Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
7 Postów
Bolek Lolek
(lolekk)
Wiking
Pracuję na warsztacie i jak zajdzie potrzeba to jadę w trasę.Nie naginałem nigdy czasu za kierownicą i nie jechałem przemęczony.I jeździłem autem na tarczki-które mam oczywiście przy sobie.Sprawa jest totalnie zakręcona.Bo ja się z chłopem nie umawiałem na takie warunki.Kiedyś pracowałem już w tej firmie za 170nok na godzinę i było wszystko ok, wypłaty na czas i jakieś dodatki.Tak jak napisałem-byłem wczoraj w biurze-nie było księgowej.Dzisiaj pojechałem to umowę dopiero zaczyna pisać i się mnie pyta od kiedy pracuję a wypłatę przelewali zawsze na konto.Norwedzy z którymi mam w pracy do czynienia są w totalnym szoku jak zobaczyli moją pensję.
Przyznaję się bez bicia-jestem kolejnym głupim rodakiem który chciał się szybko nachapać.I tak się zarobiłem że mnie chce teraz Norek wydymać.

Wracając jeszcze do kontroli przez Statens Vagvesen to ja się nie mam czego obawiać ale w firmie jest sporo aut i sytuacje się dzieją ciekawe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Przyznaję się bez bicia-jestem kolejnym głupim rodakiem który chciał się szybko nachapać.I tak się zarobiłem że mnie chce teraz Norek wydymać
jak to norweg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
24000 brutto to daje 150 kr brutto na godzine ...co to za firma że tak hojnie wynagradzaja ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Bolek Lolek
(lolekk)
Wiking
Jak się sytuacja nie wyjaśni i nie wypłaci mi pieniędzy które wypracowałem to Wam napiszę Ale pytanie było inne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
24000 brutto to daje 150 kr brutto na godzine ...co to za firma że tak hojnie wynagradzaja
a nadgodziny gratis
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok