Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Nawet 20% rabatu

Kalendarz 2026

Zam贸w
Autopromocja

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

11 Post贸w
majonez20
(majonez20)
Wiking
S艂uchaj no kurwa mac go艣ciu malinowy,nie wiem co za chujoza jeste艣,ale nie lubi臋 jak kto艣 mnie wyzywa,je艣li nie umiesz czyta膰 ze zrozumieniem to wr贸膰 sie do szko艂y podstawowej fajo ty,kim ty jestes zeby mnie wyzywa膰,to jest moje 偶ycie i zrobi臋 tak jak bede chcia艂,poprosi艂em tylko o rad臋 bo jestem w takiej sytuacji wiec,przez wasze info jestem du偶o bogatszy o wiedz臋 i teraz wiem co mam post膮pi膰 z takim delikwentem,wiec grzecznie ci napisze ze dzi臋kuje wszystkim za pomoc a reszta zajm臋 sie sam,chyba ze nie bede czego艣 wiedzia艂 to znowu poprosz臋 o rad臋.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
11 Post贸w
majonez20
(majonez20)
Wiking
bojfrauszlo napisa艂:
majonez20 napisa艂:
ja sie nie uzalam nad soba bo jestem duzym chlopcem i mam swoj rozum.po prostu jest tak ze na ten czas jest 120 a ma byc umowa,nie wiem kiedy dokladnie ale powiedzial ze bedzie i wtedy da 140nok tak wiec chce zaczekac az dostane papier na reke i przeczytam jak jest skonstruowana ta umowa i wtedy jak juz bede mial to wszystko czarno na bialym to bede wiedzial jak mam gadac z nim (a do przyjemnych taka rozmowa na pewno nie bedzie nalezec). na ten czas pracuje i udaje jak by nigdy nic,ze praca jest super,stawka ok jestem zadowolony i tyle.

...niewolniku polski...
...168,80kr brutto(!)to jest stawka minimalna w budownictwie...
...a dlaczego nie pogadasz juz teraz?...
...umowe to ty dostaniesz do podpisania a nie do przeczytania!...
...smutne ale prawdziwe...
. Ty s艂uchaj buszo co艣 tam leszczu s艂ysza艂em takie powiedzenie ze mowa jest srebrem a milczenie z艂otem wiec jak masz co艣 g艂upiego napisa膰 to zamknij ta jape i nie wkurwiaj uszu,prosi艂em o m膮dre rady a nie jakie艣 obelgi i tego typu pisanie. Jak kto艣 wcze艣niej napisa艂 dop贸ki nie mam umowy to jestem w czarnej dupie bo robi臋 na czarnucha teraz nie maj膮c papier贸w 偶adnych,wiec je艣li dostan臋 umow臋 bedzie tam napisane tyle ile on m贸wi艂 czyli 140nok to wtedy bedzie mo偶na rozs膮dnie dzia艂a膰 i podj膮膰 racjonalne kroki,bo noe zamierzam go艣cia zla膰 jak 艣winie chod藕 powinienem ale wole to za艂atwi膰 z g艂owa.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok