Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
103 Posty
GACEK GACEK
(GACEK1981)
Początkujący
I
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
76 Postów
Megip
(Megip)
Początkujący
GACEK1981 napisał:
Pajacu stary mam Ci jeszcze paszport skserować.dostaniesz adres jak skończę pracę. A na forum nieobrażaj kobiet w ciąży, tak jak pisałem i zaprosiłem ciebie, a po drugie to ty nie jesteś Polakiem jak widzę po nazwisku.pokasowałeś wpisy jak kobietę w ciąży denerwowałeś i ubliżałeś. Na forum nie bede podawał swjich danych.i czekam zaproszenie aktualne

Twój jałowy bełkot fantazmatu, racjonalizacji i logiki, nieuzasadnionego prymitywnego popędu agresji, jest nie do udźwignięcia....
Ludzie z przerośniętym ego gnoją innych, ponieważ sami nie mają się czym pochwalić.
Oczerniają, by zablokować zwrotną informację na swój temat. Wysokie mniemanie o sobie nie jest cechą fajnych ludzi.
Im mniejsza wiedza, tym większe ego...
Dojrzałość zobowiązuje do panowania nad swoimi emocjami. Spuść z tonu, odpuść facet i nie pajacuj...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
Megip napisał:
GACEK1981 napisał:
Pajacu stary mam Ci jeszcze paszport skserować.dostaniesz adres jak skończę pracę. A na forum nieobrażaj kobiet w ciąży, tak jak pisałem i zaprosiłem ciebie, a po drugie to ty nie jesteś Polakiem jak widzę po nazwisku.pokasowałeś wpisy jak kobietę w ciąży denerwowałeś i ubliżałeś. Na forum nie bede podawał swjich danych.i czekam zaproszenie aktualne
Twój jałowy bełkot fantazmatu, racjonalizacji i logiki, nieuzasadnionego prymitywnego popędu agresji, jest nie do udźwignięcia....
Ludzie z przerośniętym ego gnoją innych, ponieważ sami nie mają się czym pochwalić.
Oczerniają, by zablokować zwrotną informację na swój temat. Wysokie mniemanie o sobie nie jest cechą fajnych ludzi.
Im mniejsza wiedza, tym większe ego...
Dojrzałość zobowiązuje do panowania nad swoimi emocjami. Spuść z tonu, odpuść facet i nie pajacuj...

Przyszła i punktująca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GACEK GACEK
(GACEK1981)
Początkujący
Jakie miłe słówka .klawiatura płonie ,a mart y się cieszy że może kogoś poniżyć na forum .jaka ty jesteś ostra.tragedia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
GACEK1981 napisał:
Ogląda film teraz na Polsacie.
Proszę nie przeszkadzać

Ambitnie.
Od przeszkadzania, to raczej Ty tu jesteś.
Najlepiej, jakbyś na tym polsacie pozostał.
I tu nie wracał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GACEK GACEK
(GACEK1981)
Początkujący
Bb
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1401 Postów
Onty_Ja_Gabriel_3.
(Onty_Ja_Gabriel_3.)
Maniak
bodys napisał:
GACEK1981 napisał:
Ogląda film teraz na Polsacie.
Proszę nie przeszkadzać
Ambitnie.
Od przeszkadzania, to raczej Ty tu jesteś.
Najlepiej, jakbyś na tym polsacie pozostał.
I tu nie wracał

ON ogląda film, a tak darł ryja i groził mordobiciem.
- ODGRAŻAŁ SIĘ IŻ O 16:0000 ZADZWONI I PODA ADRES.
I coooo on ogląda film UBLIŻAJĄC SAM SOBIE TAK BARDZO, JAK TO JEST TYLKO MOŻLIWE!

A czas jak rzeka, CZAS NIE CZEKA, pozostało jeszcze sporo czasu by usiąść do klawiatury i wklepać numer telefonu i adres.
DOKŁADNIE - 14 GODZIN I 45 MINUT.
Nie zadzwonił, pewnie telefon wpadł do wody.
A ja naiwnie czekałem prawie 2 bite godziny odkładając inne ważne sprawy na półkę.
EHhhh...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
311 Postów

(Riggman)
Stały Bywalec
czy tu jest jakis moderator ????????????????????

Tego gacka i gabriela usunac z tego forum bo smieca tylo !!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GACEK GACEK
(GACEK1981)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
MartaKaminska
(MartaKaminska)
Wiking
Dzień dobry. Czy mogę prosić o udostępnienie? Pomóżmy Dziękuję bardzo i życzę miłego dnia  pomagam.pl/td3ebh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok