!!! Nie rob z tego forum szamba, prosze cie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
sailor napisał:
Krzysztof!

Do calego swiata juz chyba dotarlo, ze chcesz umrzec na stojaco!!! Nie rob z tego forum szamba, prosze cie!

nie robie szamba tylko nazywam rzeczy po imieniu ,bez obłudy i bez owijania w papierek
to ze dotarło to wiem ,pytam czy świat zrozumiał co przez to chciałem powiedzieć ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
sailor napisał:
Krzysztof!

nie robie szamba tylko nazywam rzeczy po imieniu ,bez obłudy i bez owijania w papierek
to ze dotarło to wiem ,pytam czy świat zrozumiał co przez to chciałem powiedzieć ?

Zal zal i jeszcze raz zal nie bede sie wypowiadal bo z dwolicowcami nie dyskutuje.
Podobni jak sie Glupiemu ustapi to sie ma sto dni odpustu, Ja odpuszczam
A tym bardziej jesli ktos co miesiac zmienia nick-a.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
tropik napisał:
sailor napisał:
Krzysztof!

Zal zal i jeszcze raz zal nie bede sie wypowiadal bo z dwolicowcami nie dyskutuje.
Podobni jak sie Glupiemu ustapi to sie ma sto dni odpustu, Ja odpuszczam
A tym bardziej jesli ktos co miesiac zmienia nick-a.

zmienia Nicka ?????????????
zostawie to bez kom
zbyt piękny miałem dzień by sie babrać w błocie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sailor)
Wiking
sailor napisał:
Krzysztof!

Masz prawo do swojego zdania w kazdej sytuacji. Tylko... czy nie mozna zachowac odrobiny kultury? Dlaczego czytajac wypowiedzi niektorych "forumowiczow" mam wrazenie, ze obracam sie wsrod najgorszego marginesu spolecznego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
sailor napisał:
sailor napisał:
Krzysztof!

Masz prawo do swojego zdania w kazdej sytuacji. Tylko... czy nie mozna zachowac odrobiny kultury? Dlaczego czytajac wypowiedzi niektorych "forumowiczow" mam wrazenie, ze obracam sie wsrod najgorszego marginesu spolecznego?

sailor nie rzucam błotem na lewo i prawo ,nie obrażam nikogo ,ale jak ktoś probuje mi wciskać kit i ciemnote i jeszcze uzurpuje sobie prawo mowienia mi co i jak mam robić to wybacz ,swiety by się .................
a ja swiety nie jestem
moze masz racje ze nieraz uzywam zamocnych słow ,ale juz takie skrzywienie
sorki dla Ciebie i dla reszty ............
ps
a ty tropic pływaj sobie w tym zbiorniczku pełnym wydalin i wszelakich odpadów ,ciebie sie przeprosiny nie dotycza i nie zabieraj głosu w sprawach o ktorych nie masz pojecia .....

alez to delikatnie napisałem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sailor)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sailor)
Wiking
sailor napisał:
sailor napisał:
Krzysztof!

sailor nie rzucam błotem na lewo i prawo ,nie obrażam nikogo ,ale jak ktoś probuje mi wciskać kit i ciemnote i jeszcze uzurpuje sobie prawo mowienia mi co i jak mam robić to wybacz ,swiety by się .................
a ja swiety nie jestem
moze masz racje ze nieraz uzywam zamocnych słow ,ale juz takie skrzywienie
sorki dla Ciebie i dla reszty ............
ps
a ty tropic pływaj sobie w tym zbiorniczku pełnym wydalin i wszelakich odpadów ,ciebie sie przeprosiny nie dotycza i nie zabieraj głosu w sprawach o ktorych nie masz pojecia .....

alez to delikatnie napisałem

No widzisz, POTRAFISZ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok