Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
126 Postów
to ja to ja
(thespecialone)
Stały Bywalec
Gabriel napisał:

Natomiast Ja Osobiście gdybym tak naprawdę Szukał Pracy ...
---
TO JUŻ DAWNO BYM TAKĄ MIAŁ , bez niczyjej specjalnej pomocy .. !
---
Taka jest gorzka prawda dla was ślimoki...! .

mną tez łatwo manipulowac "ciulu" ?
Zgłoś wpis
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Jedyny pożytek z tego twojego wklejania tego samego postu , to taki iż dzięki temu , Nabijasz Mojemu Strejkowemu Tymmatowi WEJŚĆ NA STRONĘ ... !!!
jeżeli sam wchodziłeś tu ze 100 000 razy to nie masz się czym chwalić tu jest tylko spam typu ...szukam pracy albo jazda na ciebie że się nie ogarniasz , ewentualnie że idziesz na spacer nad fjorda jak ci pojechali po piętach . naklikaj 300 000 jak będziesz zadowolony
Zgłoś wpis
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Gabriel napisał:
Wszędzie łazisz za Moją Osobą i Piszesz iż spamuję ...
---
Nabijasz Mojemu Strejkowemu Tymmatowi WEJŚĆ NA STRONĘ ... !!!
---
HA CHA HA ...
---
Ot widzisz zakuty łebku , jak łatwo jest tobą manipulować ...! .
---
Wystarczy , że coś wstawię a ty przyspamujesz i już GAWIEDŹ pędzi jak po pączki .
A licznik cyka ...cyka ...cyka ...
A Ja mam Radochę ...
---
Tak trzymaj przygłupie !!!

taaa radochę;
Gabriel napisał:

W związku z tym iż zaistniał wśród Forumowiczów , brak zrozumienia MOIM Projektem ...!
---
Oraz Niezrozumiałą Nagonką Tychże , Znanych Wybrańców Forumowych ...
Zmieniam czas trwania Całej Akcji ...!!!

manipulujesz robiąc z siebie pośmiewisko, no faktycznie możesz być z siebie dumny celebryto.

liczba wejść i plusiki to jedyne co pozostało z życia.

P.S. farca aut!
Zgłoś wpis
109 Postów

(monia37)
Początkujący
Ja nawet w snach poszukuje Gabrysiowi pracy pracy na Damperze , a tak serio to Gabriel jest w czarnej dupie a najnowszy news jest taki że będzie musiał wrócić do Pl.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
monia37 napisał:
Ja nawet w snach poszukuje Gabrysiowi pracy pracy na Damperze , a tak serio to Gabriel jest w czarnej dupie a najnowszy news jest taki że będzie musiał wrócić do Pl.
Gwoli ścisłości ...
To nie DAMPER ... ! /ogólnie to tłumik czegokolwiek /
A
DUMPER - / to specjalistyczny ciągnik z przyczepą na przegubie do przewozów dużych ilości materiałów /

To czy muszę czy nie muszę to pojęcie względne ...
Niemniej jak na razie MAM DUŻO CZASU CAŁE 100 tygodni ponieważ CZTERY już minęły ...
Zgłoś wpis
54 Posty
Przemek Drozd
(tonnny)
Nowicjusz
monia37 napisał:

Kiedyś lemingi wyjeżdżali z Polski bo tam nikt ich nie chciał zatrudnić ,teraz Norwedzy przebierają w pracownikach i nikt leminga do pracy nie weźmie i nie będzie mu płacił
Powodzenia gabryś w Polsce z głodu nie padniesz żarło tanie a i ulice trzeba sprzątać .
Jak by nie było sukces odniosłeś w ilości wejść na swój temat
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
tonnny napisał:Powodzenia gabryś w Polsce z głodu nie padniesz żarło tanie a i ulice trzeba sprzątać .
Jak by nie było sukces odniosłeś w ilości wejść na swój temat

Załóż sobie temat na Forum i pielęgnuj prze cztery lata to też będziesz miał zadowalającą ilość wejść .
Che he , z tą ulicą to trafiłeś ...
---
Pewnie masz jakieś doświadczenie w tym kierunku .
Chociaż z drugiej strony , to niezły pomysł na biznes w Polsce .
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
bodys napisał:.Piszę to nie z nienawiści,ale chcąc dać radę,ale domyślam się,że nie będzie ona przyjęta,ze względu na dumę właśnie...
Hm ...
Tyle razy jużnie tylko Tu tłumaczyłem dlaczego jest tak a nie Inaczej ...
---
Ech , to może inaczej ...
---
PIŁEŚ KIEDYŚ DO LUSTRA ... ?
---
Jeżeli tak to jak było po wszystkim ? .
---
Jeżeli nie piłeś , to spróbuj i wtedy może zrozumiesz dlaczego pomimo 7 lat , nie potrafię płynnie mówić på norsk ! , a przecież chodziłem do szkoły i to przez TRZY bite semestry , fakt , że tylko w poniedziałki po 3 godziny jednak ... i tak dalej bla , bla ... bla .
---
Zgłoś wpis
54 Posty
Przemek Drozd
(tonnny)
Nowicjusz
bodys napisał:
"Niemniej" ja np. stwierdzić muszę,że Ty jesteś Gabriel człowiekiem,który sam do końca nie wie czego chce...Lub też inaczej...Wiesz czego chcesz,tylko na forum nie możesz tego powiedzieć wprost.Tzn...szukasz fuchy,ewentualnie szukasz nowego miejsca w którym mógłbyś się zaaklimatyzować i zdobyć jakąś pracę i po prostu wyrwać z tego zadupia w które się dałeś kiedyś wciągnąć,nie urażając przy okazji NAV-u żeby zasiłek nadal mieć.A Twój problem polega na tym,że Twój wiek i w związku z tym Twoja duma-nie pozwala Ci żebyś po prostu napisał anons o poszukiwaniu pracy,tylko zasłaniasz się "nietypowymi projektami"A jeżeli tej pracy nie poszukujesz,to znaczy,że rzeczywiście jesteś zwykłym oportunistą.I chcesz żyć na tym norweskim garnuszku...Z innej strony muszę stwierdzić-że w ten sposób jesteś punkowcem bliskim mi za młodu... hehe No future itd...A jedno co jest pewne-to to,że słowo NIEMNIEJ jest najczęściej używane na tym forum.Więc,jeżeli NIEMNIEJ-to może więcej....Poucz się języka.Taki inteligentny jesteś,poprawiasz gramatykę innych na forum,a sam nie potrafisz z książką usiąść i pouczyć się języka trochę?7 lat???Może odłóż forum na bok i książkę weź do łapy....Piszę to nie z nienawiści,ale chcąc dać radę,ale domyślam się,że nie będzie ona przyjęta,ze względu na dumę właśnie...

Gabryś to przerost treści nad formą ,wiele mówi ale do roboty mu się nie chce i tak szuka .

Do gabrysia nawet gdybyś mi płacił to nie byłoby mnie 4 lata na forum ale ubaw haha, to co dla Ciebie jest dumą dla mnie beznadziejnym marnowaniem cennego życia .
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
tonnny napisał:Do gabrysia nawet gdybyś mi płacił to nie byłoby mnie 4 lata na forum ale ubaw haha,
... to co dla Ciebie jest dumą
...dla mnie beznadziejnym marnowaniem cennego życia .

Dlatego też ,Nasze życie nie jest takie bezbarwne , ponieważ każdy , robi to co chce lub może ...
A NIE TO CO INNI NAKAZUJĄ ...
---
Pożyjesz jeszcze trochę na Tym Świecie i jak będziesz miał tak powyżej 55 LAT, to może sobie przypomnisz te bzdury , które teraz wypisujesz i porównasz do realiów jakie ty będziesz sobą wtedy reprezentował .
Powodzenia w samouwielbieniu .
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok