bodys napisał:
"Niemniej" ja np. stwierdzić muszę,że Ty jesteś Gabriel człowiekiem,który sam do końca nie wie czego chce...Lub też inaczej...Wiesz czego chcesz,tylko na forum nie możesz tego powiedzieć wprost.Tzn...szukasz fuchy,ewentualnie szukasz nowego miejsca w którym mógłbyś się zaaklimatyzować i zdobyć jakąś pracę i po prostu wyrwać z tego zadupia w które się dałeś kiedyś wciągnąć,nie urażając przy okazji NAV-u żeby zasiłek nadal mieć.A Twój problem polega na tym,że Twój wiek i w związku z tym Twoja duma-nie pozwala Ci żebyś po prostu napisał anons o poszukiwaniu pracy,tylko zasłaniasz się "nietypowymi projektami"A jeżeli tej pracy nie poszukujesz,to znaczy,że rzeczywiście jesteś zwykłym oportunistą.I chcesz żyć na tym norweskim garnuszku...Z innej strony muszę stwierdzić-że w ten sposób jesteś punkowcem bliskim mi za młodu... hehe No future itd...A jedno co jest pewne-to to,że słowo NIEMNIEJ jest najczęściej używane na tym forum.Więc,jeżeli NIEMNIEJ-to może więcej....Poucz się języka.Taki inteligentny jesteś,poprawiasz gramatykę innych na forum,a sam nie potrafisz z książką usiąść i pouczyć się języka trochę?7 lat???Może odłóż forum na bok i książkę weź do łapy....Piszę to nie z nienawiści,ale chcąc dać radę,ale domyślam się,że nie będzie ona przyjęta,ze względu na dumę właśnie...
Gabryś to przerost treści nad formą ,wiele mówi ale do roboty mu się nie chce i tak szuka .
Do gabrysia nawet gdybyś mi płacił to nie byłoby mnie 4 lata na forum ale ubaw haha, to co dla Ciebie jest dumą dla mnie beznadziejnym marnowaniem cennego życia .