tropik napisał:
krzysztof1970krk napisał:
tropik napisał:
Krzysztofie jesli Ci chodzi o unijne doplaty , to zawsze mozesz zalozyc wlasna firme rokrutacyjna i czerpac z tego korzysci.
A co do dojazdow i platnosci za dojazdy , to uwierz mi ze na Twoje miejsce bedzie dziesieciu albo i wiecej chetnych, ze zrezygnuja z zaplaty za dojazdy a nawet i bramki zeby tylko miec tutaj prace chocby za te same pieniadze (jak nie mniejsze) bo znam ludzi co pracuja za 80 kr na czarno i jeszcze maja potracane na mieszkanie.
za 80 na h to ja moge ryby łowić ,a nie pracować na budowie w Norwegii
16 tyś -4 mieszkanie - zarcie ,jakieś piwo ,szlugi ,przeloty itp .............i co zostanie 6 tyś kor
za tyle to ja w kraku moge pracować i to na BIAŁO !!!!!!!!!!!
to po ch,,,j tu przylatywać ???????????
4 browary na godzine to ja wszedzie zarobie
,paczke szlugów w kraju mam trzy ,piec chlebów ?? w polsce mam 10 !!!!! poł kilo piersi z kurczaka ?? w polsce mam 2 kilo ,tylko benzyna tu jest tańsza ,reszta wszystko w przeliczeniu na roboczo-godzine w polsce jest tańsze ,120 kor NETTO to minimum !!!!!!!!!!!za ktore moge rano wstać do pracy ....
Nastepny klakier sie znalazl!
[/quote]
znasz znaczenie słowa :klakier ??
komu ja przyklaskuje ?? komu właże w dupe ???
to ty ze strachu: leżysz i robisz pod siebie
nie oceniaj innych wedlug swoich kategori
cos przeczowam że jesteś jednym z tych co nadstawiają dupy byle tylko mieć prace ..
to przez takich jak ty ,niemających Szaconku ,ani do siebie ,ani do innych ludzie pracują na czarno za 80 kor .......
jestem pewien ze masz brazowy język

i juz tego nigdy nie zmyjesz 

zawsze bedziesz lizał dupe ,zeby tylko się utrzymać .....
pływasz w gównie i nigdy z niego nie wyleziesz ....
smutne ,ale prawdziwe ...........
dlatego ja Umre na stojąco by moc lać z góry na tych co zyją na kolanach.....
ty tego nie zrozumiesz bo w twoim łbie plywa tylko szlam z bagna w ktorym się taplasz..
krzysztof1970krk napisał:
tropik napisał:
Krzysztofie jesli Ci chodzi o unijne doplaty , to zawsze mozesz zalozyc wlasna firme rokrutacyjna i czerpac z tego korzysci.
A co do dojazdow i platnosci za dojazdy , to uwierz mi ze na Twoje miejsce bedzie dziesieciu albo i wiecej chetnych, ze zrezygnuja z zaplaty za dojazdy a nawet i bramki zeby tylko miec tutaj prace chocby za te same pieniadze (jak nie mniejsze) bo znam ludzi co pracuja za 80 kr na czarno i jeszcze maja potracane na mieszkanie.

za 80 na h to ja moge ryby łowić ,a nie pracować na budowie w Norwegii
16 tyś -4 mieszkanie - zarcie ,jakieś piwo ,szlugi ,przeloty itp .............i co zostanie 6 tyś kor
za tyle to ja w kraku moge pracować i to na BIAŁO !!!!!!!!!!!
to po ch,,,j tu przylatywać ???????????
4 browary na godzine to ja wszedzie zarobie

Nastepny klakier sie znalazl!

znasz znaczenie słowa :klakier ??
komu ja przyklaskuje ?? komu właże w dupe ???
to ty ze strachu: leżysz i robisz pod siebie

nie oceniaj innych wedlug swoich kategori
cos przeczowam że jesteś jednym z tych co nadstawiają dupy byle tylko mieć prace ..
to przez takich jak ty ,niemających Szaconku ,ani do siebie ,ani do innych ludzie pracują na czarno za 80 kor .......
jestem pewien ze masz brazowy język

zawsze bedziesz lizał dupe ,zeby tylko się utrzymać .....
pływasz w gównie i nigdy z niego nie wyleziesz ....
smutne ,ale prawdziwe ...........
dlatego ja Umre na stojąco by moc lać z góry na tych co zyją na kolanach.....
ty tego nie zrozumiesz bo w twoim łbie plywa tylko szlam z bagna w ktorym się taplasz..