Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
380 Postów
Stały Bywalec
Cala reszte chaotycznej pisaniny, wylewania zalow i szczegolanctwa pomine.
kpisz czy o droge pytasz ? takie zagrywki to z jasta sobie mozesz uskuteczniac
ja ci brakuje wiedzy to nie dostaniesz jej na zjebanym forum idz do szkola a za odpowiednia oplata wyjasnia ci takie terminy jak konta analityczne ,syntetyczne ,bilans ,rachunek zysku i strat ,przychod,dochod, kompensata ,o zasadach nie wspomne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
odurodzeniadumnyzpochodze napisał:
Cala reszte chaotycznej pisaniny, wylewania zalow i szczegolanctwa pomine.
kpisz czy o droge pytasz ? takie zagrywki to z jasta sobie mozesz uskuteczniac
ja ci brakuje wiedzy to nie dostaniesz jej na zjebanym forum idz do szkola a za odpowiednia oplata wyjasnia ci takie terminy jak konta analityczne ,syntetyczne ,bilans ,rachunek zysku i strat ,przychod,dochod, kompensata ,o zasadach nie wspomne

Wiesz co? Fajnie ze jestes od urodzenia dumny z pochodzenia...
Generalnie fajnie ze jestes...
Kazdy czlowiek (wiesz, to typowo ludzkie) czasem watpi we wszystko... przede wszystkim w swoja zdolnosc do realnego postrzegania otaczajacej go rzeczywistosci. Kazdy czasem ma taka faze ze mysli: nie, ja pierdziele, ja wymiekam...

To typowo ludzkie, kazdy taki kryzys czasem ma...

I gdy czlowieka dopada taka chandra... Wtedy mozna sobie poczytac twoje wypowiedzi... I od razu czlowiek podnosi sie na duchu. Od razu widzi ze tak do konca zle nie jest. Ze ostatecznym debilem nie jest, e do regularnego debila to naprawde duuuuuzo mu brakuje...

Kochany "Odurodzeniadumnyzpochoidzenia"!!! Dziekuje Ci za to, ze jestes!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
380 Postów
Stały Bywalec
idz badz mundry gdzie indziej
takie zagrywki to nie przy tym blacie i nie w te karty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak

No tez tak myslalem...
Gdzie tam mnie maluczkiemu do tych co wiedze tajemna posiadli...

Oczywiscie raz jeszcze przepraszam ze glos zabralem grzeszac pycha...

PS.Gdybys jeszcze mogl madroscia swa podzielic sie z innymi... Nie ze mna oczywiscie prostaczkiem ktoren tego nie ogarnia... To nie ten stolik, nie ta liga... Nie o autoryzowanych ksiegowych mysle, tez wszak za glupi sa... I nie o audytorach... Tak sobie mysle, ze gdybys z Norweskim Ministerstwem Finansow mogl sie swa Wiedza Tajemna podzielic... Niech Norwegowie dowiedza sie jekie zasadu rzadza w ich kraju ich ksiegowoscia...

Nie, sorry, Ministerstwo to ciut malo, oni geniuszu twego nie pojma, nie docenia... To by bylo rzucanie perel przed wieprze...
Do Krola napisz... Tak, do Krola...

Albo zadzwon, najlepiej na: 113...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
380 Postów
Stały Bywalec
WujekJanek napisał:

No tez tak myslalem...
Gdzie tam mnie maluczkiemu do tych co wiedze tajemna posiadli...

Oczywiscie raz jeszcze przepraszam ze glos zabralem grzeszac pycha...

PS.Gdybys jeszcze mogl madroscia swa podzielic sie z innymi... Nie ze mna oczywiscie prostaczkiem ktoren tego nie ogarnia... To nie ten stolik, nie ta liga... Nie o autoryzowanych ksiegowych mysle, tez wszak za glupi sa... I nie o audytorach... Tak sobie mysle, ze gdybys z Norweskim Ministerstwem Finansow mogl sie swa Wiedza Tajemna podzielic... Niech Norwegowie dowiedza sie jekie zasadu rzadza w ich kraju ich ksiegowoscia...

Nie, sorry, Ministerstwo to ciut malo, oni geniuszu twego nie pojma, nie docenia... To by bylo rzucanie perel przed wieprze...
Do Krola napisz... Tak, do Krola...

Albo zadzwon, najlepiej na: 113...

widze ze objoles etat po jascie
juz od 4 postow atakujesz moja osobe nic nie wnoszac do tematu ,
czyzbys usilowal zostac hejterem ?to musisz sie postarac bo z takimi tekstami to nawet w cyrku kariery nie zrobisz

i zanim zaczniesz sie znowu wymadrzac to poczytaj sobie o zasadzie dwustronnego (podwójnego) zapisu i zasadzie przewagi treści nad formą,okreslone przez Międzynarodowe Standardy Sprawozdawczości Finansowej

ale ty oczywiscie w swojej firmie mozesz sobie feriepenger pracownikow od niczego nie odejmowac to sa w koncu twoje konta kredytowe czy debetowe co sie bedziesz rozdrabnial

Ps tylko zebys teraz nie twierdzil ze ta firma od telefonu to rozlicza tylko fizycznych

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Ty nie trac czasu na odpisywanie na moje idiotyczne posty.
Ty dzwon do Krola.
Niech sie Norwegowie w koncu dowiedza jakie zasady rzadza ich rachunkowoscia.
Bo na razie to tylko Ty jeden w calym Krolestwie o tym wiesz...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
380 Postów
Stały Bywalec
WujekJanek napisał:
Ty nie trac czasu na odpisywanie na moje idiotyczne posty.
Ty dzwon do Krola.
Niech sie Norwegowie w koncu dowiedza jakie zasady rzadza ich rachunkowoscia.
Bo na razie to tylko Ty jeden w calym Krolestwie o tym wiesz...

Taa ty znasz wszystkich w krolestwie ? i myslisz ze wszyscy stosuja twoja kreatywna ksiegowosc
tylko tobie bilans sie nie zeruje
to jakies nowe zasady wez no z pomoca tych twoich ksiegowych i doradcow podatkowych napisz przeciez masz firme
ile zarobisz po miesiacu jesli inwestor placi 100 000 miesiecznie a pracownikowi palcisz 30 000brutto srodki produkcji to 5000 , vat pominiemy zebys mial latwiej a i feriepenger to 12% tez zebys mial latwiej policzyc a doloze ci jeszcze ze karta podatkowa to 7200 pracownika i twoja
ale nie wolno odejmowac feriepenger
jak za trudnie to mozesz skorzystac z podpowiedzi ; uzyj takich terminow
srodki produkcji ,dochod, koszty stale ,przychod ,rozchod , koszty posrednie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
380 Postów
Stały Bywalec
no i co tchorz oblecial jak przyszlo do konkretow ?
gdzie te twoje norweskie ksiegowe i doradcy
wypadalo by przprosic a nie uciekac jak dziad gabriel
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
380 Postów
Stały Bywalec
co to nawet policzyc do 100 nie potrafisz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
104 Posty

(tomecki)
Początkujący
co to nawet policzyc do 100 nie potrafisz

Jan ci policzy jak tylko zobaczy potwierdzenie zawiadomienia o popelnieniu przestepstwa i dokumenty procesowe w sprawie cywilnej na podstawie artykulu z kodeksu k

Wydzierales jape wiejski jurysto, jak to juz juz sprawa znajdzie final w sadzie - wiec czekam na pierwszy taki proces w historii RP i zapewne swiata.

A tu krotka antologia ignorancji:

www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj...milioner.html#351379
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok