Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

kr

Kredyt got贸wkowy w Norwegii

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

66 Post贸w
Alex Adamski
(AlexAdamski)
Pocz膮tkuj膮cy
Po co Testosteron ?
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
66 Post贸w
Alex Adamski
(AlexAdamski)
Pocz膮tkuj膮cy
A Nie Walcz
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
66 Post贸w
Alex Adamski
(AlexAdamski)
Pocz膮tkuj膮cy
Nie Narzucaj
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
66 Post贸w
Alex Adamski
(AlexAdamski)
Pocz膮tkuj膮cy
Moze umysl sie Obudzi
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
11 Post贸w
majonez20
(majonez20)
Wiking
bojfrauszlo napisa艂:
Nie chcia艂bym wraca膰 po miesi膮cu do domu dlatego chyba pozostaje mi pracowa膰 u tego peda艂a

...cymbale ...
...ale masz opinie o innych...
...pewnie o tych co ci pomoga tez...
ty a kogo nazywasz cymbalem???? Je偶eli kto艣 ci臋 ok艂amuje i okazuje si臋 ze jest ......... to nie zas艂uguje 偶eby dobrze o takim delikwencie gadac. Nie b臋d臋 sie zni偶a艂 do twojego poziomu bo widz臋 ze tatu艣 do wanny ci wchodzi艂 .....piiii......
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Post贸w

(polarisRZR)
Wiking
wiecie czytam te na tych forach co tu sie dzieje

i jedno stwierdzam jestesmy najgorszym narodem jaki tu jest

cwane polaczki co maja swoje firmy

jak mozna swojego wykorzystywac i placic tak smieszne stawki

a reszta sie godzi na takie traktowanie

pseudoszef polaczek chcialby w rok sie dorobic na ciezkiej pracy rodakow

tylko ze nikt go nie szanuje w polsce do rodziny sie chwali jaki to on nie jest madry gada lamana polsko angielsko norweskim

ja pracuje w firmie ktora szanuje ludzi dla mojej firmy najwiekszym majatkiem sa ludzie nie maszyny nie kapital a wlasnie ludzie

polaczki nie naucza sie tego nigdy

kazdy narzekal w polsce jak to w firmach placili psie pieniadze a teraz otworzyl firme w norwegi i robi dokladnie to samo co jego szef z nim w polsce

on byl traktowany jak smiec w polsce to czemu nie moze traktowac ludzi w norwegi tak samo

bedziemy zawsze tacy sami puki nie zmienimy myslenia a z tym jestesmy 100 lata za cywilizowanymi krajami

nie mam wogole szacunku dla takich ludzi

przytocze wam historie z mojej firmy

robilismy remont jednej hali no i ze moj szef bardzo sobie ceni polski narod za pracowitosc i rzetelnosc wzial polska pseudo firme
ja rozmaialem z chlopakami co robia u tego polaczka placil 120 na godzine
po mojej interwencji za ta prace POLSKI szef musial im zaplacic 186 NOK za godzine plus nadgodziny
wiecie moja firma nie chciala reklamy typu modernizacja hali w firmie .... wykonana przez polakow pracujacych za darmo a firma sie rozwija
dali mu ultimatum albo placi im takie stawki jakie oni chca albo inna firma to zrobi
do dzis mnie chyba ten pseudopolaczek nienawidzi
ale coz chociaz zrobilem raz dobry uczynek

wiem tak sie nie dzieje wszedzie
ale jak moglem pomoc to bardzo sie z tego ciesze

tak ze zacznijmy traktowac sie z szacunkiem a i norwedzy i inne narodowosci zaczna nas szanowac
bo puki co smieja sie z nas ze jestesmy HVIT NIGERO

PAMIETAJCIE TERAZ FIRMA W NORWEGI NIE MOZE PLACIC POLAKOWI MNIEJ NIZ NORWEGOWI BO TO JEST DYSKRYMINACJA

zal mi nas jako polakow jestesmy zalosni naprawde
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
polarisRZR napisa艂:

bo puki co smieja sie z nas ze jestesmy HVIT NIGERO

Hmm, uwazasz, ze lepiej jest byc "svarte karaktero"?
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Post贸w

(polarisRZR)
Wiking
7wazam ze jedli mu b臋dziemy si臋 szanowa膰 to oni te偶 b臋d膮 nas szanowac a oni poprostu sue 艣miej膮 z nas ze pracujemy za 3 a bierzemy pieni膮dze za po艂ow臋
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
10 Post贸w

(POLSERWIS)
Wiking
To co zrobiles to nie jest sukces ktory mozna sie chwalic. To nie powinien byc twoj interes ile placi polski pracodawca swoim ludziom. Dlaczego ty za nich zalatwiasz ich sprawy. To oni nie powinni sie zgodzic na prace za takie pieniadze. Jestem wlascicielem firmy zatrudniam 22 polakow i od kad mam firme a jest to juz 5 lat nik nie odszedl z powodu pieniedzy lub zlego traktowania. Dla.mnie najbardziej w firmie liczy sie czlowiek i on jest na 1 miejscu. Jezeli potrzebuje kogos pytam chlopakow oni z czystym sumieniem sciagaja swoich znajomych i polecaja im moja firme. Nie oczerniaj wszystkich polakow bo tak jak polacy oszukuja tak samo oszukuja norki i kazdy inny narod. Zawsze trafi sie jakis debil. Pozdrawiam
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
21 Post贸w

(polarisRZR)
Wiking
No i bardzo szanuje cie za to jeste艣 jednym z nielicznych kt贸rzy maj膮 szacunek do cz艂owieka. Bo bezpo艣rednio to praca i umiej臋tno艣ci tych ludzi daj膮 tobie o twojej rodzinie byt i bardzo mnie cieszy twoja postawa i to ze ludzue cie szanuj膮. Bo czym s膮 pieni膮dze je艣li tw贸j pracownik cie nie szanuje. A wiesz mia艂em si臋 nie igerowqc wtedy nie moj interes ale jak s艂ysza艂em kak on ich traktuje i jeszcze jednego chcia艂 obci膮偶y膰 za pieprz....na wiertarki co poprostu by艂a starsza od niego to chcia艂em im pom贸c. Mo偶e m贸j b艂膮d ale i tak jestem zadowolony z tego ze mu pokaza艂em ze nale偶y szanowa膰 cz艂owieka
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok