Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

8929 Postów
Maniak
lena003 napisał: nie musisz się tak odrazu unosić Gabrielu. ....
mój friend i ja wybieramy się w maju do Bodø ....
dasz jakiś namiar na nocleg dla nas na parę dni ...

Wcale się nie unoszę , ponieważ te durne zaczepki co prawda upierdliwe i nudne to jednak już dawno przestały Mnie ruszać .
---
Natomiast staram się to jakoś prostować , ponieważ zwracano Mi już uwagę , że skoro się nie bronię , to coś , musi być na rzeczy .
---
---
Co zaś do ewentualnego noclegu , to Osobiście nie jestem w stanie pomóc , ponieważ
Mój krąg znajomych , mieszka w suterynach i na małych metrażach .
---
Ja co prawda , mieszkam ostatnio na piętrze i to dość wygodnie / poza nieszczęsnymi kotami / a i nawet , jest mały wolny pokoik obok , to jednak mieszkam spory kawałek poza miastem i bez auta ani rusz .
---
Ponadto myślę iż do Maja , zdążę zmienić już Moją Miłą skądinąd Wioskę , na inne miejsce pracy zawodowej .
---
niemniej , mam ten temat zapisany i w Niedzielę umieszczę takie ogłoszenie na tablicy w Kościele .
Zgłoś wpis
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
dasz jakiś namiar na nocleg dla nas na parę dni

Z tego co pisalas to mozna bylo naturalnie zrozumiec ze chodzi ci o platny nocleg.... Chyba nieoczekiwalas ze ktos w Bodø za darmo trzyma u siebie w domu obcych ludzi i ze do tego Gabriel go zna

@Gabriel: Koty sa chyba anty-alergiczne specjalna terapeutyczna wersja?
Zgłoś wpis
20 Postów

(lena003)
Wiking
Gabriel napisał:

Wcale się nie unoszę , ponieważ te durne zaczepki co prawda upierdliwe i nudne to jednak już dawno przestały Mnie ruszać .
---
Natomiast staram się to jakoś prostować , ponieważ zwracano Mi już uwagę , że skoro się nie bronię , to coś , musi być na rzeczy .
---
---
Co zaś do ewentualnego noclegu , to Osobiście nie jestem w stanie pomóc , ponieważ
---
Ja co prawda , mieszkam ostatnio na piętrze i to dość wygodnie / poza nieszczęsnymi kotami / a i nawet , jest mały wolny pokoik obok , to jednak mieszkam spory kawałek poza miastem i bez auta ani rusz .
---
Ponadto myślę iż do Maja , zdążę zmienić już Moją Miłą skądinąd Wioskę , na inne miejsce pracy zawodowej .
---
niemniej , mam ten temat zapisany i w Niedzielę umieszczę takie ogłoszenie na tablicy w Kościele .

hmmm...jest jednak w Tobie litt empatii do ludzi aha !!! już sobie przypomniałam kogo mi przypominasz Gabrielu !!
Zgłoś wpis
20 Postów

(lena003)
Wiking
lena003 napisał:
Gabriel napisał:

---
---
---
---
---
---

hmmm...jest jednak w Tobie litt empatii do ludzi aha !!! już sobie przypomniałam kogo mi przypominasz Gabrielu !!

pssss. jak ja dobrze pamietam tą sławną Lożę Szyderców na forum ehhh....Maryjan gdzie jesteś ????
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
lena003 napisał:pssss. jak ja dobrze pamietam tą sławną Lożę Szyderców na forum ehhh....Maryjan gdzie jesteś ????
LOŻA ... jest nadal ... w niezmienionym składzie ... tylko mniej aktywna ...
---
Natomiast maryjan , nigdy do Loży nie należał , a jedynie ta szumowina , starała się pod lożę podszywać .
---
Loża , to uczestnicy Forum , którzy z sensem prostują aliensów , wyprowadzając z błędnego rozumowania Norge , niemniej nie negując tego kraju jako takiego samego w sobie , jak to właśnie czynił i nadal czyni , śmieć maryjanek ... pod innym już wszakże awatarem ....
Zgłoś wpis
20 Postów

(lena003)
Wiking
Gabriel napisał:
[quote]lena003 napisał:pssss. jak ja dobrze pamietam tą sławną Lożę Szyderców na forum ehhh....Maryjan gdzie jesteś ????
LOŻA ... jest nadal ... w niezmienionym składzie ... tylko mniej aktywna ...
---
Natomiast maryjan , nigdy do Loży nie należał , a jedynie ta szumowina , starała się pod lożę podszywać .
---
Loża , to uczestnicy Forum , którzy z sensem prostują aliensów , wyprowadzając z błędnego rozumowania Norge , niemniej nie negując tego kraju jako takiego samego w sobie , jak to właśnie czynił i nadal czyni , śmieć maryjanek ... pod innym już wszakże awatarem ....
[/quote jakoś tak wyrozniona nagle się poczułam niepotrzebne zupełnie to było Gabrielu ...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
lena003 napisał:jakoś tak wyrozniona nagle się poczułam ...
niepotrzebne zupełnie to było Gabrielu ...

Dlaczego tak , a nie siak ?
---
Nie ma co się certolić i przejmować rolą ...
---
To tylko Nasze Forum ...
---
A tu wiadomo
Raz się jest na wozie , a innym razem w bagnie ...
Zgłoś wpis
20 Postów

(lena003)
Wiking
Gabriel napisał:
lena003 napisał:jakoś tak wyrozniona nagle się poczułam ...
niepotrzebne zupełnie to było Gabrielu ...

Dlaczego tak , a nie siak ?
---
Nie ma co się certolić i przejmować rolą ...
---
To tylko Nasze Forum ...
---
A tu wiadomo
Raz się jest na wozie , a innym razem w bagnie ...

Nie mniej jednak .nie lubię się wyróżniać ..więc lepiej znikne znow ale ty Gabrielu walcz dalej .. po mnie nikt łzy nie uroni ...a po Twoim odejściu byłoby to conajmniej całe morze Lykke til ..
Zgłoś wpis
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
SENTIX napisał:
lena003 napisał:
Ty sie nie ciesz tak czlowieku obserwuje Gabrysia od paru lat i jezeli ON szuka pracy to znak .....ze nadchodza ciezke czasy i czas sie pakowac ....tylko gdzie ??? o ja biedna...zmienil swoja pozycje z lewej na prawa i dlatego ma problem

Ja chyba jestem ludziem porażki, bo nie prowadzę dziennika.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
lena003 napisał:Nie mniej jednak .nie lubię się wyróżniać
..więc lepiej znikne znow

TYLKO ZAGLĄDAJ ODE CZASU DO POCZTY ,
A NUŻE SIĘ TRAFI JAKAŚ POZYTYWNA WIADOMOŚĆ CO DO NOCLEGÓW ...
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok