Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
66 Postów
Alex Adamski
(AlexAdamski)
Początkujący
Po co Testosteron ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
Alex Adamski
(AlexAdamski)
Początkujący
A Nie Walcz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
Alex Adamski
(AlexAdamski)
Początkujący
Nie Narzucaj
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
Alex Adamski
(AlexAdamski)
Początkujący
Moze umysl sie Obudzi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
majonez20
(majonez20)
Wiking
bojfrauszlo napisał:
Nie chciałbym wracać po miesiącu do domu dlatego chyba pozostaje mi pracować u tego pedała

...cymbale ...
...ale masz opinie o innych...
...pewnie o tych co ci pomoga tez...
ty a kogo nazywasz cymbalem???? Jeżeli ktoś cię okłamuje i okazuje się ze jest ......... to nie zasługuje żeby dobrze o takim delikwencie gadac. Nie będę sie zniżał do twojego poziomu bo widzę ze tatuś do wanny ci wchodził .....piiii......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów

(polarisRZR)
Wiking
wiecie czytam te na tych forach co tu sie dzieje

i jedno stwierdzam jestesmy najgorszym narodem jaki tu jest

cwane polaczki co maja swoje firmy

jak mozna swojego wykorzystywac i placic tak smieszne stawki

a reszta sie godzi na takie traktowanie

pseudoszef polaczek chcialby w rok sie dorobic na ciezkiej pracy rodakow

tylko ze nikt go nie szanuje w polsce do rodziny sie chwali jaki to on nie jest madry gada lamana polsko angielsko norweskim

ja pracuje w firmie ktora szanuje ludzi dla mojej firmy najwiekszym majatkiem sa ludzie nie maszyny nie kapital a wlasnie ludzie

polaczki nie naucza sie tego nigdy

kazdy narzekal w polsce jak to w firmach placili psie pieniadze a teraz otworzyl firme w norwegi i robi dokladnie to samo co jego szef z nim w polsce

on byl traktowany jak smiec w polsce to czemu nie moze traktowac ludzi w norwegi tak samo

bedziemy zawsze tacy sami puki nie zmienimy myslenia a z tym jestesmy 100 lata za cywilizowanymi krajami

nie mam wogole szacunku dla takich ludzi

przytocze wam historie z mojej firmy

robilismy remont jednej hali no i ze moj szef bardzo sobie ceni polski narod za pracowitosc i rzetelnosc wzial polska pseudo firme
ja rozmaialem z chlopakami co robia u tego polaczka placil 120 na godzine
po mojej interwencji za ta prace POLSKI szef musial im zaplacic 186 NOK za godzine plus nadgodziny
wiecie moja firma nie chciala reklamy typu modernizacja hali w firmie .... wykonana przez polakow pracujacych za darmo a firma sie rozwija
dali mu ultimatum albo placi im takie stawki jakie oni chca albo inna firma to zrobi
do dzis mnie chyba ten pseudopolaczek nienawidzi
ale coz chociaz zrobilem raz dobry uczynek

wiem tak sie nie dzieje wszedzie
ale jak moglem pomoc to bardzo sie z tego ciesze

tak ze zacznijmy traktowac sie z szacunkiem a i norwedzy i inne narodowosci zaczna nas szanowac
bo puki co smieja sie z nas ze jestesmy HVIT NIGERO

PAMIETAJCIE TERAZ FIRMA W NORWEGI NIE MOZE PLACIC POLAKOWI MNIEJ NIZ NORWEGOWI BO TO JEST DYSKRYMINACJA

zal mi nas jako polakow jestesmy zalosni naprawde
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
polarisRZR napisał:

bo puki co smieja sie z nas ze jestesmy HVIT NIGERO

Hmm, uwazasz, ze lepiej jest byc "svarte karaktero"?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów

(polarisRZR)
Wiking
7wazam ze jedli mu będziemy się szanować to oni też będą nas szanowac a oni poprostu sue śmieją z nas ze pracujemy za 3 a bierzemy pieniądze za połowę
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(POLSERWIS)
Wiking
To co zrobiles to nie jest sukces ktory mozna sie chwalic. To nie powinien byc twoj interes ile placi polski pracodawca swoim ludziom. Dlaczego ty za nich zalatwiasz ich sprawy. To oni nie powinni sie zgodzic na prace za takie pieniadze. Jestem wlascicielem firmy zatrudniam 22 polakow i od kad mam firme a jest to juz 5 lat nik nie odszedl z powodu pieniedzy lub zlego traktowania. Dla.mnie najbardziej w firmie liczy sie czlowiek i on jest na 1 miejscu. Jezeli potrzebuje kogos pytam chlopakow oni z czystym sumieniem sciagaja swoich znajomych i polecaja im moja firme. Nie oczerniaj wszystkich polakow bo tak jak polacy oszukuja tak samo oszukuja norki i kazdy inny narod. Zawsze trafi sie jakis debil. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów

(polarisRZR)
Wiking
No i bardzo szanuje cie za to jesteś jednym z nielicznych którzy mają szacunek do człowieka. Bo bezpośrednio to praca i umiejętności tych ludzi dają tobie o twojej rodzinie byt i bardzo mnie cieszy twoja postawa i to ze ludzue cie szanują. Bo czym są pieniądze jeśli twój pracownik cie nie szanuje. A wiesz miałem się nie igerowqc wtedy nie moj interes ale jak słyszałem kak on ich traktuje i jeszcze jednego chciał obciążyć za pieprz....na wiertarki co poprostu była starsza od niego to chciałem im pomóc. Może mój błąd ale i tak jestem zadowolony z tego ze mu pokazałem ze należy szanować człowieka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok