Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
Trzeba zwerfikowac w pewnym momencie swoje dokonania, tak w te swoje norskie etaty wierzyles i swoja doskonalosc, ze nagle dostales od zycia kopa, a tak od rzeczywistosci byles oderwany przeswiadczony o swojej pozycj zawidowej, ze teraz trudno ci do niej wrocic, ale mimo wszystko powodzenia zycze
Zgłoś wpis
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
I teraz moze w koncu wyciagniesz jakies wnioski, lepiej pozno niz wcale. Zycie jest najlepszym nauczycilem pokory
Zgłoś wpis
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
adamkrysiak napisał:
[quote[quote]]Trzeba szanowac innych ludzi bo jak sie do nich szacunku nie ma, to nie ma sie go do samego siebie. [/quote]

Czy konkluzja jest taka, ze niemozliwy jest szacunek wobec siebie bez szacunku wobec innych? Gdybys mogl to rozwinac to bede wdzieczny. Z czego wynika twoja pewnosc. Prosze tylko bez odczuc wlasnych, bo to troche za malo by formulowac tak kategoryczne wnioski.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
adamkrysiak napisał:
I teraz moze w koncu wyciagniesz jakies wnioski, lepiej pozno niz wcale. Zycie jest najlepszym nauczycilem pokory
Jak będziesz teraz w Polsce to zajrzyj koniecznie do psychoanalityka .
Masz naprawdę jakieś problemy .
Taki drobny Forumowy Don Kichot ...
Tylko niestety Ja nie jestem wiatrakiem ...!
---
Ty i tobie podobni nie rozumieją iż Ja oddzielam Forum , od Życia codziennego w realu .
---
To i Inne Forum były lub są , jedynie odskocznią na Emigracji , by w czasie wolnym , zająć się byle czym , tylko nie Alkoholem w nadmiarze ...
---
Jak widzę ty utożsamiasz się z Internetem a z Forum w szczególności .
---
Dziwaku
Gdyby Dzisiaj , Wszystkie Fora Polonii Norweskiej , Zakodowały Dostęp Mojego Kompa Na Fora .
TO Ja Już bym nie pisał prośby o odkodowanie . / a faktycznie tak bywało onegdaj / .
---
Ja powoli mam już Inny Cel Obrany w Necie i coraz mniej Mnie będzie na Tym Forum ...!!
---
Jednak nie z przyczyny takich ćwoków jak ty i tobie podobnych .
---
JA NIE MAM SWOJEGO ŚWIATKA JAK czesio
JA JESTEM OTWARTY NA wszystko co Mnie akurat interesuje ...
---
ECH
Niemniej nadal poszukuję pracy w budownictwie a nawet jako Kierowca na ciężarówkę Dumper .
Zgłoś wpis
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Gabriel napisał:
adamkrysiak napisał:

Jak widzę ty utożsamiasz się z Internetem a z Forum w szczególności .
---
Dziwaku
Gdyby Dzisiaj , Wszystkie Fora Polonii Norweskiej , Zakodowały Dostęp Mojego Kompa Na Fora .
TO Ja Już bym nie pisał prośby o odkodowanie . / a faktycznie tak bywało onegdaj / .

---
Ja powoli mam już Inny Cel Obrany w Necie i coraz mniej Mnie będzie na Tym Forum ...!!
---
Jednak nie z przyczyny takich ćwoków jak ty i tobie podobnych .
---
JA NIE MAM SWOJEGO ŚWIATKA JAK czesio
JA JESTEM OTWARTY NA wszystko co Mnie akurat interesuje ...
---
ECH
Niemniej nadal poszukuję pracy w budownictwie a nawet jako Kierowca na ciężarówkę Dumper .

Zakodowały???? co to urwa znaczy.........

ta jasne, ty bez MN to nie istniejesz............
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Joseph napisał:[quote]Gabriel napisał:
Gdyby Dzisiaj , Wszystkie Fora Polonii Norweskiej ,
Zakodowały Dostęp Mojego Kompa Na Fora .

Zakodowały???? co to urwa znaczy........

Toś Mnie Rozbawił
ZAKUTA PAŁO i głąbie do potęgi , wiedziałem ,ze tylko kreujesz się ta takiego kumatego , a w realu jesteś tępak ...!
---
Jednak Mam humor to ci wyjaśnię .
---
Jeżeli administrator daje KOMUŚ ... BANA ... !!!
---
To tak KODUJE /ZABEZPIECZA swoją stronę , że dany IP użytkownika nie ma dostępu do Forum .
Może zmienić dostęp ZAKODOWAĆ samego uczestnika poprzez zmianę hasła PRZY Logowaniu bezpośrednim bez względu na miejsce .
Może też zablokować / ZAKODOWAĆ dostęp danego komputera do strony Forum . jeżeli uczestnik bardzo często zmienia / rejestruje nowych użytkowników z tego samego kompa .
---
I Ty zakuty łbie masz czelność startować ze swoimi tekstami w Moim Kierunku ...?
Forumowa Ladacznico !!!
DObre
---
Niemniej ku pamięci
---
Poszukuję pracy w budownictwie nawet jako kierowca na ciężarówkę Dumper .
Zgłoś wpis
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
zatrudnij się jako moderator 24 h na dobę będziesz miał pełne ręce roboty
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Andre ved mark napisał:
zatrudnij się jako moderator 24 h na dobę będziesz miał pełne ręce roboty
Praca moda w 90% jest darmowa i KU PAMIĘCI ...
---
A za dziękuję ...chleba i smarunku nigdzie się nie kupi ...
Zgłoś wpis
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
nie możliwe !!!
za usunięcie bierrz 100 nok
Zgłoś wpis
154 Posty
Asgota Okrutny
(Asgota)
Stały Bywalec